Hirdetés

2020. január 29., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-11-29 17:54:58

LOGOUT.hu

Formula-1

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51002) Nowhereman válasza echterion (#50998) üzenetére


Nowhereman
(őstag)

Nos, egyetértek, a multik (de nem csak azok, hanem az idejött kisebb nyugati cégek is) erkölcsi szintje kb. a a haláltáborok vezetői szintjén van. Belül minden a profitról szól, ugyanúgy, mint a kínai foxcom rémiparban, csak talán egy kicsit finomabban, az európai "normák"-nak megfelelően (bár annak a szlovák nyelvtörvény is megfelel). A munkásokat nem is csak az adókedvezmény miatt nem veszik fel, csak napszámban dolgoztatják, hogy utána, mikor a beszívott ez+az után 10 év múlva lerobban a melós, akkor ne lehessen mondani hogy egy szellőztetésmentes műhelyben veszélyes cuccokkal dolgozott (no hiába - az ő szemükben a magyar is csak a nigger egyik árnyalata). Jó áru: amit le lehet nyomni a vevő torkán. Életveszély? - csak jogi és pénzügyi következmények szintjén.

A sajtó meg dettó: Bianchiról csak éppen azt nem közölték, hogy szépen megreggelizett, és holnap sajtóértekezletet tart - talán mára már az is lenne a hír, ha nem jön a javítás - lélegeztetőgép nélkül lélegzik és szállítható.
A Catterhamnél lévő állapotok is valszeg el vannak túlozva .A nyugati melóst meg ha láttál már volna - sokuk már attól is rinyál, ha más márkájú nyomatékkulcsot nyomnak a kezébe.

A sajtó már semmi más mint figyelemelterelő, agymosó, véleménymanipuláló iparág, ahova el lehet tenni a reklámokat. A lényegi igazság közlése a sajtóban többnyire tilos. Az igazság csak a sorok közt szűrődik ki néha. No mindegy - a Catterham minősége a NAV botránnyal és az ukrán válsággal ellentétben mindenki számára világos lesz a hétvégén.

Utánam a kondenzcsik!

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.