Hirdetés
Aktív témák
-
drpele
senior tag
A rendőrséget érzésem szerint ki is hagyhatod:
hozzánk 1 hónapon belül másodszor probálnak meg betörni és a rendőrök azt mondták, hogy ha lebuknak valahol akkor esetleg el tudják őket kapni! Szép, mondhatom :O
(szerencsére egyik alaklommal sem jutottak be, ''csak'' egy fél ajtó, meg egy tucat lakat/zár bánja a dolgot)"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
beeboy
addikt
Egyrészt soha ne írj alá semmit, másrészt zavard el a picsába. Nem kell paragrafus ha jól ''elküldöd'' nem fog visszajárni. Amúgy kamuzott ez tuti, mert mi rendeltünk az irodába és 3* kell hogy jöjjenek, és alkalmanként 800 Ft volt kb.
Persze ha megjelenik pár rasszizmustól meggyötört sorstársával az egyértelműen rendőrségi ügy.Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...
-
localhost
Közösségépítő
Mint írtam, NEM lényeges, hogy meg volt-e rendelve vagy sem. Jogilag lényegtelen!
A TAXISSAL sem írsz előre megrendelőt, vagy kihívod telefonon a szerelőt valamihez, kijön, elvégzi, Te aláírod, hogy elvégezte, köteles vagy kifizetni. Nem tudjuk mit írtál alá, de mégegyszer, nem lényeges, hogy ELŐRE megrendelted-e.
Úgysem tudod bizonyítani, Ő meg esetlegesen tudja bizonyítani, hogy megrendelted szóban, méghozzá akkor, amikor behívtad a lakásba. Ő elvégezte, Te meg nem akarsz fizetni :(((
Én veled vagyok, de szerintem most ott a gól náluk! Sajnos. Aljas módszer, de bejött neki :(¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
bazs
aktív tag
Attól függ, hogy mit írtál alá, lehet abba egyeztél bele, hogy életed végéig turbánban fogsz járni :))
Majd, ha ők lépnek akkor érdemes vele foglalkozni, ha nem volt kamu, úgyis behajtják valakin, legfeljebb tényleg rajtad :(
Ha kamu volt, valszeg örűlnek, hogy 100-ból 60-at lehúztak és nem fognak erősködni, mert negyobbat bukhatnak. Max keresd meg a tömb közös képviselőjét, hogy ő mit tud erről, ha semmit, akkor biztos kamu volt, vagy az illető alkalmatlan a poszt ellátásáraPont most fogyott el...
-
localhost
Közösségépítő
''Papírt nem kaptam... ''
Nem hát! Mert miután kiment a házból, azt a példányt amit neked kellett volna adnia, kitépte és bele a kukába, mondván: Ő odaadta, Te tagadod.
''egy adott szolgáltatás esetén megtévesztésnek minősül, ha nem magyarázzák el értelmesen, hogy miről van szó. Ezesetben itt aróól volt szó, hogy sem a cég nevét, sem a sajátját nem közölte, nem mondta el, miről is van szó tulajdonképpen (a szolgáltatás elvégzése előtt nem kell közölnie, mennyibe fog kerülni?). ''
Kérem hagyd már ezt! Nem jó nyomon jársz! Ha jogvitára kerülne sor, Ő be tudja bizonyítani, hogy szépen elmondott mindent, még prospektust is mutatott a hanyattfekvő bogarakról, és hogy erre mi a bizonyíték? Az, hogy te ezek után behívtad a lakásba.
Sőt, már egy hete is itt járt, akkor egy háromoldalas exceltáblával jött... amin az árai voltak, ezt oda is adta neked, pont ennek hatására Te hívtad Őt tegnap telefonon.
Ezzel szemben áll a te állításod: nem tudom ki Ő. Nem mondta mennyi, nem tudom mit csinált, nem rendeltem meg, aláírtam, de nem tudom mit.
Nem írom, hogy bíróságon, de egy jogvitában melyíik állítás hihetőbb?
Nagyon sajnálom, hogy ''negatív kisugárzásom'' van, de tudod az ilyenek agyafúrtak és egy jogász már régen kiokosította őket, hogy hogyan lehet tagadni vagy ellenedben állítani.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
De szabályszerű!
Mivel látta, hogy nem vagy hajlandó fizetni, mert Te arra hivatkozással, hogy nincs is itthon ennyi pénz, fizetésképtelen vagy, jóindulatúlag (!) részletfizetést ajánlott fel, amit Ő nem köteles neked megadni. 50% előleg kifizetését kérte, a többit meg a kamatokkal majd később.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
bazs
aktív tag
Ha legális cég akkor nem fogják ''behajtóval'' keresni a pénzüket. Ha csaló, akkor bemegy másik két lakásba és sokkal több pénzt hoz el. Amúgy 10e forintér nem lehet behajtót fogadni, esetleg egy csövest lehet megfizetni, úgy, hogy nekik is maradjon valami.
Pont most fogyott el...
-
beeboy
addikt
10000 rongy azért szép summa :DD :DD
De komolyan ne ''parázz'' már annyit, ha visszamegy röhögd ki azt annyi. Vagy mondd azt, hogy az ikertesód volt. Legyél egy kicsit pofátlan. Aztán majd ha akar pereljen ő a csaló, járjon bíróságra évekig, mutassa be ő az elszámolását 5 évre visszamenőleg az APEH-nél stb. Gondolod hogy bevállalja?
amúgy szvsz:
Ilyen az életben nincs, hogy valaki berohan valahová, tesz-vesz és még szerződésajánlatnak minősül.Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...
-
PaladiN
aktív tag
Nem kell túllihegni a dolgot sztem sem. Vársz-vársz tovább élsz. :))
Ha jelentkezne még az illetô ne hívd be, de beszélgess vele arról hogy honnan jött, ki ô, ki mondta hogy... Kérdezd ki. Ha már minden információval rendelkezel elküldöd azzal hogy te itt csak egy vendég vagy - azért nem albérlô mert azzal végsô soron árthatsz a tulajnak- és hogy a tulajjal beszéltél és köszöni de nem kér ebbôl a szolgáltatásból. Amennyiben az illetô felfogja a helyzetet akkor nem fog bírósághoz fordulni, mivel egy vadidegen ember aláírásával nem fog tudni mihez kezdeni. (Arra nézve nem tud mihez kezdeni, mivel te ugyan aláírtad, de azt nem tudja bebizonyítani hogy abban a lakásban végezte el a szolgáltatást. Fantomokat elég nehéz beidézni.) A tulajdonost sem kell nagyon félteni, mivel ô nem bízott meg téged, nem volt jelen, nincs ott az aláírása, tehát ôt semmiképpen sem tudják elôvenni.
A közös képviselôhöz csak akkor szabad menni utánakérdezni a dolognak ha nem tartasz tôle hogy az esetleg ártalmas lehet a tulajdonosokra, mivel ôk nem jelentettek be. Ehelyett inkább ôt, ôket kell küldeni a közös képviselôhöz.
Az adataidat ugye nem kellett megadni az aláírásod mellé?Valojaban addig soha nem veszitesz, amig abba nem hagyod a probalkozast.
-
renegade
aktív tag
Ne izgulj. Felejtsd el, fogadni mernék, hogy nem látod soha többé. 99,99% hogy csaló, márpedig ebből kifolyólag nem kockáztatja hogy uoda 2x menjen. Ha esetleg mégis jelentkezne küldd el a halál f***ra. Ilyen összegért akkor sem menne bíróságra, ha becsületes lenne. De nem az mert akkor nem lenne ilyen gyanús neked sem. Felejtsd el de a tapasztalatot tartsd meg azért, még jó szolgálatot tehet.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest