Hirdetés
Aktív témák
-
Steve-S
tag
Én a múltkor néztem meg a Kocka 1 és 2-t. Úgy hallottam nagy klasszikus meg sokaknak is a kedvence, de nekem nem igazán jött be.
Kocka 1-ben: Bolyonganak mint a hülye a kockában de az egész film alatt semmi nem derül ki, hogy mégis hol vannak vagy hogy mi van. Semmi. Aztán a végén a gyagyás fickó kimegy a fénybe oszt THE END. Na sebaj hátha a következő részben lesz valami.
Kocka 2-ben: Itt is csak bolyonganak mint a hülye, aztán a végén a csaj legalább kijut valahova aztán elviszik, de itt sem derült ki hogy mire jó az egész kínlódás a kockában, csak megdícsérik hogy jóvan kislányom ügyes voltál oszt ennyi.
Kocka 3: Még nem láttam mert ezek után elment a kedvem az egésztől. Érdemes megnézni, vagy csak ebben is ugyanaz lesz mint az első kettőben?
Mondjuk a csapdák azok tetszettek, elég brutálisak egy kicsitSet The World On Fire!!!
-
Steve-S
tag
Tegnap megnéztem a Doom-ot.
Hááát, mit mondjak? A megvalósítás nem is lett volna rossz, ha nem cseszik el az egész történetet, ugyanis semmi köze nincs a Doomhoz, csak annyi, hogy ugyanúgy néznek ki benne a szörnyek, de más semmi. Egyrészt nem is a pokolból jönnek, hanem genetikai mutációval változnak át az emberek, ez már alapból nem tetszett, másrészt a vége kicsit elég gagyira sikerült, az FPS nézetes részt megcsinálhatták volna jobban is.
Mindent összevetve egy erős közepes akciófilm, horrornak nem nevezném, mert nem volt benne semmi igazán parás vagy befosatós jelenetSet The World On Fire!!!
-
Steve-S
tag
Nagy Sándort megnéztem.
Alapból nem lenne rossz csak túl sok benne a buzulás. Azt nagyon túlzásba viszik. Na meg hogy még az is elhangzott benne ha jól emlékszem hogy Akhilleusz és Patroklosz is meleg volt. Ugyan már! Collin Farrell a hosszú szőke hajával meg egyenesen undorító volt. Angelina Jolie helyett meg nem igaz hogy nem találtak volna valaki mást Nagy Sanyi anyja szerepéhez. Valahoz az se nagyon passzol. A csatajelenetek tűrhetőek voltak, a film első fele kicsit elég zavarosan van megcsinálva, felépíthették volna jobban is a történetet. Nekem a Trója sokkal jobban bejön mint ez. Az az egyik kedvenc filmem, Brad Pitt nagyot alakít, bár ő érte sem vagyok odaáig. De Farell ebben a filmben nagyon béna!
Megnéztem a napokban még e Pillangó effektust is. Hát az a film nagyon ott van! Qrva jó! Nem hiába dícsérte mindenki.Set The World On Fire!!!
-
Steve-S
tag
Én a múlt héten néztem meg a The Ususal Suspects című qva jó filmet, nagyon ütött, főleg a vége Tékából hoztam ki, mert kiadták szinkronos dvd-n. De mondjuk én rühellem a magyar szinkront, mindig eredeti nyelven nézem. Kevin Spacey nagyot alakít
Set The World On Fire!!!
-
Steve-S
tag
Tényleg q*va szar! Sírni tudnék tőle. Most hogy így nézem már kb. fél órája, mindjárt ki is kapcsolom. Jólemlékszem néhány jelentre hogy zajlott le angol nyelven, hát ehhez képest a magyar annyira elrontj az egészet hogy az már fáj. Néha teljesen más hangsúlyal meg hangerővel mondanak egy-egy szöveget, mint ahogy kellene stb. Siralmas
Set The World On Fire!!!
-
Steve-S
tag
Ez hogy a magyar ember dumáját fordítják magyarul, elég hülyén jött ki!
Set The World On Fire!!!
-
Steve-S
tag
Tegnap néztem meg a Hidalgo (A tűz óceánja) c. múvit. Sztem egész jó volt. Jól összerakott kis film volt. Már csak azért is néztem meg, mert kíváncsi voltam hogy Viggo Mortensen mit alakít majd még Aragorn szerepén kívül, de nem csalódtam most sem. Ami még nagyon tetszett benne azok a gyönyörű sivatagi tájképek voltak. A végefele az egyik jelenetben mikor már haldokolnak a sivatagban az a kék színárnyalatos kép sztem gyönyörű volt!
Set The World On Fire!!!
-
Steve-S
tag
Tegnap megnéztem a Donnie Darko-t. Sztem nagyon jó film volt, bár nem teljesen volt világos minden benne. Nektek mi a véleményetek róla?
Set The World On Fire!!!
-
Steve-S
tag
[link]
Nézzétek meg!!! Nagyon meggyőző, és véleményem szerint mind igaz amit mondanak benne!Set The World On Fire!!!
-
Steve-S
tag
Tegnap megnéztem a Koponyák c. filmet.
Átlagos amerikai iparosmunka volt, semmi több. Felejtős.
Ma pedig a Sorstalanságot kukkantottam meg. Eddig semmi késztetést nem éreztem hogy megnézzem, de ma rászántam magam. Kár volt. Dögunalom az egész, semmi esemény nem történik benne, viszont nagyon jól érzékelteti a szenvedést amit átéltek a lágerben, de azonkívül semmi több. Mikor kezdődik egy jelenet, mindig várom hogy történjen valami, aztán egyszercsak elsötétül a kép és jönnek a következő semmitmondó percek. Ez megy kb 1,5 óráig. Komolyan mondom, majdnem beszunyáltam rajta. Egyedül a film utolsó 20 perce ami említésre méltó valamennyire. Ennio Morricone pedig inkább maradjon a western filmek zenejénél, mert egyrészt nem nagyon illik a muzsikája a film alá, másrészt meg kb. ugyanazt a zenét játszák a film 80%-ánál. A végén már rosszul voltam tőle!
Nem vártam sokat a filmtől, és nem is kaptam. Ha ennyire unalmas a film, kíváncsi vagyok milyen lehet a regény?!Set The World On Fire!!!
-
Steve-S
tag
A kilencedik kapu: Johnny Depp továbbra is zseniális, a film is jó volt, csak a vége volt nagyon befejezetlen, és sok kérdésre nem kapunk választ.
Kaptár 2 - Apokalipszis: Egy rakás szar, röviden ennyi a véleményem. Egy Uwe Boll filmmel egyenértékű az egész. Az első rész ehhez képest mérföldekkel jobb volt, pedig az sem egy remekmű.Set The World On Fire!!!
-
Steve-S
tag
Transformers
Hát eléggé felemás érzéssel jöttem ki a moziból! Nagyon vártam a filmet, trailert is vagy ezerszer megnéztem előtte, szóval bizakodó voltam. Látvány tekintetében csillagos ötös volt, CGI technika mindent ütött amit eddig láttam filmekben. Kicsit azonban az idegesített hogy túl gyors volt a kameramozgás egyes jelenteknél alig volt követhető hogy mégis mi a fene van most. A film zenéje is tetszett. Más tekintetben nem igazán tudnám dícsérni a filmet. Semmi olyat nem láttam amit már ezerszer más filmekben. Ugyanazok a poénok, a megszokott közhelyes jelenetek amik a legtöbb akciófilmben vagy vígjátékban megtalálható. Kb. a film közepéig még jól fel is építették a sztorit és logikusan következtek az események de egy idő után kicsit elvesztetem a fonalat. (Igaz egyszer kimentem wc-re mert már nagyon nem bírtam, akkor kimaradt vagy 4-5 perc ). Mintha túl gyorsan beakarták volna fejezni a filmet. Megy a harc, csitt-csatt, piff-puff, Megatron rekordidő alatt kinyúvad (azért a legtöbb ilyen jellegű filmben jóval többet szarakodnak a főellenséggel, legalább egyszer még feltámadhatott volna ), aztán egyszer csak végefőcím. Mondom háezmegmivót? Legalább valami tartalmas lezárás lehetett volna, eléggé összecsapták így a végét. A legtöbb szereplő meg a film vége előtt csak úgy hirtelen eltűnik, semmit nem tudunk meg további sorsukról, persze kiscsávó meg atomcsaj között csak elcsattan a puszi, ezt ki nem hagyhatták volna, Optimus meg vagányan megáll a naplementében oszt pofázik még valamit! Szóval eléggé elcsépelt volt! Ezektől függetlenül nem mondom azt hogy rossz film volt 7/10-et adok rá, mert azért a popkornzabálós, Májköll Béj-es hangulat tényleg megvolt, persze többet nem is vártam a filmtől, de azért szerintem jobban is megcsinálhatták volna!!!Set The World On Fire!!!
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest