Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyoriaa
kezdő
Sziasztok Kedves Tagok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni gamer laptop vásárlása kapcsán. Ausztriában dolgozok és itt kint szeretnék venni vagy esetleg Németből rendelni. Egyébként úgy látom, hogy itt kint jóval olcsóbbak a laptopok...de mind1 ebbe nem akarok most bele menni, csak így jött le eddig nekem...
1. Február - Március -ban lenne esedékes
2. 2000 € a rá szánt összeg
3.-4.Felhasználás : FPS Játék jelenleg COD MW2
5.17,3 Zoll és Full HD vagy Full HD+
6.Néha lenne szállítva is a gép.
7.Win 10 - 11
8. 1 TB SSD; 16GB (később bővíteném) v. 32GB RAM Intel i7 proci; RTX 3070 vagy 3070ti
9.Csak új gép
Esetleg tudnátok ajánlani laptopokat vagy itt kint honnan érdemes rendelni, hol vannak jó akciók? Az amazonon és Média Markt oldalon nem igazán találtam jót ebben az árfekvésben.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
üdv
Attila -
gyoriaa
kezdő
Sziasztok!
Szerintetek melyiket kellene megvennem? nem tudok dönteni...
https://www.amazon.de/Dell-Alienware-Intel-i7-12700H-NVIDIA/dp/B09XN6Y7L6/ref=sr_1_1_sspa?crid=Y5OUXK9SD2CN&keywords=alienware%2Blaptop&qid=1676051709&s=computers&sprefix=%2Ccomputers%2C93&sr=1-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&th=1vagy
https://www.amazon.de/gp/product/B09LD1P3ND/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A8KICS1PHF7ZO&th=1
köszi a segítséget!
-
gyoriaa
kezdő
Sziasztok!
Erről a gamer laptopról mi a véleménytek: (elvileg ez már mini Led-es kijelzővel rendelkezik)https://www.mediamarkt.at/de/product/_gigabyte-gaming-notebook-aero-16-xe5-i7-12700h-16gb-ram-2tb-ssd-rtx3070-ti-16-zoll-wqxga-165hz-silber-1888263.html
köszi a válaszokat!
-
gyoriaa
kezdő
Találtam egy nagyon jó laptopot Gigabyte Aorus + állat vga elég jó áron...szeintetek?
[link]
? -
gyoriaa
kezdő
válasz KillHates #90447 üzenetére
Szia!
Még tavaly márciusban adtál tanácsot, hogy milyen gamer laptopot vegyek, akkor ajánlottad a Razert meg még egy pár másik márkát Lenovo...stb. végül a Razer Blade 17 - 17,3 Zoll Gaming Laptop (NVIDIA Geforce RTX 3070 Ti, Intel i7-12800H, QHD 240Hz Display, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD, Alu-Gehäuse) -ra esett a választásom.
Köszönöm a jó ajánlást, igaz nagyon drága volt nagy döntés volt, de nem bántam meg.Remélem még egy pár évig futnak rajta majd az új játékok.
Annyi kérdésem lenne, hogy GPU hőfoka 76-77 fokra megy fel COD-MW3 alatt az magas vagy jó tartományban van? és hogy az adapter ilyenkor elég forró, a kezem is alig állja... annak nem lehet problémája hosszú távon?Meg egyszer köszi a hajdani segítséget.
üdv Győri Attila
-
gyoriaa
kezdő
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem egy olyan problémában hogy nem tudom sehogyse átállítani egy Asus tuf gamer laptopon a kijelző megjelenítőjét a vga-ra.
A laptop kijelzőjének felbontását se engedi változtatni és a frissítési gyakoriságát se, ami 1 Herzen van. Emiatt a játékok 4-5 fps-el mennek. Windows 10 van telepítve. Az nvidia driver a legfrissebb.
Igazából maga a kijelző beállítási és speciális beállításain belül szürkék az értékek tehát nem lehet őket állítgatni.
Vajon Windows 11 re váltás segítene.
Köszi a segítséget!
Üdv
Attila -
gyoriaa
kezdő
válasz Juhaszatti #106627 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igazából munkatársam laptopja csak tegnap megkért hogy nézzük már meg mi lehet a baj. Szerintem is op rendszer baj lesz mert eddig külső monitorral használta és jó volt. Tegnap összekötöttük tv-vel és jó volt az fps.
Lehet most valahol akciós win 11 et venni?
Köszönöm a segítséget! -
gyoriaa
kezdő
válasz MikaVejneGI #106630 üzenetére
Szia!
Tegnap ddu-val leszedtük az nvidia drivert majd újra raktuk a legfrissebbet és a probléma ugyanúgy fenn állt. Azt hogy érted hogy a win 10 saját meghajtójával? Integrált videó kártyára gondolsz? -
gyoriaa
kezdő
válasz peet05 #106639 üzenetére
Ezeket mind próbáltam. Alap probléma hogy maga a rendszer nem kezeli a kijelző beállítási lehetőségeit... Mint pl. :felbontás módosítás vagy a hertz változtatás, fix 1-értéken van. Hab a tortán még az hogy mondta a kollégám hogy amikor megvette a média marktban és elkezdte használni aznap a gyáriwin10-el nem volt a laposon wifi. Azt hitte alapból nincs benne és azóta is USB-s wifi antennát használ... El voltam képedve.... Gondolhatjátok...no comment szerintem egyszerű win10 illetve konfig imkopatibilitás probléma van. Megpróbáljuk a win 11-el első körben. Majd jelentkezem.
Köszi a segítséget
Üdv
Attila -
gyoriaa
kezdő
válasz MaxxDamage #106642 üzenetére
Hdmi de amúgy tv-vel rendesen müködik a kijelzés maga a lapos kijelzőjének rosszalkodik...
-
gyoriaa
kezdő
Jelentem a tegnapelőtti problémánk (Asus tuf gaming laptop (win 10-el) kijelzőnk frissítési gyakoriság hiba illetve WiFi hiba) megoldódott win 11 re való váltással!
Köszönjük mindenkinek a segítséget! -
gyoriaa
kezdő
Sziasztok!
Van egy razer blade 17 (2022) notim és nem vagyok teljesen elégedett a hűtéssel...
Az lenne a kérdésem, hogy használok egy cooler Master hűtő padot az befolyásolhatja negatívan a hűtést? Mivel elég közel van a pad felülete a 2 ventillátorhoz és ezzel akadályozhatja a szabad légáramlást?
Ősszel szeretnék cseréltetni rajta pasztát, esetleg tudna valaki ajánlani szakit Békés illetve Szolnok megyében?
Köszönöm a segítséget! -
gyoriaa
kezdő
-
gyoriaa
kezdő
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki csinál vagy ismer olyan valakit aki vállal újra pasztázást egy razer blade 17 gamer laptopon az ország keleti felében Bács - Szolnok - Békés - Csongrád - Hajdu-Bihar megyében.
Lehetőleg egy olyan profi szakember, aki egyedi grafénes vagy valamilyen folyékony fémmel dolgozik.
Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest