Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz szami777 #33797 üzenetére
Aki nem dollarban, hanem euroban nezi es nincs 20%-os kedvezmenye, annak 5%-os kuponnal 3,1€, azaz ~900 Ft.
Fonttal amugy olcsobb.[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Jofi81 #33793 üzenetére
Mi a LOTRO-t nyomatjuk asszonypajtival, beletettünk már kb. 160 órát, és azt kell mondjam, hogy bőven megérte azt a két wow-os havidíjnak megfelelő összeget, amit még rádobtunk fejenként a F2P-re. Persze előny a Gyűrűk ura szeretete, na meg nem ártanak az mmo-s tapasztalatok sem, de nyugdíjas tempóban haladva is kiváló.
Mennyire köti le az embert a LEGO-s játék - mennyire lesz unalmas egy idő után a játékmenet? Utoljára még a legelsővel (SW Ep 1-3 talán?) próbálkoztam, nem tűnt rossznak, csak coop-társ nem állt rendelkezésre akkor.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Wizard of Oz #34251 üzenetére
Azért a BL2 nem rossz akcióban van. Igaz, nem 4 font, mint karácsonykor pár percig.
Én azért még várok egy -75%-ot Steamen, vagy majd valami GOTY-t jövőre.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz DeFranco #34965 üzenetére
Regen igazabol ra voltam kenyszeritve az ilyenekre, most meg mar valogathatok, es igy inkabb az autos es strategiai jatekoknal maradok. Utobbibol azert van gondolkodos boven. Viszont 1-2 platformer elgondolkodtatott, a Trine meg is van, csak neki kene allni egyszer.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz #79621120 #35061 üzenetére
Nem rossz, pár játék kivételével dobozosan is ennyibe kerülnek máshol, akció nélkül.
A Kingdoms of Amalurt viszont mindenkinek ajánlani tudom 5€-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Fain kis Elder Scrolls-szerű (bár annál jóval kötöttebb) akció-RPG, nekem nagyon tetsző világban, állati jó kombós harccal, totál szabad fejlődéssel, sok-sok loottal. Nekem a színes látványvilág is bejön.
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #35141 üzenetére
Nekem meg nem volt meg egyik sem, szoval jol jott. Az Armored Princess megeri a +3$-t?
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
Azt hiszem a GG-nél megint volt némi félreárazás. Napközben ilyen 0,7 meg 1,5 euroért vesztegették a King's Bounty részeket, csomagokat, most már ilyen 3-4-ért vannak. Vagy napi akcióban kaphattak -90%-ot?
-
Csapoati
nagyúr
válasz Arkennys #35641 üzenetére
'A' kategória: sok pénzből készült, "top kategóriásnak" szánt játék, az AAA meg ugyanez, még fokozottabban. Mint a filmeknél, ott is van AAA, A, B és ZS kategória.
-
Csapoati
nagyúr
-20%-os GMG kupon kóddal szerintem verhetetlen ár. Simán steames, aktiválod, és olyan, mintha ott vetted volna.
A kód, ahogy fentebb is írták: GMG20-6WUSQ-LBC4U
[ Szerkesztve ]
-
-
Csapoati
nagyúr
Az nem baj ha szim és nehéz, sőt... a Screamer 4x4 is állati jó volt anno.
A LOTRO-s tipped is jól jött, épp meg kéne venni a Rohan kieget, csak ha jól láttam, ez nem steames, nekem meg ott vannak meg az eddigi kiegek.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Fontban meg olcsobb a DS3, csak £3.25, kedvezmenyek nelkul.
-
Csapoati
nagyúr
Fontban meg ez is a fele, illetve meg kevesebb is! Aki meg nem probalta, annak nagyon ajanlom, ennyiert (kb 1100 Ft) ajandek.
Ez a Grid 2 vpn-es RU valtozat.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz maross #36040 üzenetére
Ettol olcsobb nemigen lesz mar es tenyleg megeri (nekem jobban tetszett a 2-nel).
Zone: szamszeruleg ertettem, tehat fele annyi font volt, mint euro.
Maross: Milyen font-os ember vagy. (elnezest)
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Új Bundlestars csomag is van.
-
Csapoati
nagyúr
Nem úgy néz ki, hogy működne ez az 1 játékos Groupees vásárlás. Most megnézem 2-vel, úgyis volt még, ami tetszetősnek tűnt.
-
Csapoati
nagyúr
válasz edemark #37109 üzenetére
Nem működik, illetve feldolgozás alatt van a 2 játékos vásárlás is. Valami más gubanc lehet ott.
Viszont ez a Necrovision az alapjáték + a folytatás/előzmény, ugye tudod? Vagy lehet, hogy félreértettelek.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Az oké, de utána nem kaptam letöltőlinket és feldolgozás alatt áll a téma. Viszont azóta megoldottam, egy régebbi megrendelés linkjén már ott van a 2 játékkal megvett bundlim.
-
Csapoati
nagyúr
válasz csaba951 #37270 üzenetére
Na majd otthon rálesek, 0,75$ azért nem a világvége, de akkor előbb gameplay video.
Húha, megnéztem most a videót. Hát, lehet hogy ez UE 3.0-val készült, de hogy közük sincsen a kihasználásához az tuti. Hiába vették meg, ha 1999-es minőségű textúrákat dobáltak bele meg a város is emlékeztet a Midtown Madness-ben látottra minőségileg. Akkor marad a másik kettő, 1,5$-t csak megérnek.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem nagyon megéri a Collector's Bundle. Engem csak ugyan tizenvalahány óráig kötött le, de ha nem szoktál sok játék között váltogatni, akkor simán kitart sokkalta tovább is. Nagyon kellemes a hangulata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest