Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
veterán
válasz buherka #8616 üzenetére
Csak 4-en De ott már próbáltam, és kafa... Csak most kicsi radi van, és a hülye ventik mindig zűgnak.. Mondjuk most kint van az ablakba, úgyhogy nem hallom, de nyáron félek, hogy kevés lesz már az a kis radim ami van!
Egyébknt épp a minap hajtottam meg a konfigot egy kicsit [link][ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bolondember #8619 üzenetére
tény! De ilyenre mindig van egykét (ex)barátnőm, akivel azért járunk csak össze, hogy kettyintsünk
-
veterán
válasz buherka #8630 üzenetére
az! nekem is teccik! Mondjuk azt mondják, hogy az új karik (9600gt pl) jobban szereti már a 8xxx-es procikat. Meghát kevesebbet is fogyaszt, és nem is melegszik nagyon. Én most egy Qx9650-re vagyok ráálva nagyon... Csak rohatt drága...
Igen, a lanpartyk nálam is érdekesen néznek ki. van vagy 20kb a gépem aztán mindig bután néznek, mikor megjelenek a géppel, mögötte meg jóg 2 méter csövön egy radiátor
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz buherka #8664 üzenetére
nem, nem halottam... bazz, ez dúrva. Láttad a RatRace (vagy hogy hívták) című filmet? Abba volt, hogy a hülye milliomosok azzal szórakoztak, hogy pár kiválasztott emberkéknek mondták, hogy van xmillió dollát xy helyen, és aki elösször ér oda azé a lóvé. ezek meg azt nézték, ahogy versenyeznek, meg szerencsétlenkednek... Simán el tudom képzelni, hogy vanilyen...
-
veterán
válasz bolondember #8663 üzenetére
Ebben igazad van, kell a minőség, de néha jó az észnélküli töcskölés is
-
veterán
válasz buherka #8674 üzenetére
állatok!
Hát el énsem végeztem sajna.. De az a két és fél év... felejthetetlen... Női kollégiumba laktam... kb 450 lány, és 4en voltunk fiúk. Életem legszebb időszaka volt. Bár sose ért volna véget
Mi mondjuk csak felgyujtottuk a folyosót, meg a kocsmát vertük szét, meg ilyenek voltak. -
veterán
Fogott már alaki a kezébe működő iphone-t? Nagyon gondolkodom egy olyanon.. csak kicsit drágállom!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bolondember #8702 üzenetére
őőőő az más... bár bizonyítékot is lehet hamisítani
-
veterán
válasz bolondember #8734 üzenetére
élő fórumos kollégák megvesztegethetők
najó, de!
-
veterán
hú basszus lassan kéne már valmait csinálnom is...Bár leszarom, majd ráérek még.. hülye exelek megvárnak
-
veterán
na itt a pizzám.. húztam enni!
-
veterán
válasz bolondember #8755 üzenetére
Hát én találkoztam már rosszabbal
Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest