Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #7192 üzenetére
Ne képzeld, hanem olvasd el. OMM és a modok leírásában is benne van. Én mondjuk jobb szeretem a kész esp-ket, meg az invalidálást, már megszoktam...
Pitterix: Bő 2 hét alatt annyit bírt elintézni a pannon, hogy a 831Ft-omat már visszaírták, de a még "meglévő" 4.1GB keretemnek egyelőre semmi nyoma...
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Borostás
tag
válasz hoffman_ #7213 üzenetére
Én kb 1 hetet szenvedtem vele mer nem küldték a hitelesítő mailt de valahogy sikerült anélkül fellépnem és már tudok szabadon tölteni. (már a hajamat téptem amikor harmadszorra regeltem hogy végre küldjék de semmi...)
Nappal harcosként, éjjel szeretőként, ha kell piásként, de mindig katonaként, Semper Fidelis // Battlefield Bad Company 2 nick : Peero
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz hoffman_ #7218 üzenetére
Miután aktiváltad az omodot, még be kell ikszelni a bal oldali listában is a szükséges esp és esm fájlokat. (Az omod ugye csak kitömöríti a megadott könyvtárakba a dolgokat, illetve backupolja, ha esetleg felülírna valamit).
Miből csináltad az omodot?
A legegyszerűbb zip-ből vagy rar-ból, arra kell még figyelni, hogy esetleg hülye módon lett becsomagolva, és nem a gyökér vagy a data könyvtárba kerültek az esp és esm fájlok. (Tehát például pistikemodja.rar/pistike szuper modja/data)A Natural Environmentsről tudok csak nyilatkozni, ott le van írva a readme-ben, hogy melyik esp mit csinál. Simán lehetséges, hogy egy modhoz több ilyen fájl tartozik, és mindegyiket aktiválni kell a működéshez.
NE-ben választhatsz (tehát van pl weather hdri és weather without hdri, ha jól emlékszem, értelemszerűen csak egyet kell aktiválni, aszerint, hogy használsz-e hdri-t)Ha sok modod van, ajánlott letölteni a BOSS-t (tesnexuson keress rá), az jó sorrendbe rakja az aktív modjaidat.
És csak mert hiperrendes vagyok:
tesnexus:
login: a nickem aláhúzással a közepén (tehát Xxxxxxx_Xxxxx)
pass: ennek a site-nak a neve (felkiáltójel nélkül, kisbetűkkel)[ Szerkesztve ]
-
Borostás
tag
válasz hoffman_ #7222 üzenetére
Grat a reghez. Nekem fogalmam sincs hogy sikerült mer nem jelzi hogy be lennék jelentkezve, de le tudok tölteni. (ja és újra kell raknom az obliviont mer valami mod miatt be se lép )
[ Szerkesztve ]
Nappal harcosként, éjjel szeretőként, ha kell piásként, de mindig katonaként, Semper Fidelis // Battlefield Bad Company 2 nick : Peero
-
KilgoreTrout
senior tag
Hát ezért szenvedtem a password meg az email átírásával?
Amúgy a textúrás krédésedre a válasz: persze lehet, sőt ajánlott is (mert azokat általában nehezebb is kiírtani, mint egy sima modot). A gond szerintem az lesz, hogy az obmm rossz helyre tömöríti ki a textúrákat. Nem emlékszem pontosan, hogy hogy, de akkor tudsz omodot készíteni (olyat, ami működik), ha normális a könyvtárstruktúrája (ugyanaz, amit neki kell kitömörítenie). Tehát ha valamelyik texturepack olyan, hogy csak x nevű könyvár van benne és a leírás, hogy ezt be kell másolni a Data/akármi mappába, akkor azt ő nem fogja tudni.
A Data könyvtárból kell kiindulni, tehát csinálsz egy data könyvtárat, aztán csinálsz egy akármi mappát(ami a leírásban van), és oda becopyzod a texturepackot. Utána kell ráengedni az omod creatort a könyvtárra. -
Bendőke
tag
Sikerült elérned a nagybátyádat? Kb. fél éve kértem tőle tanácsokat az Oblivion moddolásához, adott legalább 20 modot, meg egy csomó jó tanácsot, köztük azt is, hogy lehetőleg .omod fileokat használjak moddoláshoz, mert azok jobbak. Azóta sem moddoltam, ugyanis nem volt pofám más gépére még tizenx GB cuccot feltelepíteni, de ahogy a szavaiból kivettem, ő elég jól ért hozzá. Ha azóta sem érted el, akkor adok egy jó tanácsot, regisztrálj fel az s7.travian.hu-ra, ott bármikor eléred Ő az egyik legjobb játékos, asszem 80.-nál csak jobb helyezése volt, sőt, ahogy nézem, lassan bekerül az első 50be.
Ja, igen, ha kell pm-ben elküldöm a travianos nevét. Sőt, megadom a reg. linkjét, így, ha eléred a 75 főt, keresel neki 20 aranyat, az mindig jól jön.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hoffman_ #7270 üzenetére
Köszönöm! De erről nem én tehetek, hanem a játékkészítő cégek. Kettő darab játékkal játszom összvissz rendszeresen, az egyik 2004-es (FS9), a másik a 2006-os Obli. Időközben persze kipróbáltam szinte az összes ígéretesnek tűnő gámát, de a legtöbbet végig se nyomtam, amelyiket pedig mégis, ott sem éreztem azt, hogy újra és újra vissza kell térnem, és tud még újat mutatni a gáma. A legtöbbször a HL2 különböző részeit szoktam még leporolni, aztán annyi. FO3-at végig se játszottam, Sacred 2-be épp csak belekezdtem, GTA IV azóta a polcon porosodik, mióta megvettem, FC2-vel asszem 5 percet nyomtam, ment a polcra, Crysis-eket mondjuk végignyomtam, de eszembe nem jutna újra elővenni őket. Stalker még egész jó lett volna, technikailag, harcrendszerében, elgondolásában, de a fíling nekem nagyon nem jött be, mivel a sok Lada, meg Zil a gyerekkoromat idézik, így nem igazán retro, simán csak oroszos, szal háromszor futottam neki 15 percekre, aztán ment vissza a dobozába. Hát ennyi, az Obli az egyetlen FPS/RPG, amit nem tudok abbahagyni, sokszor van, hogy megnyitok egy üveg jó bort, aztán sétálgatok Cyrodiil erdeiben, tücsökciripelés, a vörös és fehér holdak, halk zene, szal igen, a fíling utánozhatatlan.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #7282 üzenetére
Mass Effect, ember, az agyam eldobom, hogy az mekkora kupac lókaki! (Ezek mellett már a Witcherre is azt mondom, hogy elmegy. Arra valahol a barlangosdinál untam rá Vizima mellett, amikor csak csapkodott az a sok szar növény, meg utána volt valami direktbe szívatás.) Ráadásul amúgy sem komálom a külső nézetes játékokat. Darálós kedvre Sam-eket, komorabb hangulatban Painkillert javaslok. De ME, még hogy korrekt... Ráadásul elég 3 karakter a végigjátszásához (mindegy milyen szinten), a többi elücsörög a játék végéig a hajódon, az NPC-k élettartama alig néhány mondat (aztán csak állnak és semmi párbeszédlehetőség), a mellékküldetések bolygóit (és a készítőiket) 10 éve kidobta volna bármelyik kicsit is igényes, B szériás producer, szóval ha KotOR-t akarnak utánozni, tanuljanak még 10 évet. A lényeg: ez egy maximum 10%-ban elkészített, jó pénzért kiadott, igénytelen budget szoft, és akkor egy rakás frankó budget játékot még vérig is sértettem. No meg amikor nehezebb szinten, másodjára játszottam, annak is "örültem", hogy simán eltűnt belőle a legutóbbi 10 mentésem, így amikor kipróbáltam egy másik szálat, de nem jött be, akkor buktam az egész játékot.
Mellesleg a "remek" története egy az egyben a Babylon 5 nyitófilmjéé... Kis tudatlan...
Psychonaut: Nálunk van Khajiit tanya, sok kis kajhiit-tel...
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #7295 üzenetére
Tudod mi a Mass Effect? A sok feltörő sárgarépa egy kiadós vacsora, majd 1 liter Cyrodiil-i pálinka után a hullámvasúton...
Törni-zúzni ajánlott a Destruction Derby, de még jobb a Crashday, ahol gépfegyver és rakéta is van...
Az élet nehéz, nem mondták még?
OFF, beszéltem, ahogy a fórumozó indián mondja.
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #7522 üzenetére
Nem én kezdtem! Azt sajnálom, hogy semmi video, és ezzel a korlátolt mobilnettel én sem tudok feltölteni. No meg azért az 1. hsz-t is szépen felépítettük, isten nyugosztalja Systemroot mestert.
Hogy nektek mit tud bugzani ez a játék...
TES V? Töröld az I-t, és meglesz.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #7524 üzenetére
Most mit tegyek? Pénzügyileg besz.pattak, a Hyper 212+ egy kalap szar (ennyit bírtam összeszedni hűtőre, és netes tesztek szerint fasza; persze, mint a CF, én hülye ), edzésre sincs lóvé, vettem kéz-láb súlyzót, az egyik 1 hét alatt kiszakadt (nehogy már egyszer hibátlan cuccot vegyek), és tele a szobám a töltelékével, ráadásul anyám eldobta a blokkját (nagy bevásárlás volt tecsóban); szerinted, sírjak?
Asszem érik egy SSam reinstall, csak aztán úgy ne járjak vele, mint a Rep. Commandóval, hogy a pályabetöltésnél elszáll (warezolók megint tudtak valamit).
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #7526 üzenetére
Ja, nagyon vicces! Haverom is már csak röhögött, amikor elmondtam neki, annyira együtt érez velem. Jók is a barátok. Hát, ez a világ sajna nem egy Cyrodiil, ahol számíthatsz a barátokra, alázatosak az alattvalók, és azon nyomban megtorolhatsz minden sérelmet.
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #7528 üzenetére
Minden khajiit a barátom. Fogadtam is már be útszélit, nem bántott.
Pitterix: Már megint a hajléktalanok járnak jól, he? Kellett neked házat venni;nem volt jó a híd alatt, a híd alatt, a Margit híd... ja értem... Úgy sajnállak, nem is tudom, mikor láttam 100k-t egyben. Ja, amikor befizettem az egyszer már kifizetett konfig 2. részletét...
FO3-ban toltam csajszival D-Cup moddal, az szép.
-
Kareszovics
addikt
válasz hoffman_ #7551 üzenetére
Amúgy most a sima Oblit kénytelen voltam visszavenni az eredeti 50%-os nehézségről 40-re. Bizonyára én kúrtam el valamit a karakterrel, de LV8-ra frusztrálóan nehéz lett pár egyszerű küldi is (ennek az lehet az oka, hogy előtte ilyen max 20-25% körüli nehézségen játszottam).
A remény nálam se halt meg, csak nehogy MMO legyen. A Cabaltól még mindig nem tudtam teljesen megszabadulni; akkor ezzel mi lenne.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #7549 üzenetére
Egyél sok csilis babot, abból nagy durranás lesz. 212+ tesztem meg kint van logouton is már.
Kareszovics: Az MMO nálam máris kizáró tényező, szóval én besz.ptam a KotOR-ral is; baszki, fizessék a netemet is legalább, ha megveszem a játékot!
Nehogy má' ilyen béna legyél! Én még úgysem vettem le 50% alá, hogy igazán utálom az olyan RPG-s beütéseket, amikor nem sérül meg egy szemlátomást fejtelibeb.szott ellen. 50%-on még a potion-öket sem nagyon kell használni, én is ált. inkább eladom őket. Kiegyensúlyozatlanságot mondjuk fel lehet fedezni benne időnként, pl. volt, hogy hirtelen szinte elpusztíthatatlanok lettek az állatok; sztem valami bug. Ekkor levettem minimumra a nehézséget, mentettem, visszatöltöttem, és visszatettem a nehézséget 50% fölé valamivel, és máris jó volt. Bár lehet, hogy közben le kellett gyaknom egy medvét, v. vmi hasonlót, már rég volt. Próbáld ki, hátha te is csak vmi ilyesmibe futottál bele.
Amúgy éppen a kiegyensúlyozottság, és az egyenletes fejlődés a játék lényege, ergo nem lehetséges, hogy egyik szintről a másikra lépve nehezebb legyen.
+1 lehetőség, amit a 4-es metró fúrópajzsánál csináltam a játék legvégén, hogy beleférjek a 15 percbe: 100%+ kaméleon, és maxinehézen is leölhetsz mindenkit, vagy egyszerűen elfutsz mellettük. Ez mondjuk a cheydinhali herceg megmentésénél is jól jött: előreszaladtam öldökölni, aztán rohantam vissza gyógyítani a két idiótát.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #7554 üzenetére
Mert ügyifogyi vagy. Asszem tűzvarázs, de nem biztos, de van valami, amire érzékeny, azzal ki tudod végezni, persze akkor sem árt, ha van nálad pár liter jóféle főzet, vagy vmi multikiller fegyver, amilyeneket szoktam csinálni (fagy-, tűz-, és villámsebzés, mindegyikre gyengítés, egészség- és mana-elszívás). Azzal spec egyetértek, hogy ritka szemedék egy gyállat, de könnyen kinyírható, akárcsak egy T-Rex.
Kareszovics: Lehet, hogy kellene neked ott egy rendrakás a cuccokban OMM-rel. Ilyen fordítás-vesztések nálam is voltak még a régi (0.4) fordítással, ill. FO3-ban is.
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #7558 üzenetére
Mondjuk a rexek karja nem éppen boxolásra evolucionizálódott.
Nem biztos, hogy tűz, ja, és mérgeztem a pengémet is folyamatosan, amivel csak értem. Igaz, hogy szellem, de azért lehetett életet elszívni belőle, égetni, meg mérgezni (pedig amúgy is elég mérgesnek tűnt), ami elég illogikus, no de másképp meg tényleg nem lehetne legyőzni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #7618 üzenetére
Úgy néz ki, találtam kollégát, aki lehet, hogy meg tudja berhelni a tápot. Viszont akkor már nem ezt a szart viszem, hanem a 'régi' FSP-t, mert az mennyivel jobb is. Ez nektek nem lényeg, de abból a szempontból van súlya, hogy az Oblis karrierem több mint 90%-át az a táp segítette elő. Mindjárt elérzékenyülök
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Pitterix
őstag
válasz hoffman_ #7629 üzenetére
Köszi, hogy aggódsz!
Végül is semmi olyan nagyon komoly, bár attól függ kinek mi az.....
Mivel sokáig nem voltál, nem is tudhatod, vettünk egy házat(nem az obliban)
és elvitte minden pénzünket, úgyhogy a gép fejlesztés köbö 5évig szünetel, hacsak nem lez több bevétel...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #7684 üzenetére
Amúgy ha már Witcher, akkor megmutatom, hogy mit küldött a CD Projekt karácsonyra. Aki vágja az angolt, annak remélem sikerül egy kis mosolyt csalnom az arcára
(bár a a főszereplő Witcher és legjobb barátjának Dandelionnak, a híres költőnek az ismerete sem hátrány )
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #7684 üzenetére
Én megcsináltam, csak eluntam, illetve a faluba visszamenve valami küldetés nem működött, már nem emléxem, melyik. Mindegy, havernak visszaadtam a játékot, az meg már eladta.
Míg nem volt netem, végigtoltam a Quake 4-et megint. Hű de randa így újra a grafikája, de legalább jó játék. Vsz. most jön a Prey "regame", aztán kíváncsian várom, hogy jövőre jelenik-e meg használható játék, vagy nem kell aggódnom az elavult VGA-m miatt. Igazán attól cidrizek, mi lesz, ha az AvP-t is úgy elqrják mint a Red Faction 3-at, vagy ha nem. Első esetben megint csak a régi játékok maradnak, utóbbiban meg valahonnan szerválni kell egy DX11-es karit, mert ha tényleg akkora a különbség, mint Unigine Heaven-ben, akkor élvezhetetlen lesz DX11 alatt. Pl. Heaven-ben, ha nincs tesszeláció, 2D 45 fokos síkok a lépcsők, DX11-ben meg rendes lépcső van 5750-es haverom szerint. Márpedig egy ilyen "hiba" piszkosul zavaró játékban.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #7692 üzenetére
Ez nem vélemény, hanem tapasztalat.
Azt én is tudom, hogy a technológia minimális élvezetéhez egy 5870 kell, mert ez is olyan, mint amikor a 3870 kijött: tudta a DX10(.1)-et, csak azt bekapcsolva egyetlen játék sem futott normálisan. Sima marketing az egész; de ha azt nézed, hogy egy 5770 annyiba kerül, mint egy 4870, akkor azért megéri az előbbit venni, ha nincs még az utóbbi sem. No de ezért sem váltok 5870 alá, illetve megvárom én azért a GT300-akat, mert ha az nV ugyanezt tudja, csak mellé kapunk még PhysX-et is, akkor az ATI elmehet a sunyiba. Mondjuk az ATT hiányozna, főleg az XCoder-e.Jorus: Miért nem? 100-as Blunt-tal sokkal több zöldséget lehet lekaszálni egy csapásra...
Kareszovics: Amilyen gyenge a rendszered, azt lecserélve még a 88GT-vel is javulást kell kapnod. Haverom egyébként most vett Phenom 550X2-est, azt mondta, ég és föld a 4600+ és a 6000+ után. Ha jól emléxem a topicból, 88GT-vel amúgy sem fog menni a HDR és az AA egyszerre.
-
Grampy
aktív tag
válasz hoffman_ #7792 üzenetére
Igen és is gondoltam a külföldről rendelésre, de ha a GOTY+modok nem férnek meg egymás mellett, akkor inkább külön-külön kellene megvenni nem?-de azt sem találok sehol (jó egy-kettő elvétve akad, vatera, teszvesz stb, csak alap játék nem )
Warezzal meg nincs kedvem szívni, itt meg nem elég csak az alapjátékot patchelni+crackelni, még ott vannak pluszban a kiegek+patchek, ezekhez tartozó törések, unoff patchek..áhh...
Vagy nem ennyire vészes? -
katt777
félisten
válasz hoffman_ #8026 üzenetére
Én sem tudtam eldönteni a fatörzsek alapján, mert lehetett is, meg nem is, falombok megtévesztettek. Az meg lehet Improved Flora is. Az a baj, hogy alap grafikával nagyon keveset láttam a játékot.
Én sosem omodoztam, megy minden rendesen.Desktop könyvtár. Én XP-re töltöttem le 3D asztalt, amely egy kocka felületére pakolja le az ablakokat ikonizálás helyett. Jópofa, csak 3D mód kellene neki, 2D-ben kicsit darabos az animáció.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #8093 üzenetére
Na, ugye, hogy nem tudod!
Tényleg, ha páncélban vered a melled, erősödik az ökölharc és a páncél képzettséged? Sőt, ha sérülést okoznál magadnak, öngyógyíthatnál is...Nekem amúgy vmi. kereskedelmi "páncélzat" után 141-en (v. akörül) maradt a skillem, most alapból is annyi. Ennek ellenére a legjobb esetben is csak 67%-os bótot tudok csinálni. Igaz, fent van a Living Economy mod Cuthroat Merchants-szel. Talán emiatt tudok csak normálisan Thoronirral üzletelni.
Tényleg, hogyan lehet hasznot húzni a boltokból? Egy csomó helyre befektettem aranyat, de mindig csak azt mondják, amikor a pénzért megyek, hogy lássam el őket áruval, pedig van nekik. Hogyan adjak nekik (el, v. ajándékba), vagy maffia-módszerekkel valahogy ki lehet verni belőlük a lét? Nem mintha az a pár 1000 arany sokat jelentene a 3M-ból, de akkor is...
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #8095 üzenetére
Akkor legközelebb nem teszem föl a Living Economy-t! Bár még megpróbálhatok 9db +20% kereskedős cuccot csinálni, + varázslást hozzá...
teeem: Á, hívtad a 911-et...
icons: Csak bemásolni kell a megfelelő helyre, és aktiváln, aztán játékból Mount Selection varázzsal választhatsz sárkányt, Command ... Drake-kel meg használhatod. Málhásnak nagyon jó, de harcban, sárkány létére, kicsit gyenge, legalábbis nálam pár troll megfektette az egyiket. Mondjuk lehet, hogy azért, mert Frost Drake volt, a fagy támadásra meg immunisak voltak, vagy mi... Rég volt már, hogy csatába vittem kedvenc hátasomat. (A másik meg jól elvan a DB erődben, tojok rá, ahányszor leszállok a Shadowmere paciról, mindig odamegy. )
-
Bendőke
tag
válasz hoffman_ #8111 üzenetére
Ez ugyanaz a kártya, megvettem tőle, mikor újat vett... de van köztünk egy nagy különbség, az, hogy neki van türelme addig vackolni a beállításokkal, míg kihozza belőle a maximumot, én meg alig várom, hogy játszhassak, ezért aztán gyorsan beállítok valamit, ami jól megy, és hajrá!
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #8125 üzenetére
A gépelésbe is. Persze, hogy hagyjuk. De ha pl. egy trainer-t nem talál az ember, megteheti, hogy trainel magának vmiből 5-öt, és levonja a pénzéből. Én megtettem már max. szinteken, ahol sehol nem képez már senki, a szintlépéshez meg mégis kéne. Most mondjuk nincs ilyen gondom, mert egyetlen fő képességem sem igazán fejlődik, ami még nincs 100-on, hiába használom őket. Hát ritka uncsi pl. 44. szinten szintlépésnyi self-varázst végigcsinálni, így inkább sz.rok rá, osz't irtom, aki szembe jön.
-
Borostás
tag
válasz hoffman_ #8113 üzenetére
Nagyon bejön de a textúrát fel kell tuningolni. Gépem elméletileg bír mindent úgyhogy 1-2 napot arra rászánok hogy mniden lehetséges text javítót belenyomassak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.