Hirdetés
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Na mert a többi csapat nem költ dollármilliókat igaz? Kinézte Palik a Toyotát magának, miszerint a legtöbbet költ az f1ben meg ilyen meg olyan hülyék és bénák meg különben is és a birka meg értelmes nézők is őt követik. Ez a legtöbbet költ nem igaz, kezdjük itt, folytassuk ott hogy a ferrarinak 1x év kellett h megtalálja a helyes utat toyotától elvárták a 3-4 évet a vezetők, akik belátták hogy hosszabb idő lesz, de a fikázók leragadtak ennél. Mi a toyota és honda? Két csapat akik teszik a dolgukat, nem panaszkodnak annyit mint pl a ferrari a gumira mclaren a motorra (pl toyota azt nyilatkozta év elején h nem tudják megfelelően használni a gumit, nem azt hogy az a szar). Tényleg ezért kell utálni és ironizálni a helyzetükön? Toyota adott midlandnak motort, Honda agurinak ez is példaértékű, merci húzta a száját pl...de ferrari sem hiszem h kiscsapatnak adott volna. Renaultról jobb nem beszélni. Ott a red bull, ilyen olyan királyok vunk kemény csávók leigazolunk minden menőt és nézd meg hol vannak, mégis jó nézni amiket david néha alakít. Nekem még az agurik is bejönnek, biztos velem van a baj, mind1 ez a véleményem erről
-
Peat;)
veterán
Én nemtok ilyen jelszóról h zsákutca, úgy tudom mindig tovább fejlesztik a cuccost és nem teljesen új autót készítenek, leglábbis ezeket olvastam nem náluk melózom.
Toyotának az első években többletköltségei voltak a többiekhez viszonyítva, gondolom ezt megérted. Tavaly már nem ők költötték a legtöbbet, sajnos azt a cikket nem találom így ezt nem kel lelhinned. (jah megtaláltad k )
A jóval kisebb költségvetés nagyon erős túlzás. Egyébként azt írtam hogy nem a legnagyobb költségvetés amit Palik hangoztat. Akkor ebben egyetértünk nem? Egy átlagnéző számára sokkal negatívabban jön le, ha azt mondják a legtöbb pénz költi magasan..
Jah a jóval kisebb költségvetésedre itt egy link: [link] 2004ből amikor toyota még igencsak költött a háttérre is ha jól emlékszem nem csak az autóra és szakemberekre stb-re.
Ez nekem nem jóval kisebb, örülnék a különbözetnek nem azt mondom de túlzásokkal dobálózol ezeket a számokat tekintve
Rengeteg pénz költenek, okés de minden csapat sokat költ és sokan leszerepelnek mégsem helyezik a középpontba hogy mennyire szarok. (honda is pl elég gyatra idén, de red bull se költhet keveset, mint a bmw se)
A gumit és merci motort a tavalyi évre értettem. Illetve a ferrari év elején is a gumikra hárította a felelősség egy részét, az új felfüggesztés óta meg hirtelen csúcsszupereket kezdett gyártani a bridgestone főleg imolában dicsérték, csak érdekes módon a williams pl nem gyorsult, meg toyota se. Toyota általában nem annyi negatívumot nyilatkozik hanem inkább azt hogy dolgozunk az ügyön stb csak ezt értettem ez alatt, ők sem szentek.
Ha én ferdítek Te nemtom mit csinálsz, és igenis megvédem őket, mindneki bántja szegényeket, hátha kapok egy celicát tőlük -
Peat;)
veterán
Nem tűnt fel meg semmi se én nem néztelek le a hozzászólásaimban kösz h te megtetted
A többi bridgestonos csapat közelebb került tavaly a mclarenhez pl, csak a ferrari távolodott tőlük, csak azt akarom kihozni, hogy az autó IS szar volt, és azokkal a gumikkal is tudtak volna jobban menni jobb csomaggal. -
Peat;)
veterán
Úgy van mindenkit lenéztem a véleményemmel a toyotával kapcsolatban, mert ezek szerint ha meg akarok védeni egy f1 teamet ami másoknak nem szimpatikus az lenézés.
A gumiszabályra gondoltam, tud jól h mindneki tudja mivan erre mégis leírtad. Nem megbántani akartalak sokszor hülyeséget írok..de itt jogos volt a kritizálásom valamennyire. A mindenkit lenézek meg biztos úgy van, aki ismer személyesen az tudja h a plázacicákon és pasikon kívűl senkit se nézek le. Ha a stílusom ezt sugallta elnézést. -
Peat;)
veterán
Valahol volt egy összevzetés, a kis bridgestonos csapatok nem akkora hátránnyal értek be tavaly mint az előtt, az élen haladókhoz képest. Elég sok helyen megjelent, így asszem nem írtam hülyeséget Csak erre gondoltam, ferrari visszaesett a többiek meg maradtak ott ahol voltak illetve picit csökkent a hátrányuk csak azzal se mentek sokra.
-
Peat;)
veterán
Pontosan erre gondoltam, hogy szinte csak a gumi részről várták a megoldást így arra panaszkodtak is persze. Csak ennyire gondoltam a panaszkodós résznél ezek szerint ez okozott fennakadást. Tanulságom: Ferrarrit nem szabad semmibe se belkeverni mert sokan besértődnek rajta Idén már gratuláltam is a vörösöknek meglepett mi?
-
Peat;)
veterán
Ideiben mi a vitatható?! Nem állt ott Msch? Tavaly alonso verseny közben szerencsétlenkedett és mivel mclaren fan vagyok anyáztam is magamban, de szándékosan feltartotta a mögötte lévőket lol már talán nyerni akart(és ha nyer szerintem meg is büntetik), de ha itt tartunk Msch is szándékosan feltartotta Alonsot idén imolában zárjuk ki mindkettőt ! Tavalyi incidens egyértemű persze, meg amikor misi ralfal együtt majdnem balesetet okoztak akkor azért is zárjuk ki. A köv versenyen meg megkérem super aguriékat hogy grillpartit szervezzenek egy merci motoron(vagy ami most elfüstölt) az egyik kanyarban az időmérőn jó? Mert az nem egyértelmű ha ott áll vki.
Ja és a 3 legjobb eredmény elvétele 10 helyes büntetsét jelent és jelentett volna mschnek is jó reggelt. De nem Te megint azzal jössz hogy meg se kellett volna büntetni.
LOL ami itt megy a vörös köddel elborított topikban. Szerinetm az a bajotok hogy alonso túl simán/szabályosan nyer, nem kell hogy a csapattársa elengedje stb. Tavaly én is elvakult voltam de ennyire közel se... az igazság az hogy alonso rohadtul megérdemli a mostani vbket a teljesítménye alapján, eddig jobban mint msch(szar a gumi szar brühühü) vagy kimi(igen ő is mert szeret lógni pl a tesztekről). Így a pajesz meg a nagy arc a jelenlegi legjobb autóból ki is hozza maxot és majd visíthattok leglább év végén hogy e miatt nem nyert msch vb-t mert ''kizárták''
Bocs az erős stílusért így talán áthatol a ködön. Én befejeztem ami itt megy az nem elfogultság már..ferrari dolgozók vagytok valljátok be
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest