Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemcso
Ármester
te mint a mit hogy hova hozzászólások nagy tudora
Tudom, 5 percen belül szerkessz, de ha a hsz-emre jön válasz, amire én még 5 percen belül válaszolok, akkor az eredetibe szerkesztve olvashatatlan lesz az egész... Na mi a teendő ilyenkor?(#120) Ati1979nem, tuti jól megy neki az üzlet... Sokan nem vacakolnak, a kérdés után vissza se jönnek...
(#122) raven12 foobar hangja jó, de nincs a taskbar-on ott a léptető, stb stb. Sok mindent lehet rajta plugin-ekkel javítani, de attól még nem egy designes cucc
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
Érthető! De itt azért egy kis lazaság belefér szerintem. Inkább ilyen kötetlen beszélgetés. Lényegében úgyis a "témáról" van szó.
Nem sok értelme van itt az OFF-nak szerintem. Max kirívó esetekben...Valamennyi úgyis lesz. Reméljük kevés.
Nincs mit!
(#123) kemcso
Túl késő van az ilyen csavaros dolgokhoz. Amúgy azért úgysem kapsz semmi retorziót, ha két hozzászólást egymás után írsz. Inkább annak szoktak szólni aki 3-mal vagy többel teszi ezt.
Persze meg sokan úgy jönnek vissza, hogy már meg is vették csak széthullott darabokra...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- DIGI kábel TV
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest