Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Zsamolzsa #42470 üzenetére
A lapozó file-t kapcsold ki vagy tedd át hdd-re. Esetleg a böngésző cache mappáját is át lehet tenni hdd-re. Hibernálást kapcsold ki, meg a rendszervisszaállítást is (vagy tedd át hdd-re). Kb ennyi.
Még esetleg az indexelést és kilőheted még az írási gyórsítótárazás ürítését is.Bővebben: [link]
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Ha utólag teszed be az ssd-t akkor nem miden esetben lövi ki a defragot. Legalábbis nekem volt ilyen tapasztalatom. Ha eleve ssd-re húzod fel akkor kilövi magától való igaz.
Hibernálást ki kell kapcsolni tök felesleges feature szvsz. Azért van ssd-t hogy gyors legyen a boot. Ha hibernálás helyett kilövöd a gépet még áramot is spórolsz.
Nekem ki van kapcsolva, ha vkinek kell tegye csak át bátran hdd-re semmivel sem lesz lassabb a gép cserébe jó pár GB-nyi írástól kíméli meg az ssd-t.
Mondjuk én ezt sem használom, eleve nem rakok fel olyan progit ami miatt kéne. A tárhely értékesebb számomra.10% üres helyet mindenképpen érdemes hagyni.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Nincs benne mozgó alkatrész így mindegy hogy áll. Akár fejjel lefelé, vagy állítva is berakhatod a gépházba. Nálam sokáig egy 5,25"-ös helyre volt 2 csavarral odafogatva, az is csak azért ha viszem a gépet lan-ra ne vándoroljon a gépházon belül a szajré.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Saphirahick #48418 üzenetére
IDE combit letilhatod de nem attól lassú.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz scott_free #48719 üzenetére
Hülyeség a meglévő gyors ssd-t ilyenekkel szándékosan lelassítani, és az indexelés amúgy sem jár olyan sok írással. Szóval kapcsold be nyugodtan.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz scott_free #48722 üzenetére
Sztem felesleges. Nekem át van téve ugyan a hdd-re de csak azért mert nagyon kicsi az ssd-m kapacitása (32gb), ha 64-es lenne akkor nem vacakolnék vele.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz gyuribácsi88 #48836 üzenetére
Első hsz-ben benne vanank az ajánlott ssd-k. Szemyél szerint Intel-t vagy Samsungot ajánlok. Azokkal elég kevés baj szokott lenni (főleg az előbbivel).
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Dragon27 #48999 üzenetére
Azért vettél, hog gyors legyen a rendszer. Szóval nemigazán. Ugyan kíméled veled az ssd ha hdd-re átpakolod de akkor pont az ssd lényege veszik el...
Ha nagyon kímélnéd az ssd-t akkor már inkább ramdrive-ba érdemes átöltöztetni. Az még gyorsabb mint az ssd és gyakorlatilag végtelen írást elbír.
#nincsbennetarcsi
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest