Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Cegléd ismét havas.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
amstaffer86
kezdő
Győr ma reggelre is havas lett.
-
MODERÁTOR
Cegléd. Elég rendesen esik.
-
Ármester
Győrben reggel óta ismét szállingózik.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
MODERÁTOR
Cegléd bő 5 centi és esik. De plusz van. El fog olvadni.
-
zsoca29
tag
Salgótarján vagy 10cm hóó
-
rushty
őstag
Revolut meghívó pü-ben
-
MODERÁTOR
Cegléd havazik.
-
Soroksár éjjel 03:11 +2° szakad a Hó
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
krizmo_
addikt
BP, 13. kerületben szintén havazik. Remélem, meg is marad legalább délutánig.
-
DrBubo77
veterán
Nálunk egy ideje már havazik.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Ármester
Győrben az eső átváltott hóra, szép nagy pelyhekben esik.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Soroksár a csepegő eső átállt szakadó hóra.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
rushty
őstag
A porcukor megvan a szakadásból.
Revolut meghívó pü-ben
-
-
DrBubo77
veterán
Debrecenben is elkezdett esni. A DKV elesett.
-
MODERÁTOR
Cegléd - Szolnok - Karcag vonalon esik. Keresztbe.
-
Soroksár, esik a hó.
-
MODERÁTOR
Cegléd havazik.
-
-
Ármester
Győrben is esik valami hószerű izé, de szerintem ebben a kellemes +6 fokban nem sok marad belőle.
-
Ármester
válasz SyMbioTe #6983 üzenetére
És már süt is a nap, szerintem rossz címre jött a hó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
17. Kerulet utan itt a 18. Kerben is esik valami hodara...meg is marad, de meddig azt nem tudom, mert sut a nap.
Live-Die-Respawn
-
glutamin
őstag
Biatorbágyon is esik. (már csak az sms-t várom, hogy üljek át másik autóba )
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
DrBubo77
veterán
Debrecen: szállingózik egy kicsit.
-
Idén se kell töprengeni, hogy lekvárt vagy pálinkát főzzünk a kajsziból, tökéletesen elfagyott a virágja.
-
DrBubo77
veterán
Itt Debrecenben nagy pelyhekben szállingózik a hó.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
11. kerület--->havazik.
Live-Die-Respawn
-
krizmo_
addikt
13. kerületben (Vizafogó) hatalmas pelyhekben esik a hó.
-
Arcképgyáros
Hozzánk megjött az első hó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest