Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz szacsee #48600 üzenetére
Na mégis itt vagyok, kicsit korábban...
Műhely.Itthon van egy P43Pro Asus deszkám Q8300-as procival 4Gb rammal, ez elég a mach3-hoz
Bőven sok is.vagy inkább valami kisebb deszka is megteszi. Elfekvőben van egy D201GLY2-es deszka 1Gb rammal. Párhuzamos port kell gondolom a vezérléshez, de nem tudom mennyi erőforrást kér.
Nekem is 1 GB-os gépem van egy egy-magos AMD Athlonnal, szóval bőven jó. Sokkal többet számít az LPT port milyensége és minősége.Te melyik utat járnád be?
Mindenképp az elsőt és a másodikat egyszerre.
Ha nem tudod milyen lesz a vázad nem tudod a motorokat és a vezérlést méretezni, ha nem tudod a vezérlést és a motorok teljesítményét nem tudod mekkora és milyen kialakítású lehet a vázad.Én alapvetően azért a 2-es ponttal kezdtem és csak utána kezdtem el a vázat készíteni, viszont már nagyjából mindent megterveztem ekkorra vázból, tehát tudtam mihez méretezem a motorokat.
Szoftver oldalon, ha pl később hobbit vállalkozás szintre emelné munkatársam mit érdemes megvenni?
Én CAD-CAM-re az Aspire Vectric-et használom és ugye a Mach 3 is fizetős. Ezzel a kettővel már el lehet lenni. Alapvető CAD tervezéshez pedig ott a FreeCAD, szerintem mindenre elég még kezdő vállalkozáshoz is.Én is alkottam tegnapelőtt éjszaka. A másik két topikban nem volt rá senki vevő, de azért ide is bedobom. Részletesebb leírás és magyarázat itt olvasható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.