- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Tőletek is csak ennyit kértem (Fecó Apival együtt)! Megkaptam?
Nem kaptam meg! 
Nem is nagy dolog!

Akkor most miről is beszélünk tulajdonképpen?
Amennyiben tisztán játszotok (ilyen-olyan, akármilyen) módisítások nélkül, akkor szerintem nincs félnivalótok!
Aki tisztán játszik bármikor be tudja bizonyítani, h amilyen eredményeket elér(-t), azt ő érte el önerőből és nem holmi módosítás(-ok)nak köszönhetően!
Volt már olyan itt nálam, aki nagyon jól tolta otthonról (hozzáteszem billentyűzetről), itt nálam mégse tudta bizonyítani, h mennyire jó, pedig én előre szóltam, h nálam mezei billentyűzet van és módosítások nélküli telepítés (Videó van az eredményről)!

Szerintem aki önmagától képes arra, amit tud, az bárhol be tudja bizonyítani ugyanazzal, vagy ugyanolyan vezérlővel!
Ennyi!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- FIFA 16 Playstation 4
- Asus VivoBook W11 Laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem kaptam meg!