Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
válasz r3dsnake #3474 üzenetére
Most őszintén, hova akarsz diétázni a 65 kilóddal? Még én is vastagabb vagyok nálad,pedig pár centivel alacsonyabb vagyok.
Szóval igen,először tömegnövelésbe kezdj bele.Azt a 10 kiló izmot pedig, 1 év alatt tudod összeszedni,azt is neccesen.
Szőlőcukros cucc mehet, de előtte vegyél valamit jófajta szkájtek fehérjét,mert mindenki tudja,hogy csak a szkájtek.Egyébként ha már ennyire komolyan akarod venni,akkor igazán méregethetnéd a kaját,nem fárasztó,és legalább tudod, hogy mennyit eszel..legalább a kezdeti szakaszban,utána már nagyjából tudni fogod szemre is,hogy mennyi az a fél kg rizs.
Give me your cum,bull!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz r3dsnake #3474 üzenetére
látom már sok hozzáértő pl dexar kolléga is megszólalt
10 kiló izmot elég nehéz 1 év alatt felszedni ha szárazizomról beszélünk. kezdő esetén is. persze vanak csodák.. pl szkitek teszt 2012 és egyéb nyulas hazugságok.. köcsög buniszerintem akkor lesz a legjobb ha ráállsz egy nagyjából normális étrendre, és figyeled a testeden a változásokat, nem hülyeség naplót vezetni, esetleg R2D2nek küldheted az adatokat kéthetente
nem tudom hogy elkezdted-e már az edzést is vagy csak olvasgattad a bunikönyvet..
egy normális edzésterv se ártana és ellesni valakitől a gyakorlatok helyes végrehajtását..
ha kitartást/jobb állóképességet szeretnél akkor elég xar sportot választottál az egyszer biztos..
esetleg egy Jojó féle bicajos örületet tolhatsz te is, de úgy nehezebben szokott menni a tömegelés is.szal étrend, edzés, kardió esetleg kiegészítő sport az állóképesség növeléséhez, és türelem az amihre szükséged lesz
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Router gondok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest