Hirdetés
Aktív témák
-
thaler2
senior tag
Este lesznek a meccsek?vagy hány órakor lesznek köbö?
-
thaler2
senior tag
Egész jó szorzói van a mai meccseknek tippmixen. Át is rohantam gyorsan a szomszédba fogadni. Anglia - Paraguay hát ha csoda nem történik, akkor gond nélkül hozza ezt a meccset az angolok. (2.10es szorzó) nem rossz Argentína - Elefántcsontpart ...sz.tem ez egy barátságos találkozó lesz az argentínoknak itt is szintén 2.10es szorzó.
-
thaler2
senior tag
Ha valaki ne tudná nézni a meccseket: [link]
-
thaler2
senior tag
góóóóóól
-
thaler2
senior tag
Hát remélem min. 2 góllal nyernek az angolok...
-
thaler2
senior tag
Ezt nem hiszem el, ugrik a pénzem, ha nem nyernek 2 góllal Ők akarnak vb-t nyerni?
-
thaler2
senior tag
Argentínok nyernek 2 góllal? Nemtom mire rakjak
-
thaler2
senior tag
Megkockáztattam egy döntetlen tippmixen a holland meccsre. 1 gólt kaptak ha jól tudom össz-vissz a selejtező meccseken, ami nem gyenge.
-
thaler2
senior tag
válasz Sixkiller6 #752 üzenetére
Helyett, inkább hogy érvénytelen felh.név vagy jelszó...
-
thaler2
senior tag
Most hogy kicsit váltottak sz.tem és nagyon bízom benne hogy egyenlítenek a szerbek.
-
thaler2
senior tag
válasz bagyulajuve #882 üzenetére
Gondolod nekik van arra idejük, türelmük hogy végigolvassák a 60millió emailt...
-
thaler2
senior tag
Japán csapatot v.hogy így tudnám jellemezni: egy brazil válogatott góllövő nélkül...
-
thaler2
senior tag
Nekem upcm van, sima alapcsomag, és a 85.hely körül mindig leadják élőben német kommentárral a meccseket. Ha nekem, akkor gondolom más upc-snek is bejön...
-
thaler2
senior tag
Németekre mit mondtok? lengyelek hajtani fognak biztos, mert nem akarnak kiesni. németek meg azért, mert igy ha nyerik biztos továbbjutók. Szóval várható sz.tetek német győzelem?
-
thaler2
senior tag
Ha nem fogadtam vlna, rá már tuti 2:0 lenne németkenek... nagyon gólerőssek most a némete, hajrá hajrá!!!!
-
thaler2
senior tag
Esti meccsekre ki mit tippel?
Ecuador - Costa Rica sz.tem 1 vagy x
Anglia - Trinidad >> egyértelműen 1, főleg ha vb-t akarnak nyerni...
Svédország - Paraguay >> foggalmam sincs, svédek szörnyen játszottak elsőre, Paragua viszont jól játszott angolok ellen, szal nem jelenteném ki simán a svéd győzelmet... -
thaler2
senior tag
Costa Rica sz.tem képes lesz valami kis meglepire, nem is rakok rá angoloknak menni fog, és a svédek valóban felébredhetnének...
-
thaler2
senior tag
Úgy néz ki, hozzák ezt a meccset, az ecusok.
-
thaler2
senior tag
válasz Integra #1646 üzenetére
Ja nem bánnám, ha több sárga lap nem lenne márcsak a fogadás miatt is
Egyébként röhejesek ezek az időhúzások...azzal a 10 másodpercel nincsen kisegítve, a sárga lappal viszont megszívhatja...nem értem mire jó...és a mérkőzések lapjainak jó 30-40%a simán időhúzásból van, vagy értelmetlen szabálytalanásgból...
[Szerkesztve] -
thaler2
senior tag
Izgi lesz az angol meccs, kivi vagyok mit produkálna, az Angliában légióskodó T&T-kel
-
thaler2
senior tag
Gyerekek ezek kikészítik az én idegeimet...a tegnap a németek az utolsó pillanatban, most ezek...ááá nem bírom már, de végül mindig nyertem
-
thaler2
senior tag
Nagyon remélem, hogy az argentínok mennek ezerrel, nemsoká élőben megrakom a téteket...
-
thaler2
senior tag
Remélem nem ülnek le az 1:0-ra...2:0 esetleg 3:0 nyugtatóbb lenne
-
thaler2
senior tag
válasz bagyulajuve #1833 üzenetére
Undorító amit ezek a szerbek művelnek, nagyon szabálytalan a játékuk, meg a stílusuk is nagyon unszimpi
MEKKORA GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLL
[Szerkesztve] -
thaler2
senior tag
A szerbek innentől kezdve örjöngeni fognak
-
thaler2
senior tag
válasz bagyulajuve #1867 üzenetére
A szitu lehet csak sárga volt, de előtte gondolom már felb***ta a bíró agyát, és beltelt a pohár. piros
-
thaler2
senior tag
Ilyenkor bánom, hogy nem 100ezret raktam argentínok győzelmére
-
thaler2
senior tag
Így van jól mondod!!
-
thaler2
senior tag
Jöhet akkor a következő meccs: Holland - Elefántcsontpart. Hollandoknak egész jó oddsuk, érdemes kockáztatni, de mindenképp érdemes megvárni az első 5-10percet
-
thaler2
senior tag
Esti meccsre ki mit tippel? mexikó - angola ? A portugálok jó játékkal 1:0ás győzelmet tudtak csupán alakítani...Mexikó viszont jól játszott első mérkőzésén. Sz.tem Mexikó hozni fogja azért.
-
thaler2
senior tag
válasz Motion_Blur #1899 üzenetére
CSakis a ma délután 3 órakor játszó foci csapatára értettem...Undorító amit műveltek...Csakúgy belemegy a kapusba hútulról mikor kiakarja rugni a labdát?
Argentínok a feszültset inkább gólban vezették le.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest