Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz God Vazzeg #123420 üzenetére
amúgy tényleg, az 5 hónapos gyerekem is nő mint az állat! mindent megeszik amit az anyja ad neki, mindent a szájába vesz, és már megduplázta a súlyát mióta világra jött igaz a tzs kicsit több mint 15%
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz bigmasterg #123452 üzenetére
kezdjük ott, hogy tv2....
-
brownus
veterán
válasz sutyesz96 #123729 üzenetére
hmm, de most, hogy írja, volt egy időszak mikor kb egy éven át, scitec cuccokat ettem, multi, c vitamon, stb, néha egy kis fehérjekogsz is becsúszott, de azt csak óvatosba toltam!
na, szóval, volt, hogy hónapokon át álló f.sszal keltem, nem is értettem a dolgot, hiszen nem vagyok már fiatal. kösz stitec azt a csodás időszakot Zsu is köszöni
[link] -
brownus
veterán
üdv,
ezt ismeritek, van vele tapasztalat? Jarrow Formulas, 100% Natural Whey Protein
rendelek innen pár dolgot, és be kéne tenni a kosárba valami fehérjét is... iherb.com
vagy ezt: Optimum Nutrition
a optimumról itt csak jókat írtatok
-
brownus
veterán
válasz Apollyon #125822 üzenetére
pl. rádugod a telód a 220ra, +wifi, és a háttérben minden szart le meg felszinkronizál. spórolsz 10-20 percet, ami kevésnek tűnhet, de ha már kis gyerek is van, meg minden szarság, jól jöhet... de én kussolok mert sok gb mobilnetem van, leszarom, meg amúgy se járok terembe
de akkor is, 2017, legyen wifi! ez alap kéne, hogy legyen...
-
brownus
veterán
Optimum Nutrition, Performance Whey, Chocolate Shake - ezt rendeltem, meglássuk a gyomrom szeretni fogja e
-
brownus
veterán
oo, újra jó olvasni a topikot szakadok a
inzulinutánzatok vettem is gyorsba krómot (remélem jófélét)
innen, https://hu.iherb.com/
Jó hír az iHerbről! Végre itt van, amit annyira vártunk!
Újra elérhető a DPD All-Inclusive szállítási opció. Ha ezzel rendelünk, akkor kapunk plusz EU kedvezményt a csomagokra, így gyakran olcsóbb lehet, mint az olcsó Global Mail-lel. Nem utolsó sorban jóval nagyobb értékben tudunk így vásárolni és nem kell aggódni a vám miatt, hiszen előre kifizetjük a terhet.
Ezt úgy érik el, hogy a az EU-ba egy olyan ponton léptetik be a csomagot, ahol jóval kedvezőbbek a vám tételek. Végig nyomkövetéses, a szállítás pedig gyors(5-10 nap). A szállítás idejéről sms-ben kapunk értesítést. 30 kg-ig és 145 Eurós értékig vehető igénybe. Utólagos vám fizetés nincs tehát.
További 5% kedvezményt kaphattok minden rendelés esetén ha alkalmazzátok az NSR764 kódot. Ezzel a kóddal minden kedvezmény aktiválható.
1) 5 USD kedvezmény az első rendeléshez
2) 5% kedvezmény minden rendelésekhez mostantról
3) EU kedvezmény ha DPD All-Inclusive rendelést választjuk
Persze 60 napig levásárolható a rendelés után shipped státuszt kiértesítése után az 5% loyality credit.
forrás[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Jim-X #126799 üzenetére
az a vicces, és egyben szomorú is ebben, hogy ez nem sok embernek adatik meg. ez égi áldás a napi sz.rás. sok ismerősöm panaszkodik ha szóba kerül a téma, hogy néha csak 2-3 napnta, vagy valami bogyó kell a napi ürítéshez!?!? ok, nicht mozgás, szar kajálás....
én ezt kezdtem el, fehérje kogsz, finom, nicht csomósodás, könnyen csúszik, innám esti kakaó helyett is :d (on whey gold st)
-
brownus
veterán
válasz Woodslave #126881 üzenetére
két videóval tisztelegnél, előtted aelod
izmos vagy
ezt meg woodnak csak...na, tényleg, maxi riszpekt!!!
és, hogy egy kis on is legyen, nagyon f.sza az ON whey gold standard, régóta az első olyan cucc, ami nem bassza szét a gyomromat és nem fingom szét a lakást
ezt most úgy fogom, mivel (nem kell alázni, meg kiröhögni) heti egy napot vegaként tolok rengeteg zöldséggel, levekkel. de hogy meglegyen a fehérje bevitel, vettem rizsfehérjét. sajnos amit régen próbáltam csicseriborsófehérje, az nagyon nem volt barát. és sokkal olcsóbb is volt mint a rizs... ez van...
mivel van egy baba is a családban, és bárki jön hozzánk, mit hoznak?? mit? kibasz.tt csokikat, meg sütiket, meg kalácsot, stb... full cukor és fehér liszt. a múltkor anyám előtt vittem le a hajléktalonoknak mert nem akarta elhinni, hogy ez történik. azóta zöldséget és gyümölcsöt hoz. megy tanyasi csirkét, húsokat
anyós szintén.megvettem ezt (is) viszlát cukor és liszt nagoyn jó receptek vannak benne.
próbálom a cukrot is mindenből elhagyni, ami nehéz mert kávéfüggő vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz Angel2014 #127015 üzenetére
Jobbatmondok, ape regina mult heten voltunk, mennyei..
-
brownus
veterán
A héten elkezdtem a cukor és fehér liszt mentes életet.
Ja, de ez a fontos, [link]
-
brownus
veterán
wood, vagy bárki akinek már kis gyermekei vannak, ti hány éves kortól vittétek sportolni őket?
tegnap találkoztam egy edző (bjj) ismerősömmel, ők már 2 éves kortól foglalkoznak gyerekekkel. természetesen nem súlyzós edzésre vagy bjj-re kell gondolni, hanem játékos ügyességi programokra. labdákkal, gumikkal, stb... úgymond szépen megalapozva a későbbi sportoknak, bármi is lesz az.
+ én tervezem, hogy visszamegyek kravmagázni vagy Németh Péterhez, ő itt van tőlünk 2 percre ráadásul, hogy ne legyek esetlenke ha a gyerek valami önvédelmi sportot választ majd 5-6 év múlva. (7 hónapos most)
azt szeretném, hogy a mozgás alap legyen nála, az élete része. mint a levegővétel
//már most is eddzünk együtt ő az én medicinlabdám, vagy hasazásnál a sípcsontomra fektetem majd viszem magammal a hordozóval és mehet a húzódzkodás is //
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Woodslave #128186 üzenetére
oké, hogy nem bírod a kölyköt, mert balettozik ahelyett, hogy boxolni járna, vagy bjj, bármi, de azért gyíknak hívni
béka, azaz béke!!!
én mocskosul enervált vagyok az utóbbi időben, a gyerek 8 hónapos, nyűgös, jön a foga, és amúgy áldott jó gyerek. kis cuki és mosolygós. de nincs kedvem edzeni annyi mozgás van az utóbbi hetekben, hogy bringával járok mindenhova, az irodában van pár egykezes, meg fekvőzöm meg hasazom néha... ha már egyedül vagyok bent, ofkoz...
ti hogy a pitsába csináljátok ráadásul két gyerek mellett?????
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
köszi srácok -
brownus
veterán
válasz gyuri860213 #130828 üzenetére
ezt akár én is írhattam volna, kivéve a pajzsmirigyes dolog.
a MÁS:! alatti részt, szintén a csajomnál. szülés alatt pláne, de utána is. volt ezt a terheléses vizsgálata, vért vettek vagy 500 litert. csodálkoztam is, hogy 160gramm ch per nap???
mi hónapok óta száműztük a cukrot, és a fehér lisztet az ételeinkből (még mézet se fogyasztunk, semmit, csak ezt a eritrit vagymit.) már cukor nélkül iszom a kávém, nagy ritkán teszek bele barna-cukrot, mert még maradt egy kevés a melóhelyemen...látványos amúgy a változás, főleg zsuzsinál. nálam picit, mert én sose voltam duci.
viszont ő még szoptat, még pár hónapig, szóval neki még kell a sok kaja, hogy legyen elég teje...
egy ilyenre fogunk még elmenni, azaz ő biztos, én meg elmegyek mert kíváncsi vagyok: ájurvéda kivizsgálás, azt mondják jó.
húgomnak is pajzsmirigy alul működése van, és kevesebb bogyót szed már mióta volt a faszinál. valamit csak tudhat...
ilyeneket kezdtünk el szedni pluszban: 5-htp, astaxanthin, Alpha Lipoic Acid, Now Foods, Chromium Picolinate - 200 mcg, (iherb, now foods). ezeket tanácsolták IR étrend mellé.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz gyuri860213 #130835 üzenetére
ezeket szedjük
+ 5-htp, ezt közületek szedi valaki? már nem emlékszem, de egy bodybuilder blogon ajánlották.
itt is jókat írnak róla, https://shop.builder.hu/5-htp-a3076
amúgy azt észrevettem, hogy ha egy mindenes bulika után, lefekvés előtt bevettem egy szemet sok vízzel ofkoz, kipihentebben keltem
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz aelod #131670 üzenetére
Jenővel egy bajom van. Ez a sok orbán ellenes hülye poszt. Minek nyomatja? Sportoljon inkább. - csak így tovább marcipán csaucseszku
-
brownus
veterán
válasz Zola007 #132197 üzenetére
ilyet szoktunk sütni + bacont szoktam tenni legalulra
-
brownus
veterán
mától újra járok terembe, nagyon jó érzés, hogy megint közétek tartozom, és otthagyhatom végre azt a bohóckodós bandát, tudjátok a kalesztenik.
vettem rizst is, és hogy ne legyenek rákjaim én tündérvízben főzöm meg! klikk ide ha azt hitted viccelek. és nem mikrózom, mert akkor a víz elveszíti a dnsét.
-
brownus
veterán
srácok, az létezhet, találkoztatok már ilyennel, hogy ide magyarba szarabb minőségű fehérjét szállítanak? vagy a magyar forgalmazó trükközik valamit?
róla van szó: 100% Whey Protein Gold Standard (2,273 kg), elfogytam, és kellene egy új bödönnel, de az iherb ahonnan eddig rendeltem, megszünt a DHL spec szolgáltatása, hogy kicsit többért de intézik a vám+áfát.
ez már nincs, tehát így már nagyon nem érné meg onnan rendelni.vagy mondjatok EU-n belüli rendelési oldalt, köszönöm, ahol nincs vám...
kíméljetek meg plz a patkányos képektől, meg a fárasztó humortól, ma nincs jó napom köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BestBuy topik
- Windows 10
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest