Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
medium84
aktív tag
-
-
-
kkrisi
senior tag
hát az 1200-ra de azok túl drágák nekem. Nézegettem h még milyen ventik lehetnek jók és ráakadtam a Noctua márkára abból is a Noctua NF-S12-1200 szerinted ez 1200 fordulaton tényleg csak 17db ?és ezt 5V meddig tudnám visszaszabályozni?
de nem értem abból melyik a jó mert van s12 u12 p12 de nem tudom h mi a különbség és h melyik a legjobb
[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
és 7v panel meddig tudja levinni kb? Mert nekem sajnos olyan van ami 7-13ig tud
De most őszintén melyik a legjobb venti amit tudnál ajánlani melyik halk még magas fordulatn is és a légszállítása is jó! Én az S-Flex Noctua és a AC gondoltam de ezek közül nem tudom melyik.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Peti78
őstag
Én csak 12cmes ventikkel vagyok hajlandó szóba állni. Vagy 14cmesekkel. Azokat is hasonlítgatom össze. Ha volt is lemaradása a Noctuának, az olyan pici lehetett, hogy ha behozza, már le is hagyta az S-flexet. A teszt azonnal meglesz amint a birtokomba kerül egy S-flex.
Kíváncsi lennék már egy Englide tesztre is[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
(Bundás)
addikt
és DEV_NULL: szerintem azért nem a legjobb a 800-1200 RPM-es ventilátor használata a gyári 2000-2200 helyett, mivel a táp ventilátor vezérlője kevesebb feszültséggel indítva 800-1200 helyett kb. 400-600 RPM körül mozgatná majd az előző ventilátorokat. Ezen sebességen szállított légmennyiség vajnyi kevés lenne a hűtésre, ezért a vezérlés feltekerné maximumra a fordulatot és azon járna állandóan. 12 Volton megfelelő légszállítás esetén nem gond ez, maximum ha hangosan teszi ezt.
Szerintem a legkorrektebb egy ugyanolyan/hasonló paraméterekkel, valószínű YS-Tech ventilátorra cserélni a dolgot, ami Nyugdíjas kollégánál kevés pénzért beszerezhető. -
medium84
aktív tag
Köszi! Már meg is vannak a hagyományos fajták, 2 db 8 centis föntre és hátulra, meg egy 9,2-es előre. Gyakorlatilag hallhatatlanok.
Kérdés: ugye mind a 4 venti a proci 4 tűs csatijára van dugva, egymásba fűzve. Amit az Everest mutat, pl hogy 900-al forog az most csak a procihűtőre vagy az összesre vonatkozik?[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Az én házam jól szellőzik, de ha ne így lenne, akkor sem nyomna túl sokat a latba,mert a szobából nyeri a levegőt. MIndenesetre lehet h kipróbálom a cserét. A haveromnak a szabályzója méri meennyit eszik a gépe, és kértem h indítson el egy játékot. 200-210 W volt. Ennyit használt egy dual core mittomén, és egy 9800 gtx jah meg a többi
-
Peti78
őstag
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy az alul elhelyezett tápok melegedését kevésbé befolyásolja hogy milyen hőmérsékletű a házban a levegő. Természetesen van rá hatással, mert nyilván a táp borítása átveszi a hőmérsékletet, de mégsem bentről kapja. Egyébként pedig egyetértek az általad leírtakkal
Szerkesztés következik: Értem már miért nem értetted, azt akartam mondani, hogy a tápom kapja a szobából a levegőt, csak ez a nem kevésbé fontos részlet kimaradt
De akkor is beszerzek egy S-flexet és letesztelem mint A SZART![ Szerkesztve ]
-
(Bundás)
addikt
Az a gáz, hogy a tápegységben nem csak egy alkatrész van ami melegedik, a vezérlés pedig nem több ponton mér.
Egy másik ventilátor úgymond az érzékelő körüli részt szinten tartja, így a táp elvileg jól érzi magát. Ám egyéb alkatrészek a kelleténél melegebbek lehetnek, ezáltal pedig élettartamuk rövidebb lesz mint kéne. Szóval a vezérlés nem ahhoz a ventilátorhoz készült, attól hogy nem pörgeti fel nem biztos hogy nem lenne szüksége nagyobb légszállításra a tápegységnek.10%-ot a légszállításra szoktak mondani, ám szerintem hibásan a fordulatszámra nem térnek ki, annak is egy @10%-os eltérést adnék.
Gondolkodjanak el ezeken a mások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest