Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Sony SA-W301-es mélynyomóval találkozott már valaki ? Ha igen, mi a véleménye róla ?
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
CartmanLand0
senior tag
válasz Vikthor #113127 üzenetére
Amugy ide hoztak nekem egyet, csak gondoltam megkérdezem egy hozzá értő véleményét is. Esetleg abban nem tudnál segíteni, hogy a rajta lévő 3 gombnak mi a funckója ( nem igazán értek hozzá ).
1.gomb : Auto on/off : itt mit tudok automatára állítani ?
2.gomb : Low Boost
3.gomb : PhaseEzen kívül van erősség szablyzó, és állíthatom még 50Hz-120Hz-ig.
[ Szerkesztve ]
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Szeretnék venni hamarosan egy Orion párost ( HS500 vagy HS700 ). Esetleg aki hallott már élőben egy ilyen vénséget, le tudná írni a tapasztalatait. Megéri egy ilyenre még beruházni? Lenne a páros mellé egy durva Sony aktív sub is
-
CartmanLand0
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről az erősítőről ? : Yamaha RX-V396RDS
Tudom, nem mai csirke, de viszonylag jó áron jutnék hozzá, és ennyi most a max keret erősítőre. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Segitséget kérnék egy aktiv mélyládával kapcsolatban. Sajnos a tegnap nap mikor bekapcsoltam, szomoruan tapasztaltam, hogy nem szol. Minimális szinten értek csak a dologhoz, szóval elöre is elnézést, ha nem szakszavakkal irom le a problémát A beteg pontos tipusa : Sony SA-W301. Tudom, nagyon nem mai csirke, viszont kimélve és vigyázva volt rá, nagyon szerettem, és nem is volt sokszor bekapcsolva. A hiba jelensége a következö : Bekapcsolom a mélynyomót, ledek felvillanak, viszont ilyenkor mindig szokott hallatni egy halk kattanó hangot, ami most nincs. Ledek világitanak, tehát áramot biztos kap, viszont szólni nem szol sajnos Mi lehet a probléma ? Kuka ? Vagy megmenthetö még ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest