Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz szepi0808 #128925 üzenetére
Tényleg csak kíváncsiság képpen, hogyan kelett volna neki indulnunk? Nem sok elvárással? Én pölö nem azzal szoktam neki indulni és ahogy írtam is volt mindig pár érdekes, említésre méltó szoba, kiállító, lánc, amit ajánlanék másnak is meghallgatásra.
Ami nekem fura, hogy sokszor csak a csúcsmodellek vannak kirakva, demózva, ami pont az átlag embernek elérhetetlen. Szívesebben látnék több középkategóriás láncot, ami pl. Be is fér egy hotelszobába és reálisabb szituációkat mutatna be. Ezeket nem is lenne olyan nehéz belőni a helyszínen, ha adott kiállító kész koncepcióval érkezne. Csak pár jó ötlet kellene, meg egy kis kommunikáció a kiállítók között.
Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Nemir Ombe
addikt
válasz szepi0808 #128925 üzenetére
Ha már nekem címezted:
Lehet, hogy egy délután nem lehet jó hangot összerakni (bár miért ne lehetne!?),de tavaly (is) 3 teljes nap állt a kiállítók rendelkezésére,de még vasárnap sem volt “élvezhető” hang a legtöbb helyen, továbbá az is elég “csúnya” volt,hogy pl. egy cca 1M-os Yamaha hangprojektor+sub páros,jobb mozit csinált,mint a 7.akárhányas Kipsch Atmos + a legnagyobb Yamaha mozivas,vagy az “50M-os” csúcsmozi kb. olyat produkált,mint bármely más bemutatóteremben egy 1-2M-os rendszer (pedig volt még jó kis “vetítés előtti előadás” is), hogy a többit ne is elmlítsem....és (ez a magánvéleményem) az egész mintha arra lett volna “kihegyezve”,hogy a “nagyonjók” is sz@rul szóljanak,igy feltehetőleg könnyebb eladni a olcsóbb,belépő szetteket (amire sajnos a legnagyobb kereslet van),mivel igy “közelebb vannak egymáshoz hangban” és az “egyszerű vásárló” nyugodtan mondhatja,hogy “majdnem ugy szól,mint a házimozisón....”
Szóval lehet(ne) akár egy jó reklám is a kiállítóknak,de akkor fel kellene vállani az alsóbb kategóriák bemutatását is és a drágákból meg többet kihozni....azért nem lehet mindent a sz@r akusztikára fogni mindig.
Hmm ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest