Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Nandinagy #20340 üzenetére
Előző héten 27 volt az alja, de abból volt több mint 40 játékos. Most, hogy vége a TOTS-nak szerintem majd csökken, de ez inkább július végén volt eddig jellemző.
Ugye most még az ultimate TOTS-ból lesz a pick, de utána már az összes TOTS benne lesz. Az ugye annyit tesz, hogy ha eléred a gold 2-t, akkor van egy garantált nagy ligás TOTS lapod, de az nyilván lehet egy 88-as lap is. Az elite és top 100 csomagoknál ha jól rémlik ugyanez lesz, simán nyithat 11 gagyit is.[ Szerkesztve ]
-
-
v-man
őstag
válasz Nandinagy #20372 üzenetére
Megvettem a napokban Milinkovic-Savic Tots lapját, Cam és Cm pozícióban tervezem játszani, főként az előbbi.
Előző tulajnal 128/9/16, ez eléggé gyenge, főleg mivel cam pozícióval jött, persze ettől még lehetett Cdm ingame. Szerencsére eddig itt jóval jobban kezdett, 16/8/4 😊
Most gondolkodok én is Mertens kirakásán, 2 éve nagyon tetszett.XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
dkaro
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #20465 üzenetére
Nem ez a lényeg. Nem vártam ettől azt hogy a csapat jobb legyen. Nyilván egy Messivel jobb lenne. Azt vártam hogy kapjak vmit aminek lehet örülni. Tök mindegy lenne eredmény szempontjából.
Vertem le tots Messis meg yedder csapatot vertek le gold yedderel ugyanúgy div 7-9 és vissza ingaznék. Nyilván azt kelett volna csinálni hogy 2,7 m coint elrakni rare plqyereket venni azt eladni most meg 3.5 millió coinbol venni vkiket. Hú
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Edgar2621
őstag
-
eM'82
addikt
válasz Nandinagy #20515 üzenetére
Te nem úgy volt hogy még tegnap letörölted a Fifa-t? :)
Vagy az a 19 volt?Kihagytam a WLt teljesen (21ig nem is játszok már ilyet) Rivalst se toltam 2 napja (azt még egy darabig lehet). Egész jó érzés.
A baj ezzel a játékkal, hogy kőkemény függőséget tud okozni, valamint haragot, irigységet, elégedetlenséget, igazságtalanságot.
Kíváncsi leszek hogy átalakítják-e a reward rendszert a 21ben? A jelenlegi az full random.Forras2: bal karral (kvázi iránnyal)
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #20525 üzenetére
ez a bajom nekem is. Call of duty ww2. Jó meg minden de egy idő után már besokalltam, előtte Outlast 2 az a végén már nekem is szenvedéstörténet volt, Modern warfare nekem egyáltalán nem adja, amúgy is béna vagyok fps konti, aztán azon kapom magam, hogy fifa youtubereket nézek akkor miért ne játszanék. Hát miután játszok már tudom a választ
-
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #20540 üzenetére
last of ide is jön. Nioh 1 anno megvolt, a 2- demoja jelenleg arról győzött meg hogy inkább várjam meg akciósan. Valahogy a fifa miatt (tudom mindenért ez a hibás) kicsit lejjebb került az idegküszöböm
-
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #20543 üzenetére
ja persze ez befektetés nekik.
DH Tekkz ultimate pakk Lewa. Második Luiz Alberto mondja na senki erre duplicate Neymar
Te tényleg elég chill vagy ezt nagyon irigylem. Mármint az itteni megnyilvánulásaid is
[ Szerkesztve ]
-
gabigyerek
senior tag
válasz Nandinagy #20601 üzenetére
Nekem meg az lett a teóriám (igaz, pozitív oldalról még nem igazolódott), hogy mivel dinamikusan változik a drop rate (pakkok leírásában is ott van), ezért sztem amikor rengeteg pakkot nyitnak, akkor kevesebb az esély jót nyitni. Sztem ez azért van így, hogy amikor egy event kezdésnél mindenki nyitja a pakkokat izomból, ne kerüljön ki 1000db CR a piacra. Talán olyan időszakban érdemes nyitni, amikor kevesebben pakkoznak.
PS4
-
kapeti07
senior tag
válasz Nandinagy #20619 üzenetére
Egyik nap kicsit úgy éreztem egy helyben toporgok a játékban és egy csomó jó játékosom beleraktam egy MID Ikon SBC-be. Hátha jön valami király lap. Jött is egy Van Nistelrooy ami viccnek is rossz. Mivel előtte sem voltam eleresztve (186-os csapatom volt) ezért valahogy vissza akartam szerezni az elveszett játokasaimat.
Azért írtam le, a történetemet, hogy aki most vagy nemrég kezdi az tanuljon belőle. Nem szabad lutri SBC-be rakni aktív játékosokat amiket használsz és ne vegyél sok Fifa pontot. A drága csomagoknál is kicsi az esély sajnos. H#lye voltam és megfizettem ez árát. Engem is csak az frusztrált, hogy a Fifa facebook csoportban sokan teszik ki, hogy ilyen 5ezres meg 7500-as gold csomagból Essien-t meg CR7-et nyitnak.
Azt gondoltam, hogy ha kinyitok egy nagy Promo-s packot ahol 17% esély van TOTS nyitásra akkor majd ad valamit. Nem adott akkor majd a kövi, mert annak biztosan be kell jönnie. Puff az sem adott. Én nem szoktam semmilyen szerencsejátékot játszani de ennél a játéknál és a félkarú rablónál szerintem van párhuzam. Először rákattansz a játékra, szeretnél előrébb jutni, vannak kezdeti sikereid aztán elbuksz. Aztán hogy visszaszerezd azt az érzést a sikerélményt költesz és reménykedsz. Én ezt a részét elengedtem.Xbox: kapeti
-
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #20628 üzenetére
nem tudom mennyit fog változni a 21-re de lehet csinálni kellene vmi kisokost, vagy legalább egy összefoglalóját annak milyen faxságokat nem ajánlatos csinálni. Kezdésnek jó pár dolgot felvetettél..
-
ProgenXL
őstag
válasz Nandinagy #20653 üzenetére
Igen ezért írtam oda utólag az utolsó mondatot. Mert ennyi idő alatt már én is összeraktam egy elméletben ütőképes csapatot de egyszerűen...
Tegnap sima gold ellenféltől kaptam ki 4-2-re bár ott elég volt csak futnia meg lőni mert ott akármit csináltam 1 érintésből szerelt kapuig ment lőtt gól. Én meg 2 méterre a kaputól kilövöm a nézőket.. 79-es játékossal mesterhármast lőni bravó.
Másik gold ellenfélnél 4-4 lett de az is szenvedés. Na ezeken aligha a tudás számított vagy játékos statok.. Szóval már nem tudni hogy legendary lapok jöjjenek vagy a gold..Gunner for life
-
Aguinaga
őstag
válasz Nandinagy #20668 üzenetére
Ja, értem, köszi
Egyelőre PS-em csak novembertől van, és egyetlen fiók van csak csinálva hozzá, nem is merültem el ilyen opciókban.
Bárcsak mondhatnám, hogy a következő FIFA részben kipróbálom, de eddig úgy néz ki, hogy nem igazán fogom megvenni azt.
Puskás jó indok lenne a fenti véleményem megváltoztatására, de annyi esélyem lenne őt nyitni, mint az pl. az idei részben. De ezt bármelyik másik ikonra elmondhatnám (úgy értem hogy, nem icon swapból vagy garantált ikon pakkból) - szóval zéró. És ezt józanul végiggondolva, a fenti álláspontra jutok ismét, ezt sikerült nálam a nagy EA-nek elérni.PSN: OldSlowhand74
-
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #20690 üzenetére
igen ha egy adott divben valakit 10-0-ra versz akkor vki nem oda való (ha ő játszott nyilván és nem az öccse fia, haverja próbálta ki) Én azt mondom egy adott divben 3-4 gól különbség bejöhet a dda, kapcsolat, a saját nem koncentráció, meg szétesel az első gólnál stb. miatt de ilyen 10-0 már kirívóan nagy különbség. De tényleg nagyon nagy szórás van adott diven belül is.
-
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #20696 üzenetére
nyilván kell hozzá tehetség. (mint mindenhez)
Hogy jutott fel? Mint én anno a div 5--be. Valszeg sikerült egy csomó olyan mások meccset kifognia amikor xarabbak ellen játszott. Nyilván nem arra gondolok hogy div 10-ből de egy div 5-ös szintűnek is lehetett ennyi szerencséje. De kifoghatott egy xar napot
-
-
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #20703 üzenetére
mondjuk ez attól is függ milyen játékos állományod van. Ikon swapnál se volt mindegy, hogy mondjuk alapból baxó pl csapatod volt és azzal csináltad, vagy 80-as serie aval
Itt van Grealish. Nyerj 7 meccset pl score és assist. Nekem erre gold Martial van. A through ball passra meg 79-es Lallana Tegnap mondjuk elbaxtam mert Martialt átraktam LW-be a Rafinha miatt legalább a két könnyű pakkot ki akarom szedni mert 7 finess nem lesz meg mert nincs brazilom 82-es dribblinggel. Szóval a nem nagy teljesítményt vitatom, saját divben igenis az, pláne ha ilyen mai színvonalon kutyaütőkkel próbálkozol
bár Martial egyik meccen bomba formát hozott
[ Szerkesztve ]
-
-
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #20767 üzenetére
ide is Orsic Végülis csak 200 lap közül lehet most pickelni..
a másik a kanadai cam volt meg vmi Belga ligás. Lehet Ndombele helyett Modricot kellene valahogy megcsinálni
Futbin most popular Mendy. Orsic, David, Kimmich... érdekes
itt láthatóan a leggyakoribb pickek (nyilván kivéve a két heat kártyát)
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Nandinagy #20794 üzenetére
Hát nemtudom, akkor te valahogy nagyon beleéreztél a szabadrúgásokba, de szerintem nagyon gáz. Eleve nem tetszik nekem ez a robotos 3 fázisú beállítás, olyan mintha egy matematikai egyenletet oldanék meg, nem jó. Sokkal életszerűbbre kellene csinálni, ez a karika huzogatós, majd irány tologatós dolgog nekem ilyen mobilos játékokat idéz. Annyi kellene, hogy beállsz a játékossal ahová akarsz és ahogyan húzod a kamerát úgy tekered a lasztit, erőt meg persze adsz bele rendesen, mint lövéseknél, ennyi. Régen ilyen volt, talán a PES még most is így működik és sokkal jobb, egyszerűbb viszont életszerűbb így, mint ez a jelenlegi mobilos gagyiság.
-
eM'82
addikt
válasz Nandinagy #20873 üzenetére
Akkor tkpn köszönjük meg EA-nek hogy nem húznak le mégegyszer a játék teljes árával? :)
De ez sztem nem az EA nagylelkűsége... Egyszerűen a konzolgyártók látták jobbnak ha az új konzolon a régebbi cuccok is elfutnak (eladhatóbb így a dolog). Már-már természetes dolog lenne... Ha nem lenne ennyire minden profitorientált.Én annak örülnék ha konkurens konzolváltásnál lenne ilyen lehetőség... Azaz xbox one x-ről ps5re nem kellene mégegyszer megvenni azt a csodát.
Igaz vsz jövőre váltok inkább, jóval olcsóbb lesz a PS5.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest