Hirdetés
Aktív témák
-
nagyúr
a portugál-holland meccset nem vette fel valaki?
nem lehet letölteni valahonnan?Pleased to meet you - hope you guess my name
-
thaler2
senior tag
Asszem a vb idején most kell abbahagyni a fogadást...
-
mr.ki
aktív tag
Hát szerintem a partjelző hibázott óriásit, hiszen simán látnia kellett volna, mert vele szemben futottak.
Henry meg büszke lehet magára,mert most a focit nem tudja játszani de a színpadi játéka hibátlan volt ma.
Annak ellenére hogy a spanyoloknak szorítottam úgy láttam hogy semmi esélyük nem volt a győzelemre,legalábbis a 2. félidő alapján.
Alig várom a Brazília-Franciaország mérkőzéstForza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto
-
Racecam
nagyúr
Na igen, és ha az első percben a bíró nem itélt volna szögletet kirúgás helyett, akkor az egyik védő nem fejelt volna bele a labdába, ami nem pattant volna a csatár elé ki akkor nem próbálkozott volna lövéssel, amit megpróbáltak blokkolni, amitől a csatárnak megfájdult a lába, ami miatt le kellett cserélni, és a helyette pályára lépő játékos a 93. percben akkor nem adta volna ellenfélnak a labdát az ötösön belül, és akkor nem lett volna gól.....
De tudod mit, ha a bíró az elején nem fúj a sípjába, akkor meccs sincs.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
joey7
őstag
válasz Integra #4958 üzenetére
ha látnád,h mi van néha a mez alatt akkor neked is az lenne.és most nem a focistákra gondoltam,hanem a szurkolócsajokra.
lol,h mennyire negatív vagy. olyan vagy mint Magdi anyus; ő sem tud már semminek örülni
felőlem röhöghet mindenki,de az olaszok a 8 között vannak.na erre varrjál gombot ! -
erdoke
titán
Kiment a fejedből az az aprócska műesés, amiért nem kapott sárgát Torres. Pedig azt a 16-oson belül játszotta el, és azért egy 11-es sokkal inkább lett volna hibás bírói döntés, illetve jobban befolyásolta volna a meccs kimenetelét.
Annak ellenére azt mondom, hogy a franciák jobban játszottak, hogy az első két meccsük után azt kívántam, bárcsak kiesnének a csoportból. Az első félidő elején még inkább a spanyolokhoz húzott a szívem.
Valahogy a franciák jobban akartak ma este.A legjobb aláírás a héten
-
Racecam
nagyúr
Talán nem is az akarat hiányzott a Spanyoloknál, egyszerűen ma nem ment úgy a játék. A Franciáknak meg végre beindult. (Itt hozzá kell tegyem, hogy teljesen semlegesként követtem végig a mérkőzést, tényleg nem drukkoltam senkinek. illetve annak mégis, hogy 2:1-nél egyenlítsenek ki a Spanyolok, mert azt tippeltem a meccs előtt, hogy hosszabítás lesz, és 11-esek. )
De ez már csak így van az egyenes kieséses rendszernél.
Simán el tudom képzelni azt is, hogy a Brazilok kikapjanak. A védelmük enyhén szólva is sebezhető, és ha a támadójáték egyszer nem megy majd úgy, akkor nekik is csengetnek....
Erről jut eszembe, valahogy nem tűnt fel, hogy a második Brazil gólnál, ami egyértelmű les volt, ilyen anyázás indult volna be. Pedig az is befolyásolta/befolyásolhatta a mérkőzést, mert éppen nagyon nyomtak a Ghánaiak.
(Más kérdés, hogy a kapu előtt, mintha elfogyott volna a tudományuk, meg az eszük...)Com'è diverso il mondo visto da qui
-
nagyúr
index összeadás :
''A japánok ellen két góllal csendesítette el kritikusait, megágyazva a keddi rekordjához: világbajnokságokon tizenöt gólt még soha senki nem szerzett, Gerhard Müller, a németek Waltner Róbertje két vébén rúgott tizennégyet. (A listán harmadik helyen áll Just Fontaine, a franciák Gerhard Müllere, aki egy vébén lőtt tizenhármat.) Ronaldónak egyébként három vébé kellett a csúcsdöntéshez, 1998-ban négy, 2002-ben nyolc, most hat gólt lőtt, de még nincs vége''
4 + 8 + 6 nem egyenlő 15-tel.. de mindegy.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
AMD Power
titán
Németország - Argentína
Ez kemény meccs lesz! Szerintetek ki fog győzni?
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Teganp már voltam a gépnél, szal nem irhattam be, hogy IIGGGEEEEN!
Zidane megérdemelte ezt a gólt. -
Kicker
őstag
Németország - Argentína
Olaszország - Ukrajna
Anglia - Portugália
Brazilia - Franciaország
szerintem ezek nagyon jó meccsek lesznek, a Németek otthon játszanak, az Argentinok viszont tényleg a legerősebb gárda ezekben a napokban.... pazar lesz.
Olaszok szerintem lelépik Sheváékat... ilyen játék után felszívják magukat, pláne hogy ez után már csak egy meccs és a döntő... (nem kéne őket leírni)
Anglia - Portugália az EB meccs visszavágója, ahol a portugálok hátrányból nyertek... most remélem nem lesz így...
Brazília - Franciao no itt egy 98as VB visszavágó... jo, ez nem, itt a franciák spanyol kiütés után felszívva, újra motiváltan fognak focizni (remélem) és kiütik a brazinhokat...
jo kicsit elfogult voltam itt-ott...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Jégkokó
veterán
Én pl azt nem értem, hogy 4 éve milyen jól szerepeltek a Dél koreaiak, jó tudom az a bírok miatt vol, de most meg ők is eltüntek a sűlyesztőbe a spanyolokkal, meg a törökökkel együtt.Pedig mind 3 csapat bejutott 4 éve a 8 ad döntőbe is.Most meg semmi
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Kicker
őstag
válasz Jégkokó #4982 üzenetére
ezt hívják focinak.... 90 percen dől el minden, nem állandó dolog... ennyi
csapatok állnak össze és esnek szét, Törökök pl nagyon... spanyolok is első 3 meccsen jók voltak, aztán hopp, széthullás, a védelmük egyszerűen szart nem ért, Puyol kílódott, Ramos-Pernia szélsők futkorásztak ideoda, Pablo meg mintha ott se lett volna... alábecsülték a franciákat szerintem...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Jégkokó
veterán
Csak mondjuk a Brazilok a 98 as vereségük után nagyon jól szerepelnek minden meccsen és tudják tartani ezt a szintet.És a franciák meg 4 éve nagyon szarok voltak, de remélem most nem jutnak el a döntőig
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Loretto
veterán
Protugália továbbjutását neccesnek tartom. Nem lesz Deco (bár eddig nem volt fényes amit csinált), nem tudom Ronaldo rendbe jön-e, de annyira hiányzik onnan egy igazi ''gólvágó'' csatár, ami nélkül nem lehet meccset nyerni. A 4 közül leginkább ez a legsanszosabb meccs a 0:0-ra
Soirée...
-
Kicker
őstag
válasz Loretto #4986 üzenetére
végülis, igen... de remélem hasonlo meccs lesz mint a spanyol-francia... végén Angol sikerrel. én szerintem az Angolok már rájönnek, hogy nem szarral gurigáznak... franciák is megérezték az égés veszélyét... illetve az EB kiejtés miatt a Portugálok skalpja nagy motiváciot jelent
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz Jégkokó #4984 üzenetére
vaze, én meg azt mondom, ideje a Brazilok szarvát letörni, és újra Europai csapat kezébe adni a trofeát.... tegnap a franciák bemutatták, hogy jók, Brazilok ellen még több kell!
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
LOTR
addikt
válasz Racecam #4974 üzenetére
a 2. brazil gól (Adriano gólja) nem volt les, az az új lesszabály ha a támadó játékos bármely testrésze egyvonalban van a védekező játékos bármely testrészével, akkor nem les
Adriano valóban lesen volt, de akkor még messze nem volt nála a labda, majd amikor elhagyták a 16os vonalat, akkor a védővel egyvonalba kerül, és akkor kapja az indítást
rátenyereltem space-re a lassítás közben (az a képlopat), és utána visszanéztük a képeket, még vonalzót is használtunk, de akkor is ara jutottunk, hogy egy vonalban voltakOne Ring to rule them all
-
Kicker
őstag
olasz azt hiszem mindenki fixre veszi, csak nehogy meglepődjünk....
itt-ott csak, na... az angoloknak van motivációjuk, bőven!!!
Franciáknak is....
no és az Argentinoknak is...
ha ezek a motiváciok átmennek a játékba akkor van esély a továbbjutásukra, azonban ha rosszul sül el, akkor kiesés...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Vincsó
aktív tag
Sztem:
Németország - Argentína 1-3
Olaszország - Ukrajna 2-1
Anglia - Portugália 0-2
Brazilia - Franciaország 0-1
Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest