Hirdetés
Aktív témák
-
helkis
veterán
amig megy a netem gyorsan felhozom a cuccot a vásárló kedvü emberkéknek :
Abit IC7 + nb47j + vmem mod 3.08v-ig + minden gyári cuccával + intel 10/100 Lan - 15k (lefoglalva)
-intel Pentium 4 Northwood 3.0/512/800 ''telekondis'' alapfeszen 3.6Ghz, 0.05v-on 3.75Ghz-en primestabilan megy (CMH6-al volt hűtve), tovább nem próbáltam, a cél a 250Mhz-es FSB-volt. - 31k
-Abit KT7A-Raid (egészséges kondik + 1db ISA hely!!) + 1400Mhz Athlon + rézmagos cooler. + 256Mb/133hz SDRAM (igény esetén bővíthető) + Ati Radeon 9200 128Mb/64bit tv-out + rézcooler + 3.5'' floppy + LG 16/52/32/52 DVD-CDRW combó (új) + ATX ház + 350w-os táppal eladó már csak HDD kell bele meg egy hangkártya és teljes a konfig! - 28k
-Abit NF7-s v2.0 + 3000+-os barton unlockos, alapfeszen 2300mhz.en teker, primestabil. sarka csak 97%-os, de garantáltan nem hibázik. lesarkazásvédővel eladó! - egyben: 30k (proci külön 22k)
-2x512Mb PQI DDR400 ram, még fél év garival - 16k (ezek helyett 2x512/500-ast szeretne a srác, tehát csak akkor eladó ha már meglett az 500-as..)
-2x256Mb DDR400 samsung TCCC-sek mennek dualban - 8k
vegyetek félkonfigot!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
thaler2
senior tag
jazzossal mi a helyzet? mennénk hozzád, ha lennél
-
cortez25
senior tag
Bakker, most meg elindult....hát ez kész..ugyanazokkal a hardverekkel,mint amivel hoztam. Valszeg az elem ki-be illettve Bios reset hegyek keltette életre...de inkább innentől X-akta......
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
Daler
tag
Hello!
Eladó Seagate ST3120022A (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) vinyó by Tibi bá', + 1 hozzá való Bacardi Breezer Rum Refresher => 10K -
BalooTM
tag
Na még mindig van IC-7 lap meg 3,2-es P4 nw eladóó!
BalooTMLetiltott telefonszámot nem veszek fel!
-
Balinov
titán
Sziasztok,
nos,rég ástam bele magam a témába,így friss infók kellenének,hogy mostanában mivel érdemes DVD->divx/xvid konverziót csinálni? van valami új fasza all-in-one pack,mint volt anno a gordianknot rippack?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #4210 üzenetére
hát ez az,hogy olyan jól sikerült az agymosás a Kócsag utcában,hogy fingom nincs már,régen - a 750-es durci idején - mivel csináltam.Smartripper rémlik,meg flaskmpeg.
az a gondom,hogy ismerősi/rokoni körben többek szeretnék számítógépen megnézni az esküvői dupladvd-nket és sokaknak nincs dvd olvasó a gépükben.van akinek se vhs,se asztali/pc dvd olvasója nincs.viszont nézni meg nézne. fasza mi? van 1x 1h58min meg 1x1h47min egyoldalas lemez.ebből,ha nem akarok pixelpetiket nézetni a delikvensekkel minimum 2cd/1x DVD-R bontásba kell majd átraknom a cuccot...6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Thunder78
őstag
Na jóvan ... lassan lépek haza ... ma rövid napos vagyok
''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Supr@
senior tag
-
taylorp
senior tag
Sziasztok! Routert szeretnék venni. Segítsetek légyszi, hogy milyet érdemes!
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Supr@
senior tag
srácok, egy kis segítség kellene, tanács, mit tegyek! nem hw, nem is sw, nő ügy va na bnőm, akit nagyon szeretek, és ha minden igaz akkro ő is engem. namár most neki van egy exe, aki állandóan hívta és írt neki. most már bnőm elérte hogy csak írjon, de így is napi 3 sms, verset, stb hogy szereti, meg hogy ő is biztos szereti. namár most ezek engem qrvára ifegesítenek, már nem tom mit csináljak. ráadásul, a srác köv héttők kb 5házzal odébb fog tőlük dolgozni. már nem tom mit csináljak. az elbeszélgetés a sráccal kizárva, mivel abból nem beszélgetés lenne, nem csípjük egymást, én elvettem a nőjét, ő meg zaklatja őt, tehát kézfogás helyett jobb egyenes lenne az első. v,mi tipp, kevésbé erősazkos? bocs hohgy ilyennel zaklatlak titeket, de azért a többségetek már idősebb, tapasztaltabb, bölcsebb, meg talán megfontoltabb is még1szer bocsesz
-
ez_meg_emaz
őstag
Asus k8n4-e deluxe alaplapon a chipset hűtést kéne vhogy megoldani. Az aktív tönkrement. Aztmondták a boltban megoldják egy zalman passzívval, DE az nem volt rá jó és nagy nehezen keresztbe rá tették a cuccot, viszont a videókari miatt kicsit megemelkedeik mert nem fér el rendesen. Azt mondták a bitesek hogy mást nem tudnak adni rá ami jó lenne. Gondoltam hátha van itt pár szakavatott emberke aki azoknál a srácoknál talán többet tud és tud adni vm jó kis ötletet. Pénz nem számít igazán de azért ésszerű keretek között maradjunk.
[Szerkesztve] -
knifemaster
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #4232 üzenetére
Nem tudom,hogy hogyan nem fér el,de mondjuk a bordából pár tüskét levágni? Vagy annyira nem fér el,hogy ez nem segít?
[Szerkesztve]Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
cOxeR
Ármester
Jóreggelt így a hónap első napján!
-
Balinov
titán
üdv Supr@,
én sokáig a Smartripper-t használtam rippelésre,de most,ahogy a Digital Digesten láttam egy gude-t ott a dvd decrypter ifo módját is ajánlják.
Gordianknot-ot szedtem le ma reggel,elég jó kis how-to van hozzá. igaz,itt még dvd2avi-t használnak a dvd projektfájl elkészítésére,ami asszem már megszűnt - vmi gdindex nevü progi váltotta fel.
Feliratot rárakni az azt jelenti,hogy véglegesen rajta legyen az avi-n és ne külön srt,sub,stb. file-ban kelljen tárolni? mert akkor a vdubban subtitle lehetőség.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Jó reggelt ezen a hűs augusztusi reggelen!
chipsetbordában Knife-nak igaza van.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Savaztok,
haver megkért,hogy dobjam fel ide a ramjait:
2X512 Mb Kingmax Hard core MPTC22D-38HT4-HGAH
2004.decemberében lettek vásárolva
srácnál 3700+ Sandy-val 250-es fsbvel 2,5-3-3-7-en mennek.
üdv
Bali6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Hol is vannak a képek....lécci-lécci egy linket hogy hol is vagyon található!
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest