Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbina33
senior tag
válasz shalafi66 #16578 üzenetére
Hát nemtom,de a ti Y30-as mágneseitekkel is van némi probléma,konkrétan az,hogy öregszenek.Sajnos ezt látni a szóróitokon is,elmaradnak az értékek a régi adatlapokhoz képest.
Nekem nincs kedvem vitázni veled,teljesen felesleges,téged nem érdekel más véleménye,csak az adatok,meg az érdekek vannak.Az adatokkal még tudok valamit kezdeni,de az érdekekkel nem,csak értelmetlen és első vérig tartó vitákat eredményez ez a hozzáállás.
A megitélés szubjektív,a jónak mondott dolgokból az én korosztályomnak meg nagyon elege van! Valaha volt egy rendszer,ami megmondta a tutit,minden más egy kalap fekáliát ért.Aztán kiderült,hogy a fekáliában arany van,és mindenki nyakig volt benne... Ha valakinek ellenvetése volt,azt azonnal jelentette a Tanácsnál,cserébe elnéztek neki ezt-azt...
A te hozzáállásod és véleményed az egészről nagyon hasonlít erre."Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest