Hirdetés
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Hasonló dolgon gondolkoztam én is, ugyhogy üdvözlöm az ötletet. Szerintem az lenne a jó, hogyha a topic egyik fő vonulata a filmkritika lenne. Nem annyi, hogy : ''szar volt'' '' fú de állat'', hanem 10-15 sor értelmes kritika, ajánló.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Joco
aktív tag
Azért az utóbbi idő termését elnézve az ''X film szar'' nem biztos, hogy nem építő jellegű
Pl. világok harca vagy mi volt. Sikerült megszereznem nem a spielberges, hanem vlmi művész verziót, nem bírtam végignézni, mondom majd a szpilberg, hát ugyanaz az agyatlan szánalom drágább kiadásban. Ált. olyan filmekben is meglátom az értéket, amitől a többség sírva menekül a moziból, de ez, főleg a pr-t figyelembe véve, hát...''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
VladimirR
nagyúr
na, akkor meg is nyitnam a sort, mert imho ez a topic jo otlet, ha masra nem is, hat a ket emlitett topic tehermentesitesere tokeletes (lehet, ha hasznaljak is)
en nem is annyira irnek, mint inkabb kerdeznek egy filmrol, megpedig errol => Bovebben: [link]
ami erdekel, hogy meg lehet-e talalni ezt a filmet valami modon? nekem nem sikerult
meg jo regen lattam (vagy 8-10 eve tv-ben), es megfogott, de azota sem tudtam megszerezni
ha van valakinek valami otlete, az kerem szoljon - elore is koszonom
a film egyebkent arrol szol, hogy valakinek az ismerose egy raketasiloban dolgozik, es telefonalt, hogy kilottek az oroszok a raketakat, jon a vilagvege - a hir ''kiszivargasat'' es annak hatasait kovethetjuk nyomon - szerintem eleg jol sireult alkotas, de mint mondtam, mar eleg reg lattam
Joco: veletlenul nem ezt (Bovebben: [link]) a valtozatot szerezted meg? csak mert ez nem ''muveszi'', hanem regi - most megnezve eleg mulatsagos
a spielberg fele szerintem egy hulladek, nem ertem, hogy adhatott ki ilyen filmet a kezebol
latvanyos, meg minden, de pl a ''Signs'' (ami az invaziot hasonlo iranybol kozeliti meg, kevesebb robbantgatassal) siman felulmulja
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
válasz Dilikutya #44 üzenetére
kb annyi, hogy hosszúhajú, bőrcuccos fazonok lövik egymást pesti aluljárókban, meg katakombákban, nem nagy szám
amúgy már fenn van a M:I:3 teaser a neten. vélemények? elsőre nem is rossz. na mármint a kategóriájában. remélem ezúttal tomkrúz nem fog sziklákon repkedniaz
-
brownus
veterán
válasz Dilikutya #44 üzenetére
Zitusra sz@rok, már elnézést a kifejezésért, mindenki ráveri, hogy húúúú, benne volt 4 másodpercig
misztikus-nem misztikus, szeretem a vámpíros filmeket, és ennek tetszett az alap sztorija. a filmet is jól rendezték meg, ha még több pénzük is lett volna akkor az effekteket is jobban kitudták volna dolgozni. sztem nézd meg, egy próbát megér, már csak Kate B. miatt is
_az: kabbe , igenis jó a film[Szerkesztve]
-
Archer
őstag
válasz Dilikutya #52 üzenetére
Mi az, hogy a sorozat befejező részét? A 3. résszel le lett zárva a történet( na jó, nem teljesen, de végül is a DeLorean volt az igazi időgép, a repülő gőzmozdony már kicsit durva volt). Ahhoz, hogy valami értelmeset ki lehessen hozni a dologból, nem elég egy rész.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Archer
őstag
válasz Dilikutya #59 üzenetére
Ha a T2-ben nem ment volna vissza Schwarzi meg a másik rosszarcú, akkor Conor összeismerkedett volna a T3-ban szereplő Kate Brewster-el és megismerte volna az apját is. Miért jó, hogy megismeri az apját az nem tudom, de én ezt vontam le a dologból. Mondjuk elég rókabőrszagú, hogy 12 év után jadják ki a folytatást. Állítólag lesz belőle sorozat is Chronicles of Sarah Conor vagy valami hasonló címen, arra leszek én kíváncsi...
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Thyb
senior tag
válasz Dilikutya #73 üzenetére
Dehogynem, hisz elsorolta milyen kasszasiker filmeket nézett meg, a T-ből mind a hármat, a Spiderman-t, az X-Man-t. Majd rájön egyszer Ő is, hogy a comic book-s hősökkel nem lesz okosabb és akkor váltani fog. Mellesleg, jön Schindler listája holnap este. Azt viszont én fogom megnézni. Nem a story végett mert a holocaust-al már teli a hócipőm, de szerintem ritka jó és szép képbeállitások vannak benne. Az egy olyan film amit érdemes megnézni.
Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.
-
Coyote2000
őstag
válasz Dilikutya #101 üzenetére
Nem tudom te mit talaltal, de a sok pletyka helyett leirom, hogy en mit:
800 MB, DVD-rip minosegu, benne van minden zene (!!!), es a focim is!!! Honnan vetted, hogy ezek hianyoznak??? Raadasul azt is elhitted, hogy hianyzik belole 20 perc? Ezt a radioban kozoltek, hogy azert valaki menjen el a mozira is...
Egyedul 2 dologban ''fogyatekos'': a stablista nincs a vegen, es mono a hang. De mivel ez nem egy latvanyos, surroundot igenylo mozi, ezert a mono hang is elvezheto.
Mindezek ellenere meg fogom venni DVD-n, mar csak az extrak miatt is. Sot, lehet, hogy moziba is elmegyek, csak hogy megnezzem, mi a kulonbseg
Kontroll ugyeben igazad van, az egy xar volt, mono hanggal, zene nelkul, rossz keppel... Abbol nem is volt ekkora balhe.. -
Coyote2000
őstag
válasz Dilikutya #104 üzenetére
Ebben teljesen egyetértek, a külföldi filmekkel ellentétben ezt én is megveszem dvd-n, sőt lehet, hogy a moziba is elmegyek rá (de én multiplex-kedvelő vagyok )
OFF: az oldschool-mozi imádatod nem passzol a ''már a mono hang is bőven elég, hogy ne töltsem le'' mondatodhoz
Igenis vannak jó magyar filmek, amik megérdemlik, hogy fizessünk értük: Üvegtigris, Kontroll, Argo, Anyád! A szúnyogok (és a többi része), Csapd le csacsi, és még egy rakás amatőr film, aminek most a neve sem jut eszembe, de szét röhögtem magam rajtuk... Megj.: viszont vannak gagyik is, pl. a Nyócker-t utálom, tök erőltetett...
Amúgy szerintem is kapja be aki kilopkodja az ilyen filmeket. Persze attól még nem muszáj letöltenie senkinek, de ami ingyen van, annak nehéz ellenállni jó magyar szokás szerint...
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
válasz Dilikutya #105 üzenetére
Szerintem nagyon jónak igérkezik a folyatatása is, bár elöbb is lehetett volna folytatni a filmet, mivel már vagy 10 éves, de szerintem a bemutató alapján nagyon ott volt, főleg a vége amikor a gyűrűk urábol idézett valami fickó a másik meg folytatta, és a másik meg azt mondta hogy jézusom
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Kain
senior tag
-
Jégkokó
veterán
válasz Dilikutya #125 üzenetére
De az vicces volt benne, hogy elkezdődött a film egy résznél, hogy a fickó meg a nő ki akarja rabolni az éttermet, utánna meg egy nagyon ugrott a történet, és teljesen más vizekre ment át az egész.És csak a végén tértek vissza az elejéhez
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
emery2
tag
válasz Dilikutya #121 üzenetére
Én láttam a második részt évvekkel ezelőtt videokazetán. A történet hasonló az alapműhöz, bár itt nem domborodik annyira domborik ki egyes szereplők ámokfutása. A szereplők sem az első részből valók ha jól emlékszem.... Mindenesetre nézhető volt, de aki abba a reményben ül a képernyő elé, hogy az alapmű folytatását látja csalódni fog.
A harmadik részhez még nem volt szerencsém.....Minden igaz, még a hazugság is -csak éppen az megfordítva!
-
Jégkokó
veterán
válasz Dilikutya #159 üzenetére
Hát igen, fölösleges volt ennyit parázniuk, hogy majd a kalóz dvd k miatt nem fogja senki se megnézni.De egyébbként eddig a miniszter félrelépet nézték meg a legtöbben, de szerintem az meg elég könnyen felejthető darab
-
Jégkokó
veterán
válasz Dilikutya #161 üzenetére
Mult héten néztem meg dvdn a 6:3 at, és még az is jobb magyar filmek közé tartozik.Meg még a zimmer ferit és a csinibabát is ide sorolhatnám.Na ez a két film amit ha vagy 100 szor nem láttam akkor egyszer se
-
Jégkokó
veterán
válasz Dilikutya #163 üzenetére
Bár számomra az utobbi 2 film szinte megunhatatlan, a multkor adták a tv ben és tök jót tudtam rajta nevetni, ugyan ugy mint amikor anno talán még 98 ban adták a magyar 1 en
-
Kain
senior tag
válasz Dilikutya #338 üzenetére
Ez jó hir!A mester nem pihen....
Ellenben érdekes a cikk.lehet én vagyok figyelmetlen,de azt olvastam h a szereplőválogatás még folyik;magyar forgalmazó XY és bemutató októberben.Namost idén vagy jövőre,vayg 20 év múlva?Mondjuk idén kizárva sztem,addig max a forgatással lesznek meg....
Meg ez a cím,és annak jelentésköre...tipikusan polgárpukkasztó Tarantinó módra -
VladimirR
nagyúr
válasz Dilikutya #355 üzenetére
nem, nem erre gondolok (egyebkent egesz pontosan mindketto megfordul, csak nem ugyanakkor - mikor az egyik fordul elore, es a indul tovabb, a masik pont akkor fordul vissza)
SPOILER ALERT!!!
a srac a korhazbol nem a gyerekzsurra megy vissza, es kuldi el a kiscsajt a sunyiba, hanem az annya terhessegehez, es a sajat nyakara tekeri a koldokzsinort
illetve emellett van meg egy jelenet, ahol a tenyerjos azt mondja, hogy nincs is eletvonala, nem is lenne szabad elnie - meg van erre meg par utalas
szoval a rendezoi valtozatban meg sem szuletik -
Jégkokó
veterán
válasz Dilikutya #350 üzenetére
Amikor láttam még anno a bemutatóját a mozikba, meg a tv ben , akkor azt gondoltam, hogy ez biztos mennyire szar film, és hát szerencsére csalódtam ebben, mármint pozitív irányban
-
bagyulajuve
addikt
válasz Dilikutya #375 üzenetére
Nem, Stalone játszik benne. Csak Stalonénak mondja Sandra Bullock, hogy Svarci volt elnök a és ez így elég vicces helyzet, mert Stalone nem akarja elhinni ( le volt fagyasztva vagy 40 évig és közben volt elnök Svarci). Lehet nem valami értelmes amit írok, benyomtam pár sört . Szal egyszerűbb, ha megnézed.
Resistencia eterna
-
Jégkokó
veterán
válasz Dilikutya #385 üzenetére
Egyébbként a swarci az nem lehet soha elnök, mert nem amerikában született, bár ezt én elég hülyeségnek tartom.Na de mind1.Én is néztem tegnap a pusztítót és nem láttam volna hogy annyira át lenne szinkronizálva, meg ki lennének belőle hagyva a jelenetek
-
Jégkokó
veterán
válasz Dilikutya #407 üzenetére
Én eddig egyszer láttam, hogy leadták és azóta egyetlen egyszer se, amikor a retek klubon a csaló világ 1 ment, még akkor emlékszem, hogy leadták, de akkor még kis kék háromszöggel
-
Jégkokó
veterán
-
VladimirR
nagyúr
válasz Dilikutya #455 üzenetére
kevin smith osszes filmje (beleertve a jersey girl-t) is valamilyen kapcsolodik new jersey-hez - a jersey girl kivetelevel pedig filmjeit jersey sorozatnak nevezik, mert valamennyire a karakterekben / tortenetben is van atfedes - pl a shop stop (eredetileg clerks) es a shop sow (eredetileg mallrats) egy idoben (max par nap elteres - valami halaesetbol derul ki) jatszodik
aztan jott a chasing amy (comic strip - keptelen kepregeny), a dogma, es legutobb a jay and silent bob strikes back, illetve keszul a clerks 2 (the passion of the clerks)
persze ezek sem tetszenek mindenkinek, van aki a dogmaban annyit lat, hogy fikazzak a keresztenyseget, vagy hogy van benne valami szaralak
a dogma egyepkent pont olyan film, amin ket csoiport is tud szorakozni - vannak benne sirvarohogos poenok is (hanyas fokozatban vezetsz? fokozaaat?), es vannak benne intellektualisabb poenok is (emmost nem jut eszembefejbol)
illetve a ford fairlane vitahoz:
Viszlát: jegkoko nem azyt mondta, hogy ezen nojjon fel mindenki, hanem azt, hogy o ezen (is) jott fel, es buszke ra, mint ahogy en is (bar en nem oly' reg talalkoztam eme remekmuvel
lehet Teged nem szorakoztat, de kerlek, ne probald meg lealacsonyitani azzal, hogy egesz mas mufajokkal mered ossze - ezalapjan mondhatnam, hogy a rettenthetetlen, vagy a tobbi film, amiket meg felsoroltal, az mind-mind egy rakas szar, mert en nem rohogtem magam betegre az elmult 50 alkalommal, mikor megneztem (persze nem is olyan temajuka a filmek, de kit erdekel, ugyis csak lehuzasrol van szo)
illetve amellett, hogy szerinted nagy fero szar szinkronszinesz, esetleg nezd meg azt is, hogy nem csak o, hanem a orditas maga is rengeteget dob a filmen, pl.:
unbelieveable (esetenkent un-fuckin-believeable) vs eszem-faszom-megall, hogy csak a legismertebb peldat hozzam, mert lusta vagyok a feliratban keresgelni
ezenkivul rengeteg olyan poen talalhato a filmben, ami igenis kiemeli a tobbi szemet kozul
sajnalom, hogy neked nem tetszett, de kerlek ertsd meg, a hiba nem a filmben van
p.s.: butitájm, butitájm, krossz dö júeszéj... -
_calogero
tag
válasz Dilikutya #470 üzenetére
''A Ponyvaregény úgy emlékszem, a szlovákiai hivatalos kiadás volt''
Ez így ebben a formában nem igaz!
helyesen:
A Ponyvaregény úgy emlékszem, a szlovákiai kalóz kiadás volt
Az első, magyar szinkronnal rendelkező hivatalos Ponyvaregény DVD 2005 december 1-én jelent meg az SPI jóvoltából! -
I_Am
veterán
válasz Dilikutya #503 üzenetére
John W. Campbell Jr. könyve lett a cult, nem a film. A film talán csak szélesebb körben tette azzá. Én is a film után olvastam el a könyvet, mely 1948-ban íródott.
Valamint akkoriban Carpenter neve horror körökben egyenlő volt a cult-al.
Viszont az érdekelne mely jelenetekben illetve stroy-részletben vélsz hasonlóságot felfedezni az Alien-el? (szigorúan csak az Alien első részét tárgyalva lévén, hogy 82-es a film és akkor még csak az Alien első része létezett [1979].)
brownus: Nico igen, akkoriban elég széles körnek tetszett az ismerettségi körömben, sőt számomra mai napig jó film, az emlékek miatt.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
brownus
veterán
válasz Dilikutya #545 üzenetére
hmm, sajna még nem láttam ezeket a filmeket de amik érdekelnek és meg is nézem őket:
-Ütközések (feltétlenül!) csak jót meséltek róla
-Az elszánt diplomata
-Sziriana
-Narnia krónikái
-Capote
Tegnap néztem a Négybalkéz című filmet, mivel nem volt jobb dolgom és még nem láttam 1x elment, de sztem egyik fő-főszínész sem alakított vmi nagyot. azé nevettem egy picit..
valszeg angolul jobb lett volna, talán
Jégkokó: a 2. rész egy fos az elsőhöz képest, persze ez az én véleményem.
pedig még fogékony(abb) állapotban is voltam, ráhangolódva a filmre, gondolván legalább olyan jó lesz mint az első.... hát nem. még az ica sem segített
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz Dilikutya #545 üzenetére
Jellemző az origóra, hogy egy szerintem fontos kategóriát elfelejtett megemlíteni, és csak a látványos, tavaly sikeres és pénzt hozó filmekkel kapcsolatba hozható díjakat sorolták fel: életműdíjat kapott Robert Altman, többek közt a M.A.S.H. és a Rövidre vágva rendezője.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.