Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz DeFranco #6451 üzenetére
Ez nem Focus-feature. Biztonsági okokból van ez és sok autógyártó alkalmazza. Gondolj bele milyen lenne hogy pakolsz elmerülten a csomagtartóban, aztán ez alatt csendben kirámolja valaki az utasteret.
Vagy másik eset, hogy végeztél a pakolással de nyitva felejtetted az ajtókat.A távirányító nekem nyitja 10 méterről is, ha a tieddel ennyire közelről működik, akkor már erősen csereérett.
Nekem csak az volt furcsa eleinte, hogy a csomagtér nyitó gombot nem egyszer, hanem kétszer kell megnyomni. Talán ez is azért van, hogy véletlenül ne nyisd ki a csomagtartót az ajtók helyett (menet közben egy bukkanón kinyílhat az ajtó ilyenkor).
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Real_Necro
veterán
válasz DeFranco #6451 üzenetére
Mondeonál parkoló másik feléből nyitom. Ott is van külön csomagtér nyitó, de nem használom, amúgy sem hagyok semmit az utastérben. Gyerekülést meg nem lehet csak úgy kikapni.
Ellenben nálam a központi mindent nyit. Após fókájánál a csomagteret csak a külön gomb. Nem tudom a távval van e gondja, szerintem ő is kulcsozik.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest