Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergely99911
csendes tag
Sziasztok, max 70 - 80 ezer körüli áron mit ajánlatok?
shure se 425 tetszett de nagyon kevés benne a basszus nekem. Főleg a kiegyensúlyozott hangzás tetszik, egy kis plusz basszussal, vagy egy enyhe v shape. -
gergely99911
csendes tag
válasz kemcso #83444 üzenetére
megvolt iJoe boltba láttam hogy FiiO-kat meglehet hallgatni egy ilyen vizitet majd beiktatok
Hallottam olyanról hogy néha szokott lenni ilyen összejövetel, ahol egymás cuccát meg lehet hallgatni, erről tud valaki valamit? és valakitől hallottam egy olyat hogy állítólag most 9.-én lesz valami ilyen[ Szerkesztve ]
-
gergely99911
csendes tag
Köszönöm szépen
-
gergely99911
csendes tag
Sziasztok, ezt az úgynevezett ISN H40 (v2)-t próbálta vagy hallotta már itt valaki?
Eléggé megy a hype, hogy $200 alatt az egyik legjobb.
BGGAR-nak is megvan elvileg, de még nem próbálta.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest