Hirdetés
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Beeboy, ha figyelmesebben olvasod, láthatod, hogy ''A papírt persze aláírtam, csak menjen már a picsába, a pörköltöt is kavarni kellett volna már... ''
És nem tudja mit írt alá!!!!!
Lehet, hogy az volt a megrendelő? vagy a számla? Vagy báááármi? :((
Legalább a pörkölt jó lett?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
bazs
aktív tag
Van egy rossz hírem, szerdődést rá utaló magatartással is lehet kötni, és a magyar bíróságok elsődleges fontosságúnak tartják a szerződések teljesülését. Szerződés érvénytelenítése, illetve érvénytelennek tekintése nem egyszerű.
Ja az bőven rá utaló magatartás, hogy engedted, hogy elvégezze a munkátPont most fogyott el...
-
PaladiN
aktív tag
Parázni tényleg nem érdemes, max amiatt hogy olvasatlanul írt alá, de azért a pofátlanságot én nem tanácsolnám. Sztem nem kifizetôdô ha esetleg sikerül magára haragítania az illetôt.
Amúgy pedig szó sincs bírósági ügyrôl, legalábbis az ügy elején. Az illetô bead egy fizetési meghagyást, ami egy gyorsított eljárás. A bíróság postázza a meghallgatás idôpontját. Mivel a postán érkezik a dolog, így szépen vissza kell küldetni címzett ismeretlen-el és ennyit tud tenni a bíróság. Ha mégis átveszed meg kell jelenned, avagy sürgôsen el kell költöznöd, de egyiket sem javaslom, mert bukta lehet a vége (méghozzá lekváros) -> idáig nem szabad eljutni.Valojaban addig soha nem veszitesz, amig abba nem hagyod a probalkozast.
-
localhost
Közösségépítő
De ki beszél itt bíróságról? Én nem! Sőt hadd ne én keressem elő azt a hozzászólásomat, amiben azt írtam ''Szándékosan nem beszélek bíróságról''
Te meg aztán jól megijednél a kétsörös Józsiéktól azt hiszem, ha este fél 10-kor jönnének. Nem dülöngélő részeget írtam, hanem olyan embert, aki szokott ezt-azt kapni a ''vállalkozótól'', hogy mindig a holdudvarában legyenek.
Piha!¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest