Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
cortez25
senior tag
Van egy vadiúj NEC3540-es dvd-íróm OEM...9.5K-ért valakinek?
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
cortez25
senior tag
-
cortez25
senior tag
dobj 5,5K-t rá és megegyeztünk...oszt csere a lapért. 0 km-es....csak megnéztem, hogy műxik-e a cucc....adok rá 6-hó garit is rajtam keresztül.
Viszont nem győri vagyok....és vonathoz vagyok kötve. Nézek valami jó időpontot...és egyeztetünk...ok?Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
cortez25
senior tag
bazz...
fanatikus tag lettem...
[Szerkesztve]Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
cortez25
senior tag
talán itt nézz szét Bővebben: link
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
cortez25
senior tag
Bocsika....szerintem elírtam, volt nálam egy MSI lap használtan arra volt 6-hó a gari..erre 1-év a gari, rajtam keresztül...de hosszú procedúra....mint általában. Akkor megegyeztünk. Hétfőn lenézem a vonatmenetrendet,esetleg mailban dobj egy mobilszámot légyszi.THX
győrhöz annyi a közöm, hogy ott végeztem a fősulit, és likócson voltam katona. Amúgy fertőd city.
[Szerkesztve]Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
cortez25
senior tag
s 462-es prockót keresek...reális áron.
-
cortez25
senior tag
Ha valakinek beesne....lap+proc 1600-tól 2400-ig jöhet...cerka, P4,Athlon, sempron...
-
cortez25
senior tag
Na szóval 2500+-os barton is érdekelne...adnék érte 14K-t.
-
cortez25
senior tag
Látom jó volt a buli, legközelebb én is megyek, ha nem kell szombaton dolgozni.
Igaz 80 Km-még belefér a győr környékébe?Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
cortez25
senior tag
Komolyan legközelebb, ha nem melózok szombaton elmegyek egy ilyen találkozóra...
szal....kéne egy 3000+-os barton 462-es proc...komolyan...szerintem 18-20K körül tudnék ráígérni.Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
cortez25
senior tag
Valakinek nincs véletlenül eladó 1000 Cerkája(fcpga)
-
cortez25
senior tag
jövök gyűjteni egy kis hozzászólást...
Szal valakinek nincs 2500+barcija.....nem lesarkazva nem legányolva...úgy szépen
Csak megjegyzem volt nekem is k8ns-em és tökéletesen üzemelt. ha lap akkor gigabyte.
-
cortez25
senior tag
válasz Balinov #2664 üzenetére
bocsi de nézd meg a konfigomat...GIGA-k8nf-9re váltottam,okokat szerintem nem kell tárgyalnom. Soha nem váltanék gigáról abit-ra.
Az n8-v nem az enyém....sz*pok is vele....Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
-
cortez25
senior tag
-
cortez25
senior tag
Átmentünk PDTD VS szívó D topicba?
-
cortez25
senior tag
válasz Balinov #2813 üzenetére
Jóval kevesebbet fogyaszt na meg magasabb komfort vadkeleti szinten.....na meg olcsó. És most télen meg a legjobb.... melyik autó gépkönyvében van olyan, hogy indítás -25 fok felett és indítás -25-fok alatt? Ebben részletezve.
Diesel csoda el sem indul...
-
cortez25
senior tag
válasz Thunder78 #2824 üzenetére
kezdetnek...sima camping, oszt csepel apolló...azóta is megvan jawa 210-...trabi 601 igazi durva kínzásoknak kitéve, Pl: 9-fővel mentünk pizzázni....seat ronda 1.6 Sx mintállat 105-paci....ma is sajnálom, hogy eladtuk....mostmeg szamár....van még 1-éve nálam és megy a háztól...valszeg visszatérek seat-ra...
-
-
cortez25
senior tag
jóu reggét...péntek forever
-
cortez25
senior tag
válasz Thunder78 #2915 üzenetére
Szép is az ,előszőr én is fekete dragonra pályáztam,csak amikor vettem nem volt, bravóban meg ez néz ki a legjobban, nem bántam meg egy cseppet sem. Massziv stabil, és nagyon könnyen szerelhető, nagy és kifogástalan szellőzés
chieftec fan club.
-
cortez25
senior tag
Kérdés IDE kábelnél számít, hogy hova és hogyan kötöd? 80-eresnél kék a kékbe szürke slave, fekete master? 40-eresnél mindegy?
-
cortez25
senior tag
válasz thaler2 #2959 üzenetére
jazzosnak szánom:
Tehát, ha van 1 IDE kábelem 80-eres, a vinyó master és középre kötöm,az író slave és a végére kötöm, az akkor nem ok. Fordítva viszont nem ér el az alaplaptól az íróig a közepe. Akkor mi a megoldás?
-
cortez25
senior tag
közben megoldódott, a pioneer110D dvd-író abit nf8-al nem olvas cd-t dvd-t című probléma..igényli a 80-eres kábelt, ezért a 40-eressel nem hajlandó semmilyen működésre. ennyi. De legalább jól megvitattuk a témát...
Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- Sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen mosógépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest