Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz ludsimon #9595 üzenetére
itt bizony, nekem már hétfőn alaposan megvolt az óévbúcsúztató, szóval most ilyen lightos, itthohsörözgetős szilveszterezést tartok
a kutya megin fut ki, kiváncsi a durrogásra
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
buherka
addikt
válasz ludsimon #9655 üzenetére
Nem...pont fordítva. Engem hánytak le.
A cipőmetAnnyit nem ittam. 4 felest, semi többet...mert én vezettem. Éjfélkor még koccintottunk egy Vilmossal és utána, már nem is ittam többet. Zéró tolerancia...tudod
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
-
-
pohár
félisten
válasz ludsimon #9672 üzenetére
Ááá nem-nem, haverral voltam lent a helyen, a csaj is ment valamerre meg én is
Jaj és még azt is mondta hogy you're welcome, oh mondom de aranyos vagy
Volt a csaj nyakában egy műanyag sztetoszkóp, haverom levette a nyakáról és meghallgatta a csaj mellét vele, az meg csak nézett, hogy miafaszGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz ludsimon #9674 üzenetére
Hát ilyen kis alacsonyabb (~165-170cm), vékony, hosszú barna haj, és playboy nyuszis fejpánt, ami kéken és pirosan világított
Amikor elmentünk mellette a továbbiakban, meghajtottuk a fülét, egyből vágta hogy mi vagyunk azokJaj meg haverom, ááá halál
Lent vagyunk a Deep-ben, jönnénk kifele, egyik oldalon a karszalagosokat engedték befele, másik oldalon akiknek még nincs, haverom odaáll a karszalagos oldalhoz, elkezdi a kidobónak: "Beállok kidobónak egy öt percre, jó?"Kidobó az kicsit lepődött csak meg
Haver beáll a kidobó mellé, és ahogy jöttek az emberek, küldte őket a másik bejárathoz vagy beengedte őket Egyszer jött vagy 3 picsa meg egy nagy kigyúrt csávó, haverom mondja neki: "Figyelj, nincs karszalagod, mennyé' már a másik bejárathoz légyszi"
Betett a pezsgő + 1,2l vodka + 7dl Bacardi, na meg a 12 Hell melléGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz ludsimon #9677 üzenetére
Jaja, mi ilyenek vagyunk piásan
Főleg ha együtt vagyunk, akkor felerősítjük egymásban ezt a tulajdonságotJaj meg nem tudom innen ki ismeri a Muzzaik-ból DannyL-t
Mindegy, majd kerestek képet róla
Az a lényeg hogy egy kopasz csávó, és pont ezzel a haverommal voltunk Pesten a RIO-ban, és dumálunk sakál részegen a mixersráccal, erre jön DannyL, mondja a pultosnak hogy mittoménmit csináljon neki, haverom meg odaordít a pultosnak: "Aztán Bruce Willis-nek jó koktélt csinálj ám!!"Azt hittem ott helyben beszarok a röhögéstől, könnyeztem a nevetéstől
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
buherka
addikt
válasz ludsimon #9712 üzenetére
Ez a fegyver szűk helységekbe jó. Ott lehet vele tarolni, ha valaki ügyes. Legnagyobb baja a felhúzófogantyú volt...nekem is felsértette a kezem. Nagyon kiállt a fegyverből.
Volt, hogy akadályt jelentett a fegyver (beszorult egy hüvely a kivető nyílásba), ekkor ütni kellett ezt a kis fogantyút puszta kézzel Gondolhatod, hogy a 50 kilós BV-s csajoknak mennyire tetszett ez a dolog
Vagy ha meg a hátadra tetted a fegyvert akkor meg beszúrta bordáid közé a fogantyú.
Igazi magyar kuriózum FÉG (Fegyver és Gépgyár) gyártotta darabját olyan 50-60K körül.
A rendőrség nem engedte, hogy náluk renszeresítsék, ott MP5-ös lett.Amúgy a magyar katonák 7.62-es AMD-vel géppityuval vannak ellátva. Ez a 9mm-es KGP csak mellékfegyver.
-
buherka
addikt
válasz ludsimon #9724 üzenetére
kőkeményet is ütött a válladra...az a kis pisztoly. Mondjuk volt is tenyérnyi lyuk a 3-as kazánlemezen.
(#9723) Dr.Én ...speckó tömegoszlató löszert raktunk bele amikor szolgálat volt. 12mm-es gumigolyó
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest