Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz ktommy91 #924 üzenetére
egyszerű akkor miért inno-t vettél..
és ahogy a többiek is mondják a többi gyártó is szarik a pasztázásra és a cooler használhatoságára...
és köztudodt hogy a denaturált szesz picit erősebb mitn a házi pálesz, de elmész a legközelebbi teszkoba és kemény 200Ft veszel aceton mentes köröm lakk lemosót mewg 10 vatta pamacsot és lejön....
[Szerkesztve]"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
bocs kicsit morci vagyok...
gép kikapcs->keresel egy terheletlen ágat(amin a fehér 4 lábas csati van, molex) azt beledúgod(jól) aztán gép indit... és lehetőleg azt a quva tápot ha nem kérdezted meg hogy milyen bél van benne minél hamarabb kicseréled mielött kinyirná a géped...
everestet vagy atitool-t használj és lehetőleg olyan verziot ami már felismeri az adot HW-t
[Szerkesztve]"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz matteo_szg #1011 üzenetére
és milyen órajeleken megy?
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz matteo_szg #1015 üzenetére
675/2000, megnéznéd egy everestel?
rumkola:már a GT-nek is kéne egy tápcsati. akkor ennek... másik lehetőség 65nm-es mag..."Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz matteo_szg #1020 üzenetére
ref órajelen megy, de akkor is teljesítmény vesztett kártya
-
VR6-Fan
veterán
válasz Csiborbogár #1026 üzenetére
HD2600
vagy pedig szép nagy teljesítmény vesztése vna a karinak...."Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz Csiborbogár #1029 üzenetére
én is a giga GTS-re hogy van 65nm-es magjuk ami közel beíri összeségben 70W-vel..
ATi úgy értem hogy ott nagyobb a paleta, szerintem"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz GrooveHero #1036 üzenetére
olvasd vissza az utolsó posztom olvasd el ezt az oldalt
-
VR6-Fan
veterán
válasz Csiborbogár #1167 üzenetére
Vmod
de a 4.5GHz koró igen sokat dob."Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz TazLeacher #1598 üzenetére
3D markot nem ajánlgatjuk ezeknél a kártyáknál mert avatatlan szemnek nem annyira mér adó
amúgy minimális árréssel tényleg megéri váltani mint ahogy és amiért, de már te is leírtad
thomeef:azért kicsit erős volt hogy elveri az X1950pro-t/7900GS-t (fogalmazzunk úgy hogy van néhány játék ahol akkár tetemes mennyiségű előnyre is szert tehet.)
ellington:elfutni biztos elfog , crysis-ről úgy hallotma hogy elég HW barát lesz a DX9-es mod szóval lehet hogy bő közép minőségű beállításokan is futhat.
-
VR6-Fan
veterán
válasz thomeef #1604 üzenetére
ja egyedül carbon alatt elveri a 7900GTX-et, tényleg ''megerőszakolja az egész 7900-es szériát''
ja meg nézd meg a hogy mikor lett nyilvánoságra hozva a teszt
29k ért tényleg jó vétel de a legtöbbünk 30k+-os áron veheti meg és 30k az átlagos ára a galaxy 7900GS OC-nak ami meg nagyából GTX szinten van és piskosul húzható
neked mi a jó CPU...?
linkelést még tanulni kéne.(link gomb a szöveg bubi alatt.)
-
VR6-Fan
veterán
válasz thomeef #1607 üzenetére
azért a tewljhesítményhez képest még mindig drága, fényének abban hogy 1 hó múlva jön egy 8700GTS... 40k áron
azért annyira nem rossz az az ATI
amúgy a koró memo kezelése milyen ?
ellington:[link],[link]tesztjük. nyitott szemmel!! (figy, annyi proci van egy közép kattos ati-ban mint egy felső kattos NV-ben ez azért már mondhatna valamit.)
-
VR6-Fan
veterán
válasz thomeef #1617 üzenetére
te montad hogy jó proci, én inkább a jól tuningolt rendszerre esküszöm és persze jól is belőve meg DX10.0-ás kártyát badarságnak tartok venni, azoknak akik 7600GT-nél erősebbről akarnak váltani(jó a 8800GTS 320 tényleg b-b)
-
VR6-Fan
veterán
válasz pumukli03 #1683 üzenetére
mi értelme volt másik névvel beregélni...
''8600ge jobban megéri mint 8600gts.'' de én ezt hol írtam(pls egy ilyen h.sz.-m is keresd vissza )?
és még mindig rólad van szó és nem rólam, de nem baj barátom"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz thomeef #1686 üzenetére
szerintem nézz egy picit utánam hogy nekem mekkora hitelem és megbecsülésem van mind a barátaim mint az ''ellenségeim'' körében itt a PH!-n vagy a valós életben, és utána sérteges és kifestőz .
és ez most nem a rangokról szól.
-
VR6-Fan
veterán
válasz thomeef #1688 üzenetére
eszküszöm néha még a hasáb burgonyát is értelmesebb lényeknek tartom néhány ''embernél''
[link]
''Te beteg vagy''/''Ugye te sem gondolod ezt komolyan Ne magadból indulj ki kérlek...
'' komoly szöveg értelmezéis gondjaid lehetnek, mint a magyar fiatalságnak álltalában
modff
-
VR6-Fan
veterán
válasz pumukli03 #1690 üzenetére
majd ha ő jön a sértegetései miatt esdkelni akkor.., én elnézést kérek azért márt nem hagytam megtorlatlanul az általam elszenvedet sérelmeket és ezért ''Th'' megésértettem
ellent nem mondtma magamnak mert soha nem mondtam azt hogy a GE(vagy GTS) bb kártya(mert úgye abba kötötem bele hogy a GE és a GTS teljesen egy és úgyan az szerint ami részben igaz is, de nme egy és úgyan az) és arról meg nem postolt eddig hogy milyen az ár érték aránya a GE-nek...
ergo, nem tudom ki a sőtétebb
thomeef:még mindig tartom a veled kapcsolatos véleményem és te se ismersz (úgy érzem jobb is neked.., várom már a megveretlek c. h.sz.-okat )
ja és használd az ''off'' lehetöséget
-
VR6-Fan
veterán
válasz thomeef #1693 üzenetére
''Senki nem sötét,'' ebben egyet értünk
akkor vagyok megelégedve magammal ha jogos
lehet hogy tudnék néhány olyan informáciot mondani amit nem biztos hogy tudnál...
relatív jó kártya de még mindig drága.... ill ennyiért veszek egy inno 8600GTS-t ami azért jobb(főleg ha az én igényeimet nézzük)!"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz thomeef #1696 üzenetére
WoW-zok..... már nem játszok sokat, meg néhány autos játék...
hardcore tuningra(kártyától függetlenül) a saját kártyám egy inno 7600GTS(A retteget, 792/1870 tuninggal..)
am a GE-nek GTS magja van GT szitázással, azok a magok kerülnek rá amik GTS-ként megbuktak de GT-nek meg ''túl jók'', pl ezért vna ez hogy egy GE-t 700 főlé nem igen lehet nagyálltalánosságba húzni meg azért egy GTS igen...
7-es szirában az inno virágzot és a 8-asban is elég jól muzsikál és most nem az inno pártiság szólt belőlem...
Tristar:Szia!!
23k ért vegyél egy inno 8600GT (256 GDDR3) vagy 33k ért egy galaxy 8600GE-t vagy inno 8600GTS-t
-
VR6-Fan
veterán
szerinted mennyi inno-t adnak el MO-n és mennyi E-vga-t pl ?(kb 8X annyit....)
ergo baromi nagy baromság azt kijelenteni hogy ez egy szar..... és ha olvasnál külföldi forumokat akkor tudnád hogy az E-vga se sokkal jobb max a 10 év gari és a sok adalék....
és az E-vga is hasonló arányban romlik el....
egy inno kártya ha alapból jó akkor elpusztíthatalan(majd a többiek ha akarnak igazolják hogy tapasztalatból beszélek)"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
-
VR6-Fan
veterán
válasz elit_hun #2249 üzenetére
4000+ BR X2(2,1GHZ, ő is elég ha az intel ) 2,9GHz-re húzható egy lap 15k pl egy ATI chipes Giga..ram az pénz és tuning igény kérdése...
ja és kevesebbet fogyasztPala:Tom's hjardvert inkább ne nagoyn emlegesd mert egy kalap sz... sem ér... tap az inkább 15k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest