Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
Est
a kész gyerek
Valakinek van ultra kaze 1000 res?mennyire lehet hangos?inkább a motorhang érdekel,mert 1000 ren nem lehet olyan nagy szélzaj.
-
Mans20
addikt
Van valakinek ötlete arra hogy hogyan lehet beoperálni egy 12 es ventit az 5.25 ös helyre?mert legfelül van egy író,és az alatt még van 3 hely,oda kéne berakni.
-
Mans20
addikt
Est
A biosba hogy tudom bekapcsolni a venti szabályzását?a pc healt status ba látom a fordulat sebességét meg a többit,de az a rész szürke,valami open case t bekapcsoltam meg a többit is de szürke maradt ,most az alaplapi 4 tűs re raktam a ventit ami a cpu é,a venti is 4 tűs.
-
Mans20
addikt
Az enableden van,azt hittem hogy a biosba belehet állítani manuálisan a fordulatot,éjjel felraktam az easytune6 ot,avval tök jól lehet variálni rajta.A venti az Enermax Cluster,1200 on van azért hangja de tűrhető,1100 alatt már kezd megszűnni,1000 res fordulatnál meg alatta már csak a vga ventijét hallom.Először házon kívül néztem a légszállítását,a swif2 1201 után kevesebbnek éreztem,(1200 on)de házba már jobb lett,na meg oldalra is fújja a levegőt,lényeg hogy nem bántam meg a megvételét.
-
Mans20
addikt
A vault 101 be lakom
Egy 80mm es ventinél mennyi az a fordulat,aminél még nem zavaró a hangja de még szállít értelmes levegőt?még sose volt nyolcasom,akarok 1-1 et kettő gépbe.
-
Mans20
addikt
Est
Egy golyóscsapágyas ventinek mennyire van zavaró hangja leszabályozva?már régóta megtetszett a A.C.Ryan UV ledes ventije de sajnos golyóscsapágyas és 2000 ren forog.
-
Mans20
addikt
Valaki ha vett esetleg 140 es noiseblocker blacksilent XK2 ventit az leírhatná hogy milyen,vagy van most már nálunk is 14 es xigmatek,kék,zöld,piros, fehér, ledes változat is,
cooler mastert nem veszek többet,páran panaszkodtak már hogy hamar kiég a led,nálam is az volt,de a hyper 212 esen ami van az jóféle. -
Mans20
addikt
válasz hoffman_ #5009 üzenetére
Nem jársz rosszúl a F12 vel,se,max 1100-1200 re leszabályzod,én ezt tettem,így valamit csökken a hang és még bőven fúj rendesen.
Honnan tudnál 1000 ért?
Most néztem a zóna computerbe is van,swif2 1201 1925ft,én itt vettem novemberbe,ez a 4. kerületbe van.
[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
-
-
Mans20
addikt
Inkább Ultra Kaze 3000 kell,attól zúzmarás lesz az egész gép Ma vettem egy zöld ledes xigmateket,120mm-est,valami nagyon gányra számítottam,hangilag is,de az a motorhang amiről páran írtak az nálam nem nagyon van,1200 ig nem igazán hallom,a légszállítás az egyedüli ami lehetne jobb,1500 on már fúj szépen ,csak hát már elég hangos.
-
Mans20
addikt
Oldalra szerintem felesleges,előre meg hátra a jó,néztem én is ezt a házat,én még előre raknák egy ventit az író alá,és akkor az pont befúj a procihoz,csak ahhoz rack kell,Nálad 4x4 tűs cpu kábel hogy ér el a lap tetejéig?elég hosszú a kábel?
Ja hogy annak csak 3 hely van elől,akkor oda venti nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
Napot
A bitfenix spectre ventikről van valakinek tapasztalat?
-
Mans20
addikt
Jó reggelt!
Ledes 140cm-es ventiből melyik az ajánlott? Amit néztem összefoglalóban Aerocool-t annak nem valami erős a fénye. Amiket találtam az a Cougar CF-D14HB-G, Corsair SP140, Phantekts PH-F140SP. 1000 RPM körüli de kb 800-ra lesz csökkentve.
-
Mans20
addikt
Jó napot! Kinéztem 2 ventit, vagy a Cougar 140 zöld led vagy a Phanteks 140SP lesz. Ha veszek hozzá Y elosztót, akkor pl a 2 darab 1200RPM-es venti mennyit fog forogni? Ami van most 1darab Phanteks 3 pines azt a lap le tudja vinni 850 RPM-re ami még nem hangos.
-
Mans20
addikt
Sziasztok!
Van egy AS500 plus hűtő link sajnos nincs rá 140mm venti 120mm furattal ami fehér ARGB. Marad a 120/120mm verzió. Melyik ami ajánlottabb? Asus TF120, CM MF120 halo, Fractal Design AL12 ezeket néztem. Az Asus felé hajlok. Arctic P12 az sor végén, volt P14 6-ból 5 selejt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
- Alpenföhn Wing Boost 3 140mm! (2db)
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- LianLi ST120-3B white ventillátor szett (3db.) ARGB vezérlővel FEHÉR
- 6 db ventilátor egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs