Hirdetés
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Cipő ide vagy oda, gondoltam leteszem a talicskát a kert végébe, amiben benn volt a fűnyírós, tátogos, levállt talpú feketés kondicipőm, jól szétázva, mert még locsoltam is benne délelőtt..... aztán egy laza mozdulattal a kis konyhakert meg a talicska közé dobtam majd megszárad a napon......
Erre fel jött a buli, meg a Balinov féle akcijó, legalább nem kellett sokat takarítanom, fogtam a cipőt is kivágtam a kukába, aztán alig maradt valami kis mellécsurgás a füvön...
Ha a faháncsot intézte volna el, akkor aztán lehet lapátolhattam is volna egy teljes placcot
Egész hamar rendbe jöttem ahhoz képest mennyi tömény lecsuszott a torkomon.......
kicsit azért engem is zavar hogy nélkülöztem a díszes társaságot, amig lepihentem a fűbe.... -
cOxeR
Ármester
További szép napot mindenkinek, megyek begariztatom a gnokiámat...mert össze vissza csörög. Csáó!
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz ez_meg_emaz #4232 üzenetére
Vki vmi más tanácsot erre?
Mert knifemaster,(-t nem akarom megsérteni, de szerintem) nem épp a legjobb ötletet vázoltad fel. Teljesítményében is csökkenne úgy a cucc és szerintem ha jól illeszkedne akkoris épphogycsak szinten tudná tartani a hőmérsékletet. -
Szuperboci
senior tag
[link]
[Szerkesztve]Music!!!
-
Jazzos
őstag
válasz ez_meg_emaz #4303 üzenetére
A videókari miatt hogy nem fér el? Nem lehet lekapni belőle pár mm-t, aztán akkor nem zavarnák egymást.
-
Thunder78
őstag
Lezárult a casting első fele. Egy szoba kiadva.
Sorozat folytatódik a jövő héten''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Thunder78
őstag
Jóvanmár nah .. még ma este feldobom a honlapomra, csak legyetek türelemmel. Most épp nem érek rá
''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Thunder78
őstag
Szupertitkos link privibe szétszórva
''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
tekeyagd
aktív tag
jaja
ha már nem tudtunk ott lenni... -
ez_meg_emaz
őstag
Mintha épp azt írtam volna hogy ez egy elég rossz ötlet szerintem. Bocs ha nem találtátok de knifemaster is ezt írta. Nekem inkább chipset hűtőket kéne mondani.*
Bár elvileg ennek a zalmannak is jónak kellett volna lennie aztán nem az mert a bolhák luka nem ott van ahol lennie kéne mert nem passzol. Ezért baszták rá nagynehezen ferdén.
*Ha lehet olyat amit itt győrbe be tudok szerezni vagy itt tudok rendelni. 40x40-esnél nem lehet több, a magasságot még nem néztem. Az eredeti 9-10mm körül volt, de a 13 se sok még szerintem.
[Szerkesztve] -
knifemaster
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #4303 üzenetére
Csak egy tipp volt,volt akinek bejöttÉn biztos hogy reszelgetnék
Ja a esőfélőknek üzenem,én ma szarrá áztam,és ha holnap is esik,holnap is esőben tekerek Hurkák...
[Szerkesztve]Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
cOxeR
Ármester
Verőfényees szép reggelt mindenkinek, ma ''öröm'' volt melózni jönni, annyira friss a levegő, meg szépen süt a nap, és nincs végre meleg 21-22 fok. Tegnap telefonkám a szervízbe menet még ki is fagyizott, amit nem csinált nálam még sose, de sebaj kaptam rá új szoftvert és most úgy néz ki minden jól műxik. ráadásul újabbat, és vannak benne jó irányba módosított, felhasználóbarátibb beállítások. Nah irány az ajutómata bedobok egy trippla kávét!
-
cOxeR
Ármester
Esőről annyit, hogy tegnap közel 1.5 órát álltam a pólus kijáratánál, és vártam, hogy elálljon az eső. Megálltak a villamosok, buszok, M3-as autópálya lejáratot is lezártak, meg aluljárókat. De ennek köszönhetően, ma friss a levegő, és nincs hőség eddíg.
-
Balinov
titán
Jóreggelt,még az a szerencse,hogy nem én bólintottam be a füvön,mert kb fél évig hallgathatnám,hogy nyulinov ül a fűben...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Jazzos
őstag
válasz knifemaster #4316 üzenetére
Jóvan-e, hö, de nekem olyan a bringám kereke, mint az az intimbetét reklám: elölről már nem is látszik, csak oldalról Azzal nem nagy élvezet esőben tekerni (elesni).
-
Balinov
titán
válasz knifemaster #4316 üzenetére
hmm..szerintem itt az a legnagyobb probléma,hogy a boltba rápaszíroztak egy olyan chipsetbordát a lapra,ami amugy nem megy rá az eltérő pecektávolság miatt.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
na megint sikerült 4 óra 11 percet aludnom az éjszaka!
Igaz hogy kevéske, de nagyon megéri! akkorát babáztam az éjszaka a fiammal, aztán hajnalba a lányommal, ezt nem hiszem hgy mással pótolni lehetne.
Fáradt vagyok, de majd hunyok egy kicsit itt bent a melóhelyen! -
helkis
veterán
jóreggelt jó vásárlást:
-Abit IC7 + nb47j + vmem mod 3.08v-ig + minden gyári cuccával + intel 10/100 Lan - 15k (lefoglalva)
-intel Pentium 4 Northwood 3.0/512/800 ''telekondis'' alapfeszen 3.6Ghz, 0.05v-on 3.75Ghz-en primestabilan megy (CMH6-al volt hűtve), tovább nem próbáltam, a cél a 250Mhz-es FSB-volt. - 31k
-Abit KT7A-Raid (egészséges kondik + 1db ISA hely!!) + 1400Mhz Athlon + rézmagos cooler. + 256Mb/133hz SDRAM (igény esetén bővíthető) + Ati Radeon 9200 128Mb/64bit tv-out + rézcooler + 3.5'' floppy + LG 16/52/32/52 DVD-CDRW combó (új) + ATX ház + 350w-os táppal eladó már csak HDD kell bele meg egy hangkártya és teljes a konfig! - 28k
-Abit NF7-s v2.0 + 3000+-os barton unlockos, alapfeszen 2300mhz.en teker, primestabil. sarka csak 97%-os, de garantáltan nem hibázik. lesarkazásvédővel eladó! - egyben: 30k (proci külön 22k)
-2x256Mb DDR400 samsung TCCC-sek mennek dualban - 8k (lefoglelva)
-Maxtor 250Gb-os 7200rpm 8Mb cache Sata HDD - 17k"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Balinov
titán
köszönöm,hogy megvilágosítottad homályságomat.ez igen praktikus megoldás.akkor viszont egyre egyértelműbb,hogy balfaszul tették föl..
-
z0ty
aktív tag
üdv a jónépnek !
ha vki procit szeretne jöv hétre,szoljon :
Athlon 64 3200+ socket 939 Box - Venice 20,6k
Athlon 64 3200+ socket AM2 Box - Orleans 21,7k
Athlon 64 3500+ socket 939 Box - Venice 24k
Athlon 64 3500+ socket AM2 Box - Orleans 24,6k
Athlon 64 3700+ socket 939 Box - San Diego 26,3k
Athlon 64 X2 3800+ Socket 939 Box 39,9k
Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box 40,4k
Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box 45,9k
Athlon 64 X2 4200+ Socket 939 Box 49k
Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box 49k
Athlon 64 X2 4400+ Socket 939 Box 59k
Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box 59,2kz0ty bazárja : ! http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=43736 !
-
knifemaster
aktív tag
Tegnap éjjel egy lehetséges megoldást találtam csak,ezért megkérdem.
Kolléga gépén az XP feláll,majd restart,mindez végtelen ciklusban,ha be van dugva a pendrive Tippek,hogy mi okozza? Próbálva lett másik portról is,meg asszem akkor is csinálja ha boot után dugja be a pendrive-ot.Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
Muréna
őstag
PCI-expressz táp kábelt keresek
segijetek rajtamAkinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
Thunder78
őstag
Télleg ... ju eszembe ... nek akarunk jövő héten szombaton a sikátorba bulájozni egyet?
Régen dobáltam már''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs