Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
Sziasztok tudnátok ajánlani valami jó ház ventit (annyi lenne a kikötésem ha lehet világítson zölden)
A Gépházam: Thermaltake Supresson F31 (most vettem)
Valamint megszeretném kérdezni a ház aljára/tetejére lehet-e ventit szerelni
Válaszotokat előre is köszönöm -
core i7
addikt
Sziasztok egy 140mm-es hűtő jobban hűt mint egy 120mm-es? Érdemesebb venni egy 140-estM
-
core i7
addikt
Sziasztok
Egy 1000RPM-es 14 centis vagy egy 1300RPM-es 12 centis venti a jobb?
-
core i7
addikt
Sziasztok!
Rendeltem 3 ilyet: Noctua FG-140R Fan Guard 140mm ventillátor rács (P54) FG-140RGondoltam 140mm ezért a 140mm es ventimre jo lesz de a 12-es re jó most átvertek? Vagy én nem jol tudok valamit?
-
core i7
addikt
Sziasztok 3db Thermaltake Pure 14cm 1000RPM Elegendő egy GépHáz kiszellőztetéséhez?
-2db befele (1 elől 1 alul)
-1db kifele (hátul)fújják a levegőt.
Semmit nem tuningolok
-
-
-
core i7
addikt
Üdv az nagy baj ha belekarcoltam beszerelés közben a hűtő rézbe (aminek a cpu adja át a hőt) bezavarhat a hűtésbe?
-
core i7
addikt
Apropó lenne itt még valami egyszer csak rezgő hangra lettem figyelmes a gépben és rájöttem az eggyik 14cm-es ventillátor adja és mikor kiszereltem hát erőfeszítés nélkül egy húzásra lejött a propeler kilazult vagy nem tudom Ez most mitől van ,hogy alulra szereltem volna és lefele nézett vagy csapágyas lenne mehet vissza gariba?
-
core i7
addikt
Sziasztok van a New Z infenstation játék és néha van olyan ,hogy kifagy kikel kapcsolnom a gépet és ujra indítanom ilyenkor egy darabig felpörög a vízhűtő ventije de mint az atom ez miért van?
-
core i7
addikt
Sziasztok néha elkezd ilyen rezgő hangot adni a ventim de utána kezemmel megfogom benyomom leállítom majd lehalkul és nem adja tovább. Ez lehet gond vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik