Hirdetés
Aktív témák
-
senior tag
Üdv!
Lenne egy mp3/mp4 lejáccóm megintcsak. Ki mennyit ad érte?Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Üdv!
Megvan az analízis vizsgám! Megérte hatodszorra is elmenni!
Ma csak 17,5K az MP4 lejátszó ára!Youth hides the key to salvation
-
-
senior tag
Üdv!
Arcok! Valakinak van infója/tapasztalata erről a Pantel nevezetű internet és telefonszolgáltatoról? Érdekelne a dolog mert ha minden ugy van ahogy írják mocsokmód megéri a dolog.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Üdv!
Arcok! van egy TANGENT SR-500-as hangfalpárkám! Vegyétek vigyétek olcsón adom! Szemétjó cucc ez emberek! Ugyan használt de tökéletes állapotban van!Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Üdv!
Arcok!
Akit érdekelt errefelé a Panteles hipergyors net annak mondom hogy felhívtam őket de a nő csak annyit tudott mondani hogy ősszel érdeklődjek megint mert kb. akkorra érhető el Győrben a cucc.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Izé arcok!
Attól tönkremehet egy Litiumos akksi ha pl. nem várják meg hogy lemerüljön teljesen hanem felteszik tölteni. Tudom hogy ez nem probléma miután már kétszer hosszabb ideig töltötték de ha esetleg még nem volt hosszabb ideig feltéve hanem csak valaki tölti akkor amikro még nem merűlt le. Remélem ebből az érthetetlen hülyeségből kihámozható valami.Youth hides the key to salvation
-
-
senior tag
Üdv!
uram nemértem uram!
De rákerestem gogliban hogy mi az amiről beszélsz és biztosan kijelenthetem hogy nemtudom. Ha gondolod találkozhatunk vmikor aztán megnézhetsz/kipróbálatsz egyet hogy tudja e azt amit tudnia kell ahhoz hogy mindent tudjuon amit te elvársz tőle!Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Üdv!
Megnézem tudok e hozni most biztos nincs hozzá ilyen. Valszeg tudok hozzá ilyet szerválni csak nmetom milyen kellene neked és hogy menniybe kerűlne plusz még. Lejácók már itten vannak azokból potom 20K-ért vihecc egyet oszt ha kell iylen cucc én hozatok neked.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Üdv!
Arcok! valakinek egy kis hangfalpárocska nem kellene? 25K a kettő!Youth hides the key to salvation
-
senior tag
válasz Thunder78 #1426 üzenetére
Üdv!
Akármit lehet! Ez egy ilyen ország!
Csakhogy nem az enyémek a hangfalak hanem másé. Nála is ki lehet prószálni de asszem bácsán lakik és ha jól tudom azért adja el mert nincs hozzá rendes erőlködője.
De a cucc tökéletes állapotban van dobozal együtt adódik a vevőnek.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Üdv!
Izé arcok!
Tud vki itten benne a Győr városban Aerocool Aeroengine 2-es házikót szerványolni szigorúan tápság nélkűl? Még az is lehet hogy fizetnék érte! Új vagy régi az nem számít annyira mindha kétszer ennyire számítana. Ugy látogatom 16K kb az árja ennek a cuclinak. Szóval ha valaki rá tudja tenni a kezét egy ilyenre komolyan mondom hogy vegye le róla és adja át nekem.
Előre is thx mindenkibe!Youth hides the key to salvation
-
senior tag
válasz Thunder78 #1540 üzenetére
Üdv!
Izé! Egyenlőre még csak érdeklődés szinten mozog a dolog de ha kell akkor még ezen a héten kelleni fog. Legkésöbb péntekre. Sajnos még el kell mennem és baseball ütővel behajtani az adósságokat.
Jazzos:
Sajna Raidmax Cobra nme érdekel mert most ez az Aeroengine házikó a szivem csücske. Persze csak akkor ha rendesen lehűti a gépet ha nem vágom is kifele az ablakon.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Üdv!
Holnap egész más nap lesz mint ami ma van. Például szerda lesz ami már egyáltalán nem kedd és biztos van oylan horoszkóp amely szerint ez lesz a szerencsés napom.
Egyébként meg olyan atomegyszerű oka van hogy az már fájdalmasan alap. A srác akinek eladtam az mp4 lejáccómat valami oknál fogva egy nap (24 potom óra) alatt sikerűlt elrontania azt holott nálam két hétig ment hiba nélkűl. Namost ugy láccik haverom meg tudta bütykölni és igy újra nálam lesz a pénz a srácnál meg remélhetőleg egy működö mp4 lejáccó. (amit már többet nem tud elrontani :lekopogsmileyYouth hides the key to salvation
-
senior tag
Üdv!
Nemtom mit csinált vele. Azt mondta feltette tölteni aztán utánna már csak akkor kapcsolt be ha rádugta gépre. Tény hogy valszeg ő tartja a leggyorsabban mp4lejáccót elrontó világrekordot. De otthon van nálam még pár darab szóval vegyetek emberek aztán próbáljátok túlszárnyalni!Youth hides the key to salvation
-
senior tag
válasz Thunder78 #1571 üzenetére
Izé. A T.A.T.U. orosz csapat volt/van? Nem is tudtam. No de ha esetleg ez nem lenne jó megoldás én arra gondoltam hogy 2002-ben Sterbinszky még orosz lehetett és csak 2003-ban kapta meg a magyar állampolgárságot. És ő asszem ilyen zenét jáccik. Szóval meg van oldva a dolog.
Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Üdv!
Baszod arcok! Alap vinfos inditásnál 62 fokos a videjókártyám! Jáccani nem is merek vele mert szerintem megölné magát vagy jobb esetben újraindúlna. Nincs vkinek valami tuti hűtéstippje mig meg nem lesz az új házikóm amiben remélhetőleg igenhideg lesz.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
izé...
van itthon net
Csak ezért keltem ma hajnali fél hétkor.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Üdv!
Vegyétek vigyétek csak ma csak most 19K az 1gb-s mp4 lejáccó!Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Srácok!
Ha azt mondom hogy 18K-ért lehet vinni az 1gb-os mp4 lejáccó darabját akkor ti mit mondtok?Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Arcok!
17K-ért adok egye fene! De csak nektek!Youth hides the key to salvation
-
senior tag
válasz okiDoki #1760 üzenetére
Üdv!
Nos!
Sajnos ezt a típust 17K alatt nem adhatom oda. Az én hasznom már igyis elúszott de ez a legkevesebb.
DEVISZONT!
Van nekem egy másik fajta azt odaadom 16K-ért!
[link]
Ez ugyan már bontott darab és nem teljesen használatlan deviszont az eredeti ár feléért odaadom. Természetesen nem lestrapált cuccról van szó alig két hetes és alig volt használva. Mindent tud amit a másik sőt még egy kicsit többet is.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
válasz #35685120 #1759 üzenetére
Üdv!
Ez már nem lesz olcsóbb az egy másik fajta volt ez el fog menni 17-ért is. Ennek ez az alja ugy néz kifele.
A másik az 16K de azt hiszem arra már van jelentkező.
Helkist kérdezd mert én ehhez a részéhez kicsit sem értek. De ha azt akarod amit ő is akart akkor kell hozzá külön egy FM transmitter vagy mi.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Reggelit mindenki hasába!
Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Arcok! Hideg van vagy csak én fázom?Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Üdv!
Arcok! Nyári eső aranyat ér és most az 1gb-os mp4 lejáccó is csak 17K! Hát lehetne szebb ez az élet?Youth hides the key to salvation
-
senior tag
A politikáláshoz hozzászólva:
Ez tényleg nem mehet igy tovább Arcok! Menjünk és zuhogó esőben láncoljuk oda magunkat a Baross uti kis fák egyikéhez ezzel tiltakozva az ellen ami itten folyik!
És én csak most kapok észbe! Olcsó honkongi mp4 lejáccókkal árasztom el a magyar piacot nem is gondolva arra hogy én teszem tönkre a gazdaságot! Löjjetek le löjjetek le!
Egyébként kissé komolyabban szólva én sem értek egyet a történetekkel de hát ahogy Thunder kollega is megfogalmazta a vár a szar és a szarvár esete forog fenn.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Okidoki merre van? Ugy volt hogy ma vesz tőlem egy mp4 lejáccót! Bármilyen furcsa én aggódok a vevőimért!
Ha bárki látta a képen látható embert(itt egy kép an róla) azonnal jelentkezzen a legközelebbi rendörörs helyett nálamYouth hides the key to salvation
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest