Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Hát, kapásból tudnám mondani a Men of War: Assault Squad-ot, amit annak ellenére is Steamen vettem meg, hogy a vezető fejlesztő bejelentette a saját fórumukon a Steames regisztrálhatóságot. (mint kiderült később, a DLC-k és a gyakori frissítések miatt)
Laza 15 eurót buktam emiatt(GetGamesGo-n féláron adták egy hiba miatt már megjelenés előtt), hisz még abban a csuda listában sem volt benne..
Igaz, kaptam előrendelői ajándékba egy sima Men of War-t(ami már meg volt akkor 1 éve), de azt meg csak egy csoffadt AvP 2010-re tudtam elcserélni.Egyébként a következő 1C-s Men of War játék, a Vietnam is regelhető Steamen, de ennek sincs sehol nyoma.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
válasz Kareszovics #10776 üzenetére
1. Achievement whore!
2. Capsule kliens..[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Jaj, jaj, gyorsan siessünk, én is 30 dollárt akarok fizetni 5 font helyett!
Őszintén megmondva a többiért nem is kár, Neverwinter Nights-ban nem volt semmi, amiért oda kellene lenni, a Dragonshard és Demon Stone meg nagyon rétegjátékok.
Azaz azoknak való, akik meg tudják bocsájtani a kategóriában gyenge-közepes szereplést a Đ&Đ licenszért cserébe. Én szeretem a stratégiákat. de a Dragonshard-ot bottal sem piszkálnám meg.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Te nem számítasz, te úgy sem játszol a játékaiddal.
Nekem is ott csodálkozik egy váltás Men of War: Vietnam játék DLC-vel együtt a Steam tárolóban, mert nagyon szeretem a Men of War játékokat, viszont nem létezik hogy valamikor fel is telepítsem, még a végén megszólnának érte..
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Azért addig erős ilyen nagy szavakkal dobálózni, míg a játék nem ér ki a béta fejlesztési szakaszból.
Arról nem is beszélve, hogy Danihnál már hónapok óta 3500 a ruszki kulcs. Cipőt a cipőboltból, Vörös Zenekart csak Szovjet-Oroszországból.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Közvélemény kutat ás: Ingyé Cities in Motion!
Legalábbis azt mondták.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz hjanos1 #11053 üzenetére
Eredetileg így is működött, azaz a megreferált felebarát vásárolt 10€ felett, és azután kaptad te is, meg a felebarát is a 8-8 euróját. Most viszont hiba került a gépezetbe, mert a reflinkkel regisztrálók ingyé és bérmentve azonnal kaptak 8,4€ kreditet, amiért az előbb még ingyen be lehetett szerezni az 5€-s Duke Nukemet. Kérdés mikor javítják a hibát. Lehet már meg is tették?
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Crytek #11063 üzenetére
Ólcsón is kéne, meg Steamen is, hát mi nem kellene még?
Kérlek, van neked Steames Red Faction: Armageddon és Empire: Total War™ and Napoleon: Total War™ Game of the Year Edition 4-4 fontért a pcgamer20 kóddal, már csak megfelelő brit proxyt kell találni.
-
cskamacska
addikt
Legtöbb kereskedő tojik rá hogy mit ad el, és a kiadók sem szenvednek túl sokat a régi játékok újrakiadásával, legtöbb esetben binárisan ugyan azt kapod mint akár 20 éve.
GoG(meg talán a DotEmu) kivétel, mert ők DRM-es játékot nem engednek fel a boltjukba, illetve vállalják a játékok megpatkolását, hogy az új gépeken is rendesen fusson.Crytek: Viszont a Vietnam és az Assault Squad regisztrálható Steamen.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz BigBlue69 #11140 üzenetére
WTF Is...: Choplifter HD
Hogy ezekért igazán megéri, azt vitatnám. De zakciós 30 dolláros 1 éves előfizetés kis szerencsével visszahozza az árát.egyébként: Indie Face Kick Bundle JÖN! JÖN! JÖN!
Sol Survivor
Still Life 2
Booster Trooper
Post Apocalyptic Mayhem
Avencast: Rise of the Mage
Dead Horde
Runespell: Overture
Greed: Black BorderÁr bizonytalan, szerintem IndieRoyale féle fix minimáláras lesz, mert elég bőséges csomag az 1 dolláros bundlékhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
-
cskamacska
addikt
válasz hjanos1 #11214 üzenetére
Azért van valami végtelenül pikáns abban, ahogy be akartad mutatni a 1660 forintos USD árat, és helyette bejött a 3660 forintos zeurópai ár.
Erre is van megoldás: hidemyass.com Elvileg csak a kosárig kell eljutni, onnan már bent marad a dollárban számolt áron, és nem kell VPN-en keresztül fizetni."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
Nuuvem - Call of Duty 4: Modern Warfare 2100 forintnyi Brazil reálba kerül
Hivatkozásra már nem tartottam érdemesnek, mert nem lehet Steamen aktiválni. Egyébként nem tudom mennyire necces a másik végéből tölteni a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz maross #11502 üzenetére
Ezt a pakkot is egy-két cím viszi a hátán. Hard Reset egész tűrhető FPS(bár a folyton ráaggatott old school jelzőt nem tudom hova tenni, ez is lineáris script feszt mint a mostani játékok), aminek nemsokára jelenik meg a Extended Edition DLC-je(nem is tudom miért került pont most bele a bundliba ), Jolly Rover elborult klikkolgatós kalandnak tűnik, és.. még vannak egyebek is.
-
cskamacska
addikt
válasz csaba951 #11556 üzenetére
Mindig is volt. Battlefield 3 SPECACT Kit & Dog Tag Bundle
Ez konkrétan a magyarországi előrendelések egy részéhez is járt.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz csaba951 #11564 üzenetére
Mert két különböző DLC-ről van szó. Az enyémet itt magyarhonból meg lehetett szerezni előrendeléssel, majd Originből pénzért már kiadás után, a tiéd pedig amerikai preorder cucc, és csak nemrégiben tették itt elérhetővé, valószínűleg azért is nem érvényes rá a mostani tavaszi -50%-os Origin zakció.
BaLee: Régebben, még a unlockos, achievementes bohócságok előtt, az emberek azért játszottak, mert jó volt játszani. Elég baj az, ha mostanság ilyen mesterséges célokat kell a kölkök orra elé lógatni, hogy ne unjanak rá a banánra.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz maross #11651 üzenetére
Egész jó RPG, a Spiderweb játékokhoz képest tűrhető grafikával. A történet rendben van, a játék elég hosszú, játékmenet változatos.
Nekem tetszett, de én nem számítok, én 99-ben az Exile-al is elvoltam, pedig annak még borzasztó idegesítő párbeszéd rendszere volt. (Az npc elmondta a mondókáját, és neked a szövegből ki kellett választani szavakat, amiket egy mezőbe bepötyögve rákérdezhettél azokra. De néha igazán szemét módon még kötőszavakra is előjött új szöveg, szóval nem volt egyszerű eset. )DeFranco: Cserébe majd két hónappal a dobozos kiadás megjelenése után adják csak oda.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Vajon a Bemine Bundle 3-ba beleteszik a Red Orchestra 2-t?
Egyébként a Killing Floor csak pay the average vagy mi lesz, ami 5$-os árat feltételez(ha nem többet) Namost a KF a nagyobb akciózásokkar(évente 3-4-5 alkalommal) kb ennyi szokott lenni Steamen is(legutóbb volt 2,5€ is). Tehát csak a KF-ért nem feltétlen éri megvenni, persze ettől még jó bundli, ömm, leszámítva a Madballs-t, és a Plain Sight-ot. Persze nem lehet mind jó játék, mert mit tennének akkor a későbbiekbe.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #11973 üzenetére
A Mass Effect 2 óta így megy ez, a játék igen gyorsan olcsóvá válik, de van hozzá egy tucat DLC(aminek fele történetbe is belekavar így kvázi muszáj megvenni), ami még egyszer annyiba kerül mint a játék teljes áron, és azokat soha nem árazzák le.
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #12000 üzenetére
Normális esetben az ember a lapért fizetne, és emellett örülne a teljes játéknak, de úgy néz ki ezeket a lapokat már csak a játékért veszik, az ujság nem érdekel senkit.
Szó se róla, anno 99-ben én is ezért kezdtem venni a Gurut, de hogy 2003 elején pont az első teljes játékos változat előtt húzta le a rólót az 576kByte, és 2004-ben azután hullott szét a Guru Gamer is, hogy pár hónapja hanyagolta a teljes játékot, azért ez elég félelmetes."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
Retribution az egy szem Tau Commander Last Stand DLC-n kívül mind TF2 sapka kaliberű DLC-ket kapott, ezért teljesen fölösleges nyafogni.
Space Marine már neccesebb, de mivel it csak a rendkívül népszerű multijáról van szó, és nem lett a Chaos és a Dreadnaught DLC-sítésétől még Pay 2 Win, így még mindig nem nagy ügy szerintem.(a többi cucc itt is TF2 szintű csecsebecse).
Ha már morogni akarunk inkább a SR3 miatt lehetne, ott single játékelemeket pakolnak ki DLC-ként (most valahol 30€ körül járhatnak), és még a csalásért is fizetni kell.
Crytek: A THQ tavalyi játékfelhozatala a Homefrontot leszámítva egész jó volt, az más kérdés, hogy a kiadó vezetése milyen nagyott bénázott a uDraw biznisszel.
És mielőtt tort ülünk a döglődő kiadó felett, azért meg kell említeni, hogy a nyugati kiadók között ők még nem sz@rt@k telibe a PC piacot a konzolok kedvéért.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
THE SABOTEUR 5 DÁLLÁRÉRT
GTA náczikkal, mi lehet ennél jobb?Itt lehet Origin-be bepakolni a kódját: https://activate.ea.com/applyentitlement.do?locale=hu_HU
-
cskamacska
addikt
-
cskamacska
addikt
Oda nem, GoG-ra viszont simán: http://www.gog.com/en/page/witcherbackup
Egyébként onnan már kapásból a kibővített változat tölthető majd."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
válasz Sundesz #12262 üzenetére
Továbbra is úgy érzem hogy egyes embereknek túl sok a pénzük.
GoG.com fórumán is van egy magyar emberke, aki látszólag hetente több tucat játékot vesz, amikor nincs semmi jó akció, akkor beírja hogy unatkozik, viszont pár hete felajánlotta a Steam és Gamersgate fiókjait, mivel amúgysem játszik már a játékaival. Aztán meggondolta magát, és most továbbra is veszi a játékokat.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz choler. #12281 üzenetére
vótmá? : INGYÉ FALLOUT A GOG.COM-ON
És mint említettem, Witcher 2 tulajok (bárhonnan is vették) a GoG.com-os DRM mentes bővített változatot ingyen tölthetik 17-étől.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Az még hagyján, de egyes játékok a 0,8-at is épp hogy elérték.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
1C Complete Pack - 19.64 EUR
Erőltetném én ennek a zakciónak a promotálását, mert a métertonna szemét és közepes játék között igen jók is akadnak, és azok ára többszöröse lenne a mostani egybecsomagnak.
Mármint mégis csak benne van a csomagban a legtöbb 2004 és 2011 között nyugatra kiadott 1C játék. 86!, emberek 86 játék! Hát hány sort jelent ez a Gamersgate szűk bemutató polcán? (aki erre izgul ugye )Emellett ezek mindegyikét el lehet ajándékozni külön-külön, és a Gamersgate egyedi bolti valuta rendszerével az 1C csomag megvétele után fokozatosan kb 18 dollárnyi, további játékok vásárlására felhasználható kék érmét lehet visszaszerezni a játékok értékelésével, és játékleírások/ajánlók írásával! (86x50bc + 86x200bc + kb 1000 bc vásárláskor)
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz BigBlue69 #12765 üzenetére
Ehe, véletlen pont azután akciózzák le az első részt, miután a Witcher 2 kulcsokat be lehet váltani a http://www.gog.com/witcher2/backup/ linken, a GoG-os DRM mentes Enhanced Edition változatra.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
R.U.S.E.: The Art of Deception 1500 forint a GamersGate-en!
Kiváló stratégia, tudom ajánlani. Egyébként Steamworks-ös, szóval a soros embereknek is megfelelő.
-
cskamacska
addikt
"Our quaintly impoverished friends in Eastern Europe didn’t take long to latch on to our generosity, and quickly created scripts to generate hundreds of Steam keys for themselves, which presumably they have been trading. Unfortunately I know about this. Unfortunate for them, that is, as every single one of these keys will shortly be invalidated by Valve, who will also at their discretion be completely banning accounts who took advantage of the abuse. This is called “karma”. "
1. Puppy games kulcsokat nem szabad elfogadni csereként!
2. Pár traderk@cs@ggel kevesebb lesz hamarosan."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
Felfogható preordernek is, mert ebből tényleg lesz is valami.
-
cskamacska
addikt
Van neki demója Steam-en, próbáld ki te is.
Szerintem egy közepes háborgós RTS, de a Wargaming viszonylag gyorsan ott hagyta a World of Tanks kedvéért.
Egyébként érdekes hogy elég sok egyezés van a két játékuk között külalak szempontjából, bár tipikus, hogy az átlag WoT játékos még hírből sem hallott az Order of War-ról."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #12984 üzenetére
Mount and Blade: Warband? Épp zakciós.
-
cskamacska
addikt
válasz Ilsyde #13033 üzenetére
És ha holnaptól az 1C kedvelt Starforce DRM-je mosolyszünetet tart nálam, te fogod továbbítani sóhajomat a support felé? Mert én nem merném zaklatni őket szerény lakhelyemről.
-
cskamacska
addikt
válasz Ilsyde #13188 üzenetére
Ehh most ránéztem, és teljes bolondok háza lett. A hadjáratban 0vs3 emberes meccsekkel oda vissz vonaglanak a frontvonalak, de most épp a szövetségesek rusholnak Berlinig. Rendben hogy alpha, de akkor is pofátlanság hogy 1 ember egy gyalogos csapattal befoglalhatja a fél térképet ha nincs védője a területeknek, viszont ha mégis összejön egy jó meccs tankokkal, páncélelháarítókkal, akkor az egységek csata után is bentragadnak, a következő menet meg mezitlábas bakákkal megy majd.
Viszont legalább a pénz költés része kezd körvonalazódni a dolognak, World of Tanks szerű bónusz rendszert fognak alkalmazni, és jelenleg durván 3 havi prémium tagság 10 euróba(~3000Ft) kerül.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #13190 üzenetére
Annyira nem rossz a helyzet, kiválasztott csapaton belül bármi lehetsz, ha szabad a hely, de ezért van egy kis mellékíze a dolognak. Egy egy csatába több alakulat is bekapcsolódhat, és ezek az alakulatok határozzák meg hogy mennyi és milyen cucc vethető be a küldetésben. Tehát páncélososztály nélkül nincsenek páncélosok, de magát az osztályt valakinek meg kell vennie, és fel kell vonultatnia a pályán..
Egyébként van egy olyan lehetőség, hogy hadikölcsönt vegyen fel az ember, 955 aranyért(csak úgy parasztosan, még véletlenül sem cifrázták meg mondjuk erőforrás pont, vagy előmeneteli pont, vagy hatalom, vagy akármire cserélésével, durr bele Diablós-MMORPG-sen arany tallér, azt csókolom ) cserébe egy kötvény havi 110 aranyat fial, 8 kötvény fedezi a 3 hónapos prémium tagság költségeit hosszabb távon. Persze 7640 aranyat nem lehet venni, lehet viszont 12500-at 50 euróért(~15000Ft) cserébe, amiből 13 kötvény jön ki. Érdekes lehetőség, nem éppen a mi pénztárcánkhoz szabva ugyan, de aki hosszabb távon gondolkodik a játékban annak talán megérheti, havi 1430 arannyal egész jól el lehetne lenni a játékban mindenféle plusz költés nélkül. Persze ez hosszabb távú befektetés, jó adag bizalommal nyakon öntve, és az kell a megtérüléshez hogy a játék nem bukjon meg, de eleve ez a fejlesztés Kickstarter szerű támogatására lett létrehozva.
És ha már előrendelés, Kickstarter, meg Battlefield stílusú játékok:
-
cskamacska
addikt
Szerintem az Empire és a Napoleon totál nem éri meg önmagában, van egy szekérderéknyi DLC hozzájuk amit Steamen ritkán és akkor is nagyon gyengén zakcióznak, viszont az Empire & Napoleon Total War Game of the Year kiadás minden DLC-t tartalmaz, és olcsón szokott menni, tegnapig pl Impulse-on is 1600 forint volt az egybecsomag.
És ha már: 4 323,14 Ft az Age of Empires III: Complete Collection ugyanitt.
-
cskamacska
addikt
Egy “Heroes of the Napoleonic Wars” Pack egység DLC benne van, de a 2 eurós Coalition Battle Pack egység DLC, és a 7 eurós The Peninsular Campaign hadjárat DLC nincs benne. GOTY-ban minden benne van.
más: Achtung Panzer: Operation Star(a Paradox féle olcsón adott és egyébként kiváló Achtung Panzer valósághűbb stratégia feljavított változata) végre kapott valami leárazást, de DLC-vel együtt még így is borsos, arról nem is szólva hogy még fontban mért árhoz képest is 25%-al olcsóbb a dollár ár.
Nem szeretnek a ruszkik minket.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Te is GOTY-ként vehetted meg, mert a Napoleon ott is Imperial változatként van benne a két másik DLC mellett.
De egyébként mindegy, SEGA hét van minden nap más akcióval, és mivel 100%-ban lesz még leárazva a Gamersgate-es Empire & Napoleon Total War™ - Game of the Year Edition, az jobban meg fogja érni, 75%-nál 5 fontért igen jó vétel lesz.Achtung Panzer viszont úgy marad, Graviteam-től még ez az engedmény is meglepő.
Ezek is úgy lehetnek mint a Matrix Games-nél vagy a Slitherine-nél, hadi fetisiszták úgy is kifizetik, a kazuárok meg így jártak.
mod: éés ott figyel az Operation Star is a Matrix Games webshopjában. Összenő, ami összetartozik..[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz cskamacska #13272 üzenetére
És lám: Empire & Napoleon Total War™ - Game of the Year Edition £4.99 ~1750 Ft
Steamen plusz két sort ad.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Ilsyde #13496 üzenetére
Nem az a cég volt, ami akkora PC játék felhozatallal sem büszkélkedhetett boltjaiban, mint az itthoni átlag gazdaságos hipermarket?
Illetve szerencsére? Az RPS cikk kommentjei azért nem festenek ilyen rózsás képet.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Csak nekem tűnt fel hogy egyre több errefelé a Steam droid aspiráns?
Tényleg ennyire számít az a plusz egy sor?más:
Megemlíteném, hogy a Gamersgate reklám hajtotta VOID nevű ingyéjáték szolgáltatása mostanában mindenki számára elérhető lett.
De csak említeném, mert a bétához képest pofátlan visszafejlődést tapasztaltam, 4 hely helyett csak 1 jár alapból, és kettő hetenként lehet játékot cserélni 3-5 nap helyett. Nem mintha a bétához képest lenne előrelépés felhozatal szempontjából, pedig ígértek bővülést.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Dell Inspiron 3537-5434 laptop notebook 128 GB
- Dell U2717D - 3db karc a képen alul - 2560x1440 2K IPS panel 2560x1440
- Lenovo ThinkBook 15-IIL / i5-1035G4 / 8GB / 256GB / 1 év garancia, áfás számla
- 500 GB-os 500GB Western Digital Saegate Toshiba Hitachi HGST Samsung SATA HDD barátságos áron
- Lenovo Thinkcentre 7373-CTO Dual Core 2,5GHz, 4GB eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest