Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz johnnyvsr #50373 üzenetére
Szia,
Ez így eléggé kevés, de ránézésre lehet hogy be volt kapcsolva valamilyen raid beállítás és a hdd-d és az evo plusz egy raid kötetként kezeli. Erre nincs szükséged, kikéne kapcsolni ezt a raidet, azonban ha a HDD a kezdetek óta raid beállításon futott, lehet lesz némi fenn akadás, ilyennel nekem még nem volt dolgom.Gondolom a terv hogy klónozod a rendszert az A2000-ről az evo pluszra, majd utána újra is telepíted a wint a evo pluszra, majd kicseréled a kettőt.
Elvégre az evo plusz gyorsabb mint az A2000, ha már megvetted, jobb lenne az a rendszer alatt.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
PROTRON
addikt
válasz johnnyvsr #50375 üzenetére
Szerintem igen, lassabb.
A HDD-ről a pótolhatatlan adatokat mentsd le és csak utána állj neki kikeresni ennek a raid beállításnak a kikapcsolását, mert nekem az a gyanúm hogy gondokat okozhat az adatokban. Jobb félni mint megijedni.Azért kardoskodom amellett hogy átrakd a 970 EVO plusra a rendszert, mert egyrészről a legtöbb alaplap a második NVME meghajtót az alaplapi csipszeten keresztül kezeli, így tehát osztozik a sávszélességen az usb portokkal, másik HDD-vel, Lannal, pl amikor még töltöd lefele a gamet.
Másrészről pont hogy a windowsnak és az onnan induló programok alá kell a leggyorsabb apró file elérésű SSD, még akkor is ha egyébként game-ek esetén nincs teljesítménybeli különbség még sata vs evo plus között se.Szóval én a helyedben átraknám az 1TB evo plust fő rendszernek, amennyi steam mappa ráfér, aztán ami már nem fér rá, azok a steam játékok mehetnek a másodlagos, A2000-re, mert a steam ahogy Te is tudod megengedi hogy több helyre telepíts játék mappákat.
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.Mindenkinek további jó fórumozást!
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest