Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz Vitee #181661 üzenetére
Mai ennivalóm ez volt.
Későn keltem 11 óra kb reggeli nem volt lementem a piacra és 1 óra körül ettem ezt. 80 gramm rízzsel
Most ettem pár kanállal belőle a csirkéből rízs nélkül és 2 db koviubival.
Szóval nem eszek mindig túrót estére.
De a túró estére jó a kazein miatt és a felszívódása is lassú.
Számtalan módja van ahogy eheted sósan, fehérjével, citrommal, mézzel, csokiöntettel, Joghurttal, vagy csinálhatsz körözöttet is belőle. Szóval nem unod meg. Tegnap a szilvás, fahéjasat próbáltam ki.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
benfolds
őstag
válasz Vitee #181661 üzenetére
én fél évig offon voltam a kezem miatt, egy hete kezdtem a visszaszokást, 40%-os volumeneket csinálok egyelőre, a kajával még nem foglalkozom (mármint nem számolgatok), de már most kiráz a hideg a túrótól, ha rágondolok. kurva jól elvoltam nélküle fél évig. pedig amúgy az ilyen túrókrémeket mindig is imádtam, de a végére akárhogy variáltam a túrót, mindenhogy utáltam. érdekes, a görög joghurtot én sem tudom megunni, az kb. mindenhogy jó. utoljára kakaót tettem bele, úgy is finom. igazából a zsír az, ami az ízlelőbimbókat kényeztetni tudja, lehet, hogy a túrót is azzal lehetne ehetőbbé tenni (bár én inkább zsírosat szoktam venni, mint zsírszegényt)
jövő héten kurva meleg lesz, vajon van értelme erőltetni az edzést légkondi hiányában? régen ki nem hagytam volna, még a 30 fokos szobában is toltam, de nem hiszem, hogy ér valamit, ha másnap is ko vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest