Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #6619 üzenetére
Kifogtál egy borús napot. Majd megpróbálok sárkánnyal berepülni, csak félő, hogy mivel külön pálya, itt is csak nagy ürességet találok majd, mint amikor városba repülök be.
Elég az 1.4.0.6 v 1.4.0.5 nyelvtől függően. Persze vagy 40 modot még nem árt a legalább normálishoz közelítő játékért. Most Vista alatt tolom a játékokat, főleg, mivel CMDirt XP-n folyton szaggat. A mobil modem meg csak XP-n működik. A hordozható médialejátszom meg jobbára megint Vistás. Éljenek a remek szoftverek!!!
Terhes a macskám. Ki is szereti a macskaraktereket? Lesz pár elvihető született harcos. Gyors, csöndes, és halálos mindegyik.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Bendőke #6621 üzenetére
Hah, ilyen is van? Asszem _hoffman cicult annak idején, nem tudom, még mindig macskával kutyagol-e, ahogy anno írta némi képzavarral.
SR-t illetően talán az lehetett a probléma, hogy a vámpír macska nem bírja a fényt. Bár annak a legjobb, úgyis éjjel vadászik, és nappal alszik, tehát észre sem veszi, ha elvámpirul..
Tavaly egy fekete perzsa apjuk volt a kicsiknek, nagyon pofásak lettek a cirmosommal (talált macs, mint az elődei) keresztezve. Két fekete árnyalatú cirmos perzsa, meg 2 fekete perzsa alig látható, fekete csíkozással. Egyiket megölte az apjuk, egyiket egy barátom, aki elvitte, és amikor már hozzászoktatta a kutyáihoz, nem figyelt rá, így a macs kiszökött az utcára, és megölte egy kutya, 2 viszont macskaimádóhoz került a neten, nekik biztosan jó dolguk van most is (igaz, lakásban, de biztonságban). Egyébként a mostani macskámnak van eddig a legnagyobb szókincse, én macskától ennyiféle hangjelzést még sosem hallottam (némelyik nem is hasonlít nyávogásra) . De könnyebb megérteni is - valami evolúciós fejlődés lehet, mivel gyakran próbálkozik a 2 lábra állással is. Amúgy vsz. talján vér lehet benne, mert még a legízetlenebb menza-tésztát is képes kilóra zabálni.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Kezdő karakter :
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Bendőke #6624 üzenetére
Szegénykét a gazdája figyelmetlensége miatt megölte egy kóbor kutya, mielőtt mentett volna. Ch PS-ról hallottam (ott zenél a Pet Shop Boys ), de nem próbáltam. Ha nem túl nagy állomány, akkor letöltöm.
Ezt találtam, de ez bravili. A kommentek szerint csúnyán bugos (és ezek nem megvásárolhatók), pl. kiesel a padlón át a játékból.
Akkor csak vonyíts, ahogy a torkodon kifér!!!
sesshou: Esetleg a lap? Hasonló konfiggal toltam anno én is gond nélkül, de jöttek az újabb ATI és AMD frissítések, amelyek a CF-től az alaplapig mindent elgyurcsanyizáltak, így végleg megváltam az AMD-től és a szarságaitól. 3870-hez amúgy ajánlott (én legalábbis mindig ezt ajánlom ) a 8.7-es Catalyst-et használni, mert az volt az utolsó, amelyet még a 3-as szériára gyúrtak.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz katt777 #6636 üzenetére
Mi ez a pangás, emberek? Lassan viszik el a modememet... A héten talán még lesz.
Witcher-t leselejteztem (Enhanced Ed.). Volt pár hülyesége (irányítás, fejlesztés), de amikor én pókerkockával dobtam 3db 4-est, a gép meg 3db 3-ast, amire aztán kiírta, hogy ő nyert, mert 3db 6-ost dobott (közben ott a képen a 3db 3-as), megelégeltem.
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #6639 üzenetére
Lefogadom, hogy amit annak nevezel, véletlenül sem stratégiai játék, max. előre gyártott pályás, taktikai szimuláció. Stratégiát én Master of Orion 3 óta nem láttam.
Én inkább egy kis gyilokkal kapcsolódom ki (FEAR2, csak gyorsan vége lett), Witcher-ről meg már írtam. Selejteződött CMRally05 és Dirt is, most, hogy nincs fent az Obli, tudom pucolni a vinyóimat, meg visszaadhatom a haveroknak a játékokat.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #6647 üzenetére
A flac ingyenes veszteségmentes formátum. A SONY egy kupac szar (lásd cikkem), a flacot sem játssza le. Ellenben az ahelyett vett Sandisk iRiverem király, ha otthon leszek, majd feltöltöm a cikket. Ja, és az tudja a flac-ot is. Easy CD-DA Extractor-t használj, az mindenféle audiofájl-t tud mindenféle beállításokkal mindenféle formátumba konvertálni.
A nyuszi adott egy kis kölcsön-netet.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!Igényes zenemániás nem hallgat veszteségesen tömörített hangfájlokat.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #6718 üzenetére
Nekem legalább gépem van (kop-kop). Valamiért 3 napja csak min. 80%-on pörög a VGA-m ventije (szal kissé zajos, de hűt, mint a Zállat, 36-39°C-os a kari). Nem nyúltam semmihez, nem állítottam semmit el rajta, de garba vinni félek... Kezd tele lenni a tököm az ATI-val.
Azért lásd be, te szerencsésebb vagy a tápjaiddal, mint én a VGA-immal... Az első 1 hónapot bírt ki, ez 3 után kezd el szarakodni.04.17. reggeltől itt van neked egy jó médialejátszó. Ill. /sze csak a leírása.
Fallout 3-at töröltem, iszonyat unalmas és élethűtlen még modokkal is. Clear Sky-jal küzdök, ehhez csak weight-trainer kell, és élvezhető (pár szívatást leszámítva - és ezt már könnyű szinten). Nem értem, miért nem lehet manapság egy élvezhető, normális játékot készíteni, ahol nem az a nehézség, hogy 5x kell fejbe lőni valakit, a godmódos balfasz programozókat verje fejbe a jóisten az aranylemezzel pás 1000x). Bioshock óta semmi, max. a FEAR 2, de hát az mégsem "új" játék.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #6720 üzenetére
Nekem eredeti Morrowindem van. Úgy sem tetszik a hülye rpg-s harcrendszere. Tudod, 5x hagytam már abba, amikor hiába kaszaboltam valakit vagy valamit, és az istennek sem sebződött. Persze ezek után megértem, amikor az anyósát szamurájkarddal lefejező vő azzal védekezik a bíróságon, hogy "nem gondoltam, hogy meghal"... Hát ki gondolná?
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #6723 üzenetére
Mert nem tetszett Racecamnek, hogy csúnyákat írtam a Sony-ról. Mintha én tehetnék róla... De finomítottam rajta, holnaptól talán már kint lesz. Ha nem, akkor majd megint finomítok, de nem tudom, miért nekem kell finomkodnom, amikor más gyárt szart.
Á, az ASUS TOP nagyon tetszik, 950/4600MHz, 1.4V-on, kíváncsi vagyok, mennyire melegszik... 150°C? De ha így eladják, jó alkatrészeknek kell lenniük rajta. Csak sajna még nem beszerezhető, ill. el kéne adni a 4870-et. Egyébiránt elkezdett visszalassulni a ventije, nem tudom, mi a franc baja lehet. De most már legalább elviselhető a hangja.
Nekem már semmi nem tetszik. Clear Sky-t szórtam ki most, hogy trainer nélkül nem lehet megcsinálni az utolsó szintet. 2 bekapott golyótól meghalok, az ellenségekbe meg 2 sorozat kell, mindezt újonc szinten! Ráadásul az utolsó pár szinten nincs javító, így minden fegyver folyton besül (pedig weight-cheat-tel jöttem el eddig is). Persze a programozó faszagyerekek biztos végignyomták god-módban, aztán röhögnek a markukban, hogy jól megszívatták a vásárlókat a pénzükért. Ma már ez van. Ha jót akarok játszani, felteszek valami régi gamát.
Nem nagyon pörög a topic, nem? Mi van veletek nélkülem?
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #6725 üzenetére
36 hónap garom van a 4870-re. Most a 3 hónapos cserekártya van garban, mert a felpörgés után leállt a hűtője, miközben amúgy ráleheléstől is pörög (és semmi bios mod, meg egyéb nyalánkság, éppen az előző meghibásodása miatt, noha annál is visszaigazolta a gyár, hogy nem a hűtésszabályozás volt a hiba oka). Még 3 évig nem lesz gondom VGA-ra, asszem, ha az ATI így folytatja. Most attól vagyok boldog, hogy 22k-ért vehettem egy 4650-et, mert még cserekártyát sem kaptam. Kérdés, 3-adjára jó 4870-et kapok-e végre. Ha nem, akkor jól fog még jönni a tartalék, főleg, ha megint hónapokig tart a gar.
DX11-nél egyre nagyobb esélyes lesz az nV, addig nem éri meg, mert a DX11 a 10.1-es VGA-kon csak hiányos lesz, de a 10.0-sokon még lassabb is.
Egyébként a 4650 DX10.1-ben alig butítva vitte a CS-t (befejeztem végre), amin magam is meglepődtem, mert tesztek szerint a 3870 sebességének felét, a 4870-ének meg kb. 35%-át tudja. Oblivion nincs fent, de az tuti nem menne fullban!Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Nekem meg csüt. estig nem lesz netem megint, szóval én tuti nem kapok. A 4650 viszont elég szépen visz mindent. Lehet, megnézem majd az Obliviont is, bár erre is igaz, hogy a többi 4xxx kártyához hasonlóan DX10-ben izmos inkább, DX9-ben kevésbé (lásd 3870X2 vs. 4870 cikkem). Majd írok erről is.
Kéne modolnod a játékot, sztem még jól jöhet: készítesz egy várost, tele oktatókkal, és a különböző házakba szépen beteszed a tananyagot könyvecskékben. Játszol és tanulsz egyszerre, miközben mind2 karaktered fejlődik. Sztem sok lusta tanulót lehetne így okítani. Oktatási miniszternek kéne mennem...
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Nem értem. Felveszem a 105%-os "védőfelszerelésemet", és a leggonoszabb ellenséget is anélkül gyakom le a halál völgyének mélyén, hogy egyáltalán észrevenné, honnan csapott le rá a végzet. Egyébként anélkül is frankón lehet végezni mindenkivel, csak lopakodni kell, és lesből támadni (3X sebzés íjjal, 6X karddal, de az kockázatosabb), és ha túl is éli, még 1-2 nyíl, és vége, mire megközelítene. Még jobb egy nagy távolságú életérzékelő varázs, és már olyan messziről lenyilazok mindenkit, hogy csak nézegetnek, mi történt, mert engem nem látnak.
Amúgy direkt nem láthatatlanban mentem SI-ra, hogy fejlesszem a karakteremet.
Mire föl a kovács? Én spec. minden cuccot, még a mágikusakat is meg tudom javítani.
Nálam nem nagyon esett SI-on, vagy csak nem láttam a sok barlangban...Képzeljétek, most, hogy a következő 3 hónapra vettem egy HD4650-et, 1 hét alatt megjött a csere-4870! Hát, Murphy törvényeire tényleg lehet alapozni!
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #6744 üzenetére
Én elf íjat használok, begyűjtöttem már jó párat, különböző varázslatokkal, aztán majd csinálok talán ebből is multisebzőt. EGyébként az nagy gáz, hogy nyilakat nem lehet enchantolni, de hát amikor 3-féle 15-20%-os sebzést okoz egy íj egyetlen lövésből, kb. 10-15% egészség-elszívással, akkor az ember egyetlen ócska vasnyilat is pazarlásnak érez.
Draemora cuccok nehezek, az én elfem meg gyors, de nem nagy a teherbírása (arra ott a sárkánya ).
Ja, a képek nem rosszak. Engem kimondottan a Shivering szigetekre emlékeztetnek. (Tényleg, ott hol van ez a ruhadarab? )Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Én nem számolok, csak ölök.
Nehéz szinten tolod? Mert én nem szeretem a túlerősizált ellenségeket, szóval nálam a csuszak középen van.
Amúgy meg nem szégyen a könnyűléptű elf varázslovamnak máshoz is érteni (pl. lopás, kovácsolás, stb), szeretem minden elérhetőből maxra fejleszteni a karakteremet. NEhéz páncéllal persze nem vacakolok, meg más szükségtelenebbekkel.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #6760 üzenetére
Lángoló nyíl meg tűzvarázslat erősen javallott fa ellen. (Hogy hány ilyen faszerű csajszi van a való életben, arról most nem is regélek. )
A VGA úgy jó, ha halk és hűvös. ATT orvosilag erősen javallt. HD4870 beállítást találsz a honlaponom profilokkal, amelyeket persze feltétlenül szükséges tesztelni! Megj: a 4870-em 100/200MHz-en, 0.783V-on 30-33°C-os 30% ventivel, bár a Glaciator így kicsit hangos (már a csöndhöz képest, amit 15%-on produkál 37-39°C-os VGA-val), viszont kellemesen hűs az alaplap is (29-32°C). A letölthető profil nem egészen ugyanez, ezt azóta kísérleteztem ki, hogy már nincs netem.
Jorus: Maguk az eszközök nem feltétlenül érnek bármit is, viszont a zárnyitás gyakorlása sosem árt (kivéve pesze 100-as skill felett ). A kép valami ega monitoron készült? Nálam totál pixeles az egész. De ha egyből rávágnám, akkor vsz. élelmosás hiánya a gond. Széles vásznat meg már csináltál eddig is a kedvemért, ha jól rémlik.
hoffman_: Szerintem csoda is lenne a QTP3 és az NE mod SI-n, egyebekről nem is beszélve. De amúgy csak nélkülem is műxik a totyik, csak a videók nem potyognak, mint egykoron.
Bendőke: Tudom javasolni a nehézség-csúszkát, illetve Oscuro Overhaul modját, na, az majd betesz a nehézségnek. Bár kaméleonnal persze az is más. Én azt hanyagolom, hogy más képességek fejlődjenek, kivéve, ha szükséges. Anno pl. kaméleonnal futottam szintidőn belül a NMMP-nél (Nagy Mágikus Metrófúró Pajzs), nem tudom, anélkül meglett volna-e. Talán majd legközelebb kipróbálom, ha lesz időm az új karival befejezni a játékot.
CriticalHit: Jorus annak idején felvásárolta az összeset.
-
katt777
félisten
Hát, azért, mert kevesebb a képpont. + még azért, mert az 512MB pont 1650x1080-as felbontásig elég a VGA-nak a megfelelő sebességhez, afölött már 1GB VRAM ajánlott. Nyilván érted, miért.
100%+ kaméleon! Ugyan nem látják, mekkora az arcod, de lehet nyugodt szívvel gyakni.
hoffman_: Ügyifogyi.
Warhead jó (nem god módban nem is rövid), CoDWaW vacak, mint az előző rész, Far Cry 2 sehol nincs az 1. részhez, amúgy dögunalom, ráadásul a kinyírt ellenségek lényegében pár perc múlva respawnolnak, és mindig ugyanaz a hentelés két feladat között, ráadásul minél több havert mentesz meg (én hülye mindet), annál többen fognak a végén ellened fordulni, aztán lesheted, hogy oldod meg a problémát. Ráadásul amíg a te fegyvered könnyű szinten is szanaszét szór közelről, addig az ellenségek 100m-ről is szétlőnek egy shotgunnal(!). FEAR 2 király, de látod, az aztán tényleg rövid, egy szombat du. végignyomhatod. Én a Dark Athena-t várom.
Jorus: Heretic? Az király játék volt! Még a 2. rész is, amely talán az egyetlen küső nézetes akciójáték, amelyet el bírok viselni.
Pitterix: Ott, ahol lejjebb veszed a nehézség-csúszkát! Amúgy keress egy sziklát, amelyre felugorhatsz, az ellenség meg nem tud, aztán nyilazz le mindenkit. Ez mindig bejön, már ha legalábbis az ember tud ügyesen és nagyokat ugrálni.
Mi ez az SR kigolyózás dolog? Nincs netem, és már nem is tudok semmiről! Mindenesetre őt ismerve nem a belé kötőknek adott igazat már látatlanban (azért beleolvasgattam a fórumba). Az egyik legsegítőkészebb, legnormálisabb ember volt itt a fórumon. Kár érte. Őt, és minket is.
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #6791 üzenetére
Kösz a bókot. Stratégián, vagy taktikain? Csak mert sok utóbbit az előbbinek neveznek/hisznek. Azaz nem mindegy, hogy IG1-2, Master of Orion 1-3, Civilization, vagy Age of Empires, stb. Egyébként én meg FPS-en nőttem föl (Wolf3d rulez! ), és abból az irányból is elég gáz egy szerepjáték, kivéve az Obliviont (+KotORok), de erről pár helyütt már nyilatkoztam.
Az új karakteremmel totálisan kimaradt a vámpírmarás, pedig alukáltam minden szintlépésnél. Poharas küldim sem volt. Mivel játszol te?
Jorus: Tudtommal is így van, de azért jobban meg is csinálták a kiegészítőt. Elég csak megnézni pl. az ajtókat alap Oblivionnal, Advanced Doors-szal, no meg persze QTP3-mal, egészen más a megjelenés, és az SI-s ajtók inkább az utóbbi minőségére hajaznak.
--Disztroj--: Nincs neki, de megy rajta.
e=mc²: Ez segíteni fog, ha meg akarod fogni a VGA-dat. (Sztem most mindenki más röhög. ) No és persze a BS-t sem árt átfutni.
creativehun: A fenti cikk javallott.
hoffman_: Csak XP-n, 32- és 64-bites Vistán teszteltem a játékot. Mindenütt flottul ment. (Persze már a 2-3 hét BS-kísérletezés után. )
Na, skacok, vettem egy Pannon feltöltős modemet, szóval ha van keret, netezek, ha nincs, akkor nem (ki-ki vegye fenyegetésnek vagy jó hírnek ).
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Akkor mégsem az alapján, ha a BS ismeretlen...
Pitterix: Gyakorolni úgy kell, hogy fegyvert rántasz, és addig csépeled az ellent, amíg ki nem nyúlik. (Lásd: oktató videóm az arénában 5 képesség folyamatos fejlesztéséről. )
hoffman_: Mi a baj a Vistával? Max. máshová teszi a C:\-re pakolt állományokat, de ez nem okozhat gondot a futtatásban, mert vagy átmásolod, vagy úgyis létrehozza a progi. Én pl. XP alól installáltam a játékot, aztán Vista (x64 és x86 is) alól simán lehet játszani, max. a .reg bejegyzéseket másolod át, de nodvd fix-szel még az sem kell.
Amúgy a házukban sem mindig foglalkoznak veled az oktatók, mert nem 24h-znak, mint a magyar melós. Bizonyos helyen, bizonyos időben szolgálatodra állnak, akívül pedig mintha nem is tudnának semmiről, noha mondjuk megmondhatnák, hogy mikor és hol keresd őket, ha akarsz valamit. Esetleg a journal-ban akad még infó.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Mint "Ajánlott betöltési sorrend" van a honlapomon, az 1. hsz-ban és a cikkben, egyébiránt a fórumban már régóta ismert a rövidítés. Bocs, ha nem volt egyértelmű.
Pitterix: Vigasztaljon, hogy valami egészen sajátos, egyedi játékélményben lehet részed, amelyben senki másnak. Jorusnak volt anno egy olyan rózsaszín eges, sárga sokszög + felkiáltójeles GOTY játéka, az is érdekes volt, asszem végül is az a játék volt hibás, mert ha jól rémlik egy következő GOTY már jól ment nála is. (Említettem már, miért nem lehet kapni a progit? )
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #6835 üzenetére
Itt meg nagy dörgéssel-villámlással, szénfekete felhőkkel jött a vihar, aztán a nagy dühöngésben el is aludt.
Az XP-men az EPU-val azt csinálja a rendszer, hogy TV-felvételnél, illetve Codemasters programoknál folyamatosan beszaggat a kép. Most kísérletezem audio-driverekkel, hátha ott a lúd. De Vista alatt minden normálisan műxik, kivéve persze a 64-bitest, ahol a hardverem fele ismeretlen eszköz. Amúgy meg be kell állítani, és testre szabni a Vistát, aztán stabilabb és gyorsabb lesz, mint az XP.
Az utolsó normális OS a DOS volt (csak az futott, amit akartam, az is úgy, ahogy akartam, és nem halt meg a rendszer egyszer sem). Hogy hová jutott azóta a MS... Gyalázat. Még hogy fejlődés...
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #6837 üzenetére
Ha valaki azt akarja, távozzak, tegyen érte. Én SI-on öltem egy barlangban valami elmenekült szerelmest, a levelet is megtaláltam, de semmi küldi, pedig 1. végigjátszáskor mintha lett volna valami, úgy rémlik. Igaz, másodszorra azt a multigyűjtögetős bosziküldit sem kaptam meg, talán azért, mert nem kotyvasztottam az egész szigeten semmit, csak gyűjtögettem szorgalmasan, hogy majd ha jön a banya, jól beintek neki, hogy minden megvan. Ja, és másodjára a skalpolt kutyát sem kaptam meg, talán azért, mert nem voltak gyöngyeim, így inkább rögtön végeztem a tolvajjal. De hát a küldit akkor is teljesítettem, nem?
Hát én még az anvili kastélyból is kiloptam mindent, nem beszélve erről a gyűrűsről. Ez a leyyawin-i, ahol a grófnő eltulajdonította a családi ereklyét, nem? Vagy Bravil? Olyan rég játszottam már az Oblivionnal. Most éppen a világegyetem legkedvesebb filantrópjával, R.B. Riddick-kel nyomulnék a sötét Athénán (de hogy hol lehet ez a buta görög istennő ), ha lenne rá időm. Ez egyébként érdekes progi, néha nem lehet előre menni, csak oldalt vagy hátra, és ez 1.01-es verzió. Viszont a közelről gyilok sztem veri még az AvP-t is.
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #6849 üzenetére
De cseles voltam ám, az ASUS hibájakor vettem egy 4650-et a köv. 3 hónapra, így 1 hét múlva ki is cserélték (bár az pénz jobb lett volna másra, viszont van tartalék kari, amellyel játszani is lehet). A 4650 tesztet du. feltöltöm logoutra (addig a honlapomon), aztán majd valamikor megjelenik. Amúgy az elbitangolt híveket alaposan megbüntetem, ahogy azt már csak egy igazságos istenséghez illik, és persze nem is tudják, hogy én voltam, ahogy az már csak egy igazságos istenséghez méltó. Nehogy már értsék az univerzum működését...
Cica-ügyben hoffman_-nak van igaza. Csupaszmajom-nősténynek minden udvarlás nélkül máris az ölében van a cicus. Mert olyan édi-bédi...
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #6857 üzenetére
Ilyenhiba nálam is előfordult. Megoldás: Vedd le a csúszkát, aztán amikor látod, hogy megint könnyen pusztulnak, visszateszed. Nálam ált. egy lejjebb állítás megoldotta, azaz csak változtatni kellett a nehézségen.
gfefe: Miért nem olvasod el a Max. Oblivion cikkemet? Gamepodon és a honlapomon is megtalálod, + minden graf. jav. linkjét (nem csak modok, hanem ini-módosítások is). Az én konfigommal már meglesz min. 27 FPS-ed, kivéve betöltéseknél, ott még zuhanhat. A tiéddel szívás. Viszont legalább gyönyörű lesz (lásd: képek & videók max oblivion-ról.).
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz jolti05 #6867 üzenetére
Hát éppen az a lényege a játéknak, hogy te oldd meg a feladatokat. Én pl. élveztem, amikor hemzsegtek a küldik, mert nem kellett ide-oda lófrálnom egy-egy feladat miatt, hanem elmentem egy városba, és ott megcsináltam pl. 5-öt. Nem véletlenül volt kész 130 küldim 90 nap alatt, de ha jól emléxem, +50 volt a rekordom.
Miért nem loptál 5 gsg-t? Valaki (talán SR) egyszer azt írta, hogy a lerakott cuccokat felszedve már nem lesznek lopottak, vagy valahova be kellett rakni, nem tudom, nálam nem működött. Mindenesetre a tolvajkereskedők nagyon szemetek, én anno mindent a bérgyilkos-klán kereskedőjének adtam el, az egész játékban az fizetett a legjobban (legalábbis nálam ez volt, mert kereskedésre nem gyúrtam), amíg nyugosztalnom nem kellett.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #6875 üzenetére
Na, az nem lehet, mert a Grand Champion ÉN vagyok!!!
Nem érdemes megtartani, 100 jobb páncélt találsz a játékban.fs-zsoci & Jorus: Tudtommal vannak kizárós dolgok, pl. Ko9 lovag nem lehetsz tisztátalanul ill. elveszted a lovagságot, ha később rosszakat teszel. Morihaus páncélja is elvész, ha nem gyilkolsz eleget, vagy valami hasonló, tehát akkor ezt a küldit is hiába csináltad meg, bár ez nem céh.
Egész jól el lehet lenni így is (topic) Oblivionnal, hogy nem játszok vele régóta. Látom viszont, hogy rajtam kívül senki nem videózik...
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #6881 üzenetére
LEhet, hogy nincs több pénzük, vagy simán sóherek. Én is találkoztam ilyennel. Living Economy mod segíthet.
Pitterix: Használj Fraps-et, és videózhatsz is!
fs-zsoci: Ha rosszat teszel, F9. Egyszerre mindent. A lovagnak azt is megmondhatod, hogy várjon, vagy menjen haza. Attól, hogy sötétszürke mellette valami a párbeszédben, attól még lekérhető. Vagy egyáltalán nincsen semmi? (Amúgy mintha valami bug lenne nálad.) Egyébként fölösleges vinned őket, mert max. 2-t tudsz, azok meg kapásból meghalnak. Mire 1-gyel átugrottam Oblivion földjére, és körülnéztem, már ott feküdt a porban.
Jorus: Akkor, ha megtámadok egy mágust, az gonosz lesz? Csak mert rögtön elkezd varázsolni rám...
-
katt777
félisten
Nekem meg abból van elegem, hogy 3kbps-mal megy a PH! Asztem, a Pannon mobil szar, de ha más oldalt hívok le, pillanat alatt itt van.
-
katt777
félisten
Megint vmi gáz van a rios-szal. Kiírta, hogy beléptem, oszt' jónapot. Válaszolni most legalább tudok, szóval ez csak 1 teszt- hsz. Kiírások: nagy betűk, gombokban szögletes jobbra-zárójelek, nektek is? Á, hsz után is kiírja, hogy siker, és se több. Na, én mentem.
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #6901 üzenetére
Látom, 2x ment az az 1 hsz is... De az egész pannon net egy lószar, 4 napig ment rendesen (mert ugye 3 napon belül lehet visszavinni), de én azért bemegyek egyet balhézni holnap, aztán a pofájukba nyomom a szerződést a garantált sávszélességgel, meg a hírközlési felügyelet megemlítésével, amely nem kis összegre bírságolta már őket (és a többi szolgáltatót) emiatt. Aztán legföljebb előfizetek T-Mobile-ra, és akkor igaz, hogy minden 2. hónapban balhézni kéne a túlszámlázás miatt, de legalább gyors lenne a net...
Éljen Európa!Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Azért, mert valami más is fut, aminek nem kéne (codec pack, segédprogramok, esetleg ATT-ban bent marad a kivételek között). Nálam, mint láttad, simán vette a játékot, és csak minimálisan lassult. Ja, és nálam alaplapi audio-driver van, gyári ASUS, nem a realtek, mert azok eleve felére veszik le a hangot, és sztem anno nekem is voltak ilyen felvételi problémáim vele.
-
katt777
félisten
Vajon miért befolyásolna a RAM-ok foglaltsága egy erősen RAM-föggő progit? Nem is értem... De a spéci hangkártya bizony bezavarhat, ismerősömnek is össze-vissza vágta egy rakás programját, de maga a hangkártya tényleg pöpec volt (valami 30k-s szerénység).
Nem próbáltad kényszerített módot lekapcsolva? Mert az is zavarkolódhat. Vagy megpróbálhatod lekapcsolni a hangkaridat, és a lapit használni a felvételhez.
A FEAR messze nem terheli annyira a rendszert, mint az agyonmodolt Oblivion, ami abból is kitűnik, hogy míg az Obli éppen játszható nálam, addig a FEAR 2-t csökkentett órajelű (500/600@1.143V) profillal toltam végig.
Nem nagyon böngészek részinformációkat a feltöltős netemmel...
Én vettem föl mindenféle felbontásban, 1680x1050-ben, 1280x800-ban is (mindig a játék felbontásával). Mondjuk utóbbi ment csak max-közeli grafikán fraps-szel, ahol kicsit lejjebb vettem az élelmosást és az AF-et, mert divx-be kódolva úgysem látszik, inkább a képminőség volt a lényeg (pl. az extra vizes/falombos ini-tweak-elt videóknál).
Mindenesetre az én szerény konfigom tökéletesen alkalmas Oblivion-videók készítésére (csak hát a feltöltés nem mostanában fog menni). Amúgy a lapomon zajszűrőt tett az ASUS a hangkarira (EP35-DS3 volt előtte ), szóval elég szépen és jól szól a hifi-ben. Mindenesetre az erősítő min. zaján kívül más nem nagyon van más, totál csöndben sem.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Mondtam, hogy ATT-ban ki kell venni FRAPS-et a kivételek közül, akkor csak minimálisan lassít.
Természetesen ATI XCoder-rel (ATT) kell konvertálni, én is azt használtam (már amikor ATI kártya volt a gépemben). Nagyon gyors, és sok beállítási lehetősége van. A CCC konvertere nagyon gagyi. Ha TV-ről veszek fel valamit, azt is MPEG-ben szerkesztem meg, aztán ATTX neki. 1,5 óra DivX kódolása 15-18 perc...fs-zsoci: Az.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Akkor az lehet a baj...
Pitterix: Nagyon hasznosak a sárkányok (többfélét is e-dézhetsz).
Gyerekek, szívat a Pannon is. 400MB-nál értesít, 500-nál nem, és -ba küldi az egyenleget, hogy ha feltöltöm, akkor 12X díjjal netezzek (már ha hülye fogyasztó lennék), mert a 6k-ból először levonja a mínuszt. Így most megy levél a Hírközlési Hatóságnak. Szóval majd jövök, ha feltöltöm a modemet (kártyát). Vagyis a másikat, amit adtak, mert az első 4 nap múlva ment a szervizbe...
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Elég sok minden miatt mérgelődöm mostanság. A gar cserébe kapott, hűtésjavított Glaciator ventije is leállt, a céget éppen felszámolják, az adósság miatt a nagyker nem cserél, máshonnan próbálnak cuccot beszerezni, a dJuice-netes nyalánkságok meg olvashatóak a honlapomon. Szóval most megint a kis 4650 hasít a gépemben, úgy fest, mégsem volt akkora fölösleges pénzkidobás... Lehet, vissza kéne térnem a CF-re, és az ATI is azért találta ki igazából, hogy akkor is tudjon dolgozni/játszani az ember, ha az egyik VGA-ja éppen szervizben van? Októberben vettem (az 1.) 4870-et, és 3 hónapot nem tudtam használni azóta...
Egyébként jó is az 1. hsz, főleg, ha nem olvassák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Novemberi hardverkavalkád
- VPN topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 7
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest