Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz Solicidium #7900 üzenetére
A Pana amikor rendeltem egy helyen volt a neten 3k-ért. Megrendeltem, vártam 1 hónapot, majd közölték, hogy nem tudják hozni záros határidőn belül. A MM-ben 6k volt, nézem a neten, 5k. Mondom az postával 6,5, megyek az MM-be, megveszem ott. Végső elkeseredésemben mentem oda én is, amúgy én sem vásárolok ott.
-
-
picur220
veterán
válasz Solicidium #7918 üzenetére
Én azt hallottam a CX-ekről, hogy mindenki szidja a kábelt és dícséri a hangot.
-
picur220
veterán
válasz Solicidium #7925 üzenetére
Én amit hallgattam CX400 az kb olyan szintű volt, mint a AKG K330-am.
-
picur220
veterán
válasz Mozso26 #7993 üzenetére
Akkor fejhallgatós topikban kérdezősködj!
Egyébként hülyeségnek tartom az USB-s fejeseket...Akkora poén, hogy egyesek el sem tudják olvasni még a topikcímeket sem! Én ha keresek vmit, és megtalálom, akkor még a #1 hszt is meg szoktam nézni, hátha van benne vmi érdekes infó.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz Progression #8168 üzenetére
A boltokban a CX300-II egy árban van a CX300-zal az argep szerint. Szvsz inkább azt vedd.
-
picur220
veterán
válasz salival #8179 üzenetére
CX300 - ha találsz ennyiért, boltban biztosan nem...
Panasonic HJE300 - nekem ilyen volt fél évig, még mindig működik, nagyon jó fülhallgató, különösen a kábelét emelném ki, az nagyon jó, nem gubancolódik össze, és erős, tartós anyagból van! Gari 1 év rá, boltban is van 5k-ért. Egyesek szerint a CX300 jobban szól, mások szerint nem. -
picur220
veterán
válasz Neilontero #8206 üzenetére
A k330 elvilg ua, mint a K340, K370-ről nem tudok nyilatkozni.
Senn CX500 semmiképp. Akkor inkább CX350-II.
A K330-ról annyit tudok mondani tapasztalatból, hogy a mélyei nem túl intenzívek,. de részletesek. -
picur220
veterán
válasz Progression #8211 üzenetére
MM-ben tuti van, csak lehet, hogy egy kis kábel is van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest