Hirdetés
Aktív témák
-
Janesz
őstag
válasz Markgx10 #2891 üzenetére
lehet,hogy nem egészséges sok víz de én amikor kezdtem a kúrát és nem ittam kiszáradt a szemem is..szóval azt gázabbnak éreztem mint azt,hogy ittam...amúgy fokozatosan vissza fogsz állni a megszokott szintre...
viszont amikor elkezdtem a retaint akkor megint éreztem a kiszáradást...
most így a 3. hét retainnál már nincs gond...
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
válasz Moddingfan #2893 üzenetére
azé valamit csak ettél.. meg aki fúvatóporokon élt ne csodálkozzon ha összemegy mint a szar..
-
Janesz
őstag
válasz Moddingfan #2915 üzenetére
igyekszik az ''ember''!
-
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #2973 üzenetére
az 5k
-
Janesz
őstag
hogy én is írjak valami lelkesítőt...
rohaggyak meg ...beteg lettem...szombat hajnalban kinyitottam az erkélyajtót mert melegem volt és olyan gyorsan visszaaludtam,hogy betakarózni sem volt időm..és ugye hajnalban még elég hűvös van...így most taknyom nyálam egybefolyik és izzadok mint a ló és full forrónak érzem magam..az orrom be van dugulva...tegnap estére jött ki rendesen ez a szar...ma már nagyon ratyi módon érzem magam...ez ugye azért kellemetlen mert jövőhéten verseny a kondiban és nem ártott volna valamit villantani...most viszont úgy érzem 100kg-ot sem tudnék sem giggolni sem nyomni fekve..
eszek és iszok amennyit bírok de érzem,hogy egyáltalán nem feszülnek az izmaim és kg-ban is kevesebb vagyok jóval mint vasárnap reggel voltam.. -
Janesz
őstag
válasz Boxer001 #2977 üzenetére
már vasárnap reggel éreztem,hogy valami nem OK...tegnapi edzés nem is ment olyan jól..de végül csak eröltettem és ment guggolásban a 210-be 3ism ami eddig is...de amikor mentem hazafele már elég ganéj módon éreztem magam..este szétizzadtam az agyam...de se a torkom nem fáj se semmim...csak egyfolytában melegem van és izzadok mint az állat...
-
Janesz
őstag
válasz Markgx10 #2978 üzenetére
mostani számítások szerint ha az ellenfél már nem erősödik addig akkor egy 375kg-os összetett elég lehet a győzelemhez...(fekvenyomás+guggolás) amit most meg is tudok csinálni...csak az előző verseny előtt is kinyomtam már a 150-et is fekve.. a versenyen először a 140 is megtakart...szal lehet,hogy sikerült kitérdepelnem a fürdőnadrágomat..
-
Janesz
őstag
-
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #3029 üzenetére
sztem a váll-mell rész gyenge...
-
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #3048 üzenetére
nyáron nyomattam én is és nekem is bejött...kicsit úgy éreztem megnyomta a hőmérsékletemet...de érezhetően kitartóbb voltam..
-
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #3069 üzenetére
3 napcsi nem volt hozzá?
akkor te nem is vagy hárdkór diétás!! -
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #3079 üzenetére
a megoldás a kortizolblokkoló...
jó most beteg vagyok de 2 hete nyomattam az utókúrát és még egy dekát nem fogytam...(kivéve a pár napot most amióta beteg vagyok)...sőt még erősödés is tapasztalható volt... -
Janesz
őstag
faja az aláírásod....
csak kár,hogy be kéne még ülni a padba úgy 3-4 osztály környékén mert ott van a szövegértés java..
''már ne haragudj de te mit akarsz újratárgyalni? hogy a napos meg a vajaskenyér jó a szálkásításhoz? vagy ,hogy a ránézésre 25%-os zsírtartalmú vadhús jó a szálkásításhoz?
''
neked ebből hogy jött le az,hogy minimum ??
én már nem vitatkozni akarok veled ,csak akinek 160-as az IQ-ja ,lelkileg és testileg is ennyire kiegyensúlyozott mint te ,nem fér a fejembe,hogy az idézetek után mért nem néz utána... -
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #3231 üzenetére
epres-banános whey pro-t én még az életben nem láttam...cytopro-ból igen! az fasza is de whey pro-t még nem...vettem most egy 3kg-os vaníliás whey pro-t,hogy legalább ez ne legyen olyan egysíkú mint a kajálásom..így most van otthon két fajta fehérje és a háziversenyről zsákmányolok még egy epres banános cytopro-t is és akkor ínyenckedhetek kedvemre..
-
Janesz
őstag
válasz Moddingfan #3252 üzenetére
azért a 86kg a te magasságodhoz már elég etióp feeling..
-
Janesz
őstag
Látod keresztények ma vidáman derült.Feltámadt Jézus ki a sírban szenderült.Ez a papok dolga én nem magyarázok,öntözködni járok a szót nem cifrázom...Felkérem a háznak szeretett főtagját,adja ki kezembe kedves leányzóját! Hadd öntsem meg haját egy kis rózsavízzel,hadd piruljon orcája egészséggel,békességgel szívemből kívánom!
-
Janesz
őstag
most nem akarok gecizni...(vagyis dehogyisnem!) de figyelj már te most vagy túl egy kreatin kúrán meg gondolom akkor nem egyből kezdted amint lementél a terembe és így 30 körüli a karod???
akkor te igazi kuriózum számba menően nem fejlődsz!!
én 29-es karral kezdtem és 1 hónap (8edzés) után volt 34-es a karom!! abszolút nem voltam semmivel képben csak ettem és olyanról,hogy kreatin nem is hallottam...sőt akkoriban vega voltam és húst sem ettem...
szóval a kis pénzedet ne tápkiegre költsd hanem vegyél belőle húst meg rizst és edd meg... -
Janesz
őstag
de nem csak a fehérjebevitel a lényeg...
pl megfelelő mennyiségű szénhidrát bevitele nélkül a finggal leszel egyszinten edzésen mert nem lesz erőd és akkor nem tudod olyan szinten megedzeni az izmaidat,hogy szükség legyen a fehérjére ,hogy ne csak fenntartson egy szintet..
én még mindig azt mondom neked,hogy amíg nem lesz 40-42 a karod addig el kéne felejteni ezeket a kiegeket és csak enni enni és enni..nem hiszem,hogy normális kajálás ne adna annyi plusszt ami egy ekkora testhez ne lenne elég...sztem neked a zsírmentes testtömeged kb 50kg és ahhoz elég 100-120g fehérje a növekedéshez! amit húsból elég fing szint bevinni...ha eredményeket akarsz elérni túl kell lépni olyan szinteken,hogy nem a kedvencem stb..mert akkor izmos se akarj lenni..ha ennyi áldozatot nem tudsz meghozni,akkor nem kell eröltetni ezt a dolgot mert se erős se izmos nem leszel a büdös életben!
és erre inkább most gyere rá mint,hogy beleölsz rengeteg pénzt és felvillantasz majd vele egy 30akárhanyas málnakeverőt.. -
Janesz
őstag
válasz Boxer001 #3386 üzenetére
jól mondod 7kg tömeget ami nem izomtömeg volt!! ezt remélem te is belátod..mert ne kezdjünk geli féle számolgatásokba,hogy mittomén mennyi fehérjéből mennyi épül be ..mert én tavaly február óta bezúztam tizenakárhány vödör fehérjét és mégsincs rajtam 60kg-mal több izom..
-
Janesz
őstag
azt hogy csináltad,hogy erő jött a kreatintól viszont tömeg nem? a kreatintól elsősorban kg-ban a tömeged nő és olyan hűdenagyon sok erőt nem hoz...pl. nekem a kreatin első héten olyan 5kg-ot hozott és akkor erőben azért még nem hajlítottam el a rudat..(mondjuk most sem..)összeségében többet nőtt nekem a tömegem tőle mint amennyit erősödtem fekvenyomásban a kreatin alatt..
meg hát ugye úgy kéne ennek működnie,hogy ha erősödsz akkor az azt jelenti,hogy jön a tömeg is hamarosan...mert ugye nem véletlenül vagy gyenge egy bizonyos izomtömeggel...ha nő a tömeged akkor az valamiért bekövetkezik és ez valószínűleg a megfelelő kajálás és másrészt a megfelelő súlyok miatt van..
én 30 körüli karral meg nem erőről hanem inkább tömegről ábrándoznék.. de lehet,hogy én vagyok a hardkór,de akkor is...ez egy olyan sport ahol nem az a lényeg,hogy erős légy...arra van másik sport az erőemelés...ott viszont nem kell faján kinézned,ott elmegy a homokzsák test is..(ami mostanság nagy előny így az áradások láttán.. ) -
-
Janesz
őstag
megnőnének..
abban viszont áldom magm,hogy mindent felírtam és megvan...ez még a bicajos múltból maradt jó szokásom szerencsére mert ott is vezettem edzésnaplót...
amikor először terembe toltam a pofám akkor 50kg nem ment ki fekve és 30kg-mal tudtam 4x 8-at nyomni...emlékszem úgy szitált a könyököm mint az állat!!
viszont a 60kg nekem akkora vízválasztó volt,hogy kb fél év után sikerült csak kinyomnom...utána a másik ilyen a 100kg volt...
szóval én sem voltam ufónauta...megküzdöttem én is azért ,ami most van..
és az 50-es kar receptje megegyezik a 40-es kar receptjével..
a szentháromság: enni-pihenni-edzeni -
-
Janesz
őstag
válasz Manitou #3426 üzenetére
amikor kezdtem 29-es volt a karom...az elején edzettem 1 hónapig teremben (ennyi volt még akkor a suliból) és utána jött a nyár és azalatt abszolút nem karoztam hiszen otthon csak húzódzkodtam és fekvőket nyomtam! és mire megint terembe mentem már 38cm volt..és azért írtam,hogy kb 3 karedzés volt amit látott mert abban az 1 hónapban kb 3x edzettem karra csak..
-
Janesz
őstag
válasz Moddingfan #3471 üzenetére
el ne cseppenjél már buzikám..
-
Janesz
őstag
válasz Moddingfan #3480 üzenetére
lehet nem nézett vissza a topikban és nem látta a képeidet...
mod:Szóval látta...
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
válasz Markgx10 #3483 üzenetére
én iszom a szavait nem látod..?
próbálom megingatni moddingot,hogy ezzel a fizimiskával a topikban már túl sokan vannak..valakinek pusztulnia kell..
Márkgéiksztíz:nem olyan családból származik Ő..bírja a port ...de egy próbát megért...hátha a gyors szakadásban lelkileg is megingott..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.