Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz Borokafa #1220 üzenetére
Akkor viszonylag kis. Vannak ennél nagyobb áramzabáló szörnyetegek is
Viszont a 280W már több mint 3/4-es terhelés, ha a 250-et is tuningolnád, lehet átlépné a 300-at is, az már nem biztos hogy a táp egészségére válna hosszútávon (jó, gondolom a videókártyát nem bántod, de esetleg ha még jobban tudningolható processzorod lesz, már kb ugyanott lehetsz)
No Comment
-
e00dgy
aktív tag
válasz Borokafa #1235 üzenetére
Mert tetszik
De csak mint érdekesség, úgy kérdeztem. Nyilván nem a látvány miatt tud többet egy BIOS, de azért már ha lehetne miért ne lenne UEFI rajta?
[ Szerkesztve ]
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
-
e00dgy
aktív tag
válasz Borokafa #1239 üzenetére
Mi volt a gond az UEFI -vel ?
Én most egy gépet pakoltam az unokatesónak, és egy ASROCK 970 Extreme3 lap lett bele. Egész szimpi a UEFI, de az egér mintha nem lenne mindig tökéletes.
Így gondoltam azt, hogy jó nekem is a hagyományos BIOS.
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
-
- = Zk = -
félisten
válasz Borokafa #1287 üzenetére
igen!...
még mindíg megy, teszi a dolgát.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Borokafa #1289 üzenetére
szuper, ha meg minden jólmegy, áttérek ebeb a topikba...
vagy a 970-esbe.. bár olyat nem láttam!..hm." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Borokafa #1304 üzenetére
jaaa, értem.
hát, nekem nem igazán kell a CF, szal... gondolom ennél a kategóriánál már nem divat, hogy csak 1 Pci-E csatit rakunk rá....?!..hm. kár.[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Borokafa #1310 üzenetére
már átnéztem, csak ebben nem voltam még képben.... mintahogy az UD3/D3 nál mi a külb. megint
amúgy már van kiszemeltem, szal... most már cask "ismerkedem" a témával...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest