Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
Nekem nem adja be a 2. Birthday daily playt, már 2x3 meccset leszenvedtem miatta...
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
thebigK
addikt
a jack of all trades EVO-t valaki végig tudta vinni? nem adja meg az uccsó feladatot, hogy rúgj gólt és adj asszisztot 2 meccsen, hiába van meg a gól, gólpassz, nem számolja
amúgy megvettem a legújabb scam packot a store-ból, coinból, úgyse költöm semmire, amiben garantált FB ikon van, 5* skill Blanc jött, szóval igazából win“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
bubuska10
senior tag
válasz EA's hit #7355 üzenetére
Nekem is, gyakran nézegettem CDM-eket. Szerencsére sd+evo Sangaré bevált, de ez ár/érték arányában is jónak tűnik
Döntöttem. Volt egy millám, nem tudtam már hetek óta elverni, most vettem egy kapust, Toty Cech-t. Magas, jó statok. Gold Alisson meg Courtois már alig védett valamit, csak ha ziccerben kihívtam.
És ha már fejlődős lapok: Orbán nem úgy volt h fejlődik még egyet? Szentimentális alapon ő a csere CB-m, de már több napja ugyanazok a statjai.
-
Szigma70
addikt
Nálam 89 es EVO Barrios van CDM posztban.
A csávó zseni, de azért ez a Makelele megmozgat,mivel Ikon, és igazi CDM L/H .
Bár eléggé benne vagyok már a Doktor úrban, de kiviszem mindkettőt, már úgy sincs más öröm ebben a fosban.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
-
Digestive
veterán
Depay a WL-en eddig 10 meccsen 17 gól 6 asziszt.
Ma estére fanatikus ATM szurkoló leszek!
-
mettek
addikt
Ezekre mit lehet mondani? …es ilyenekből egy rakat van meccsenként. Tegnap championsban zsinórban 6-7 vesztes meccsem volt. Mintha ultimate fokozatú gép ellen játszanék. Beszarás.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Kristof_94
Topikgazda
Szokásos 11 győzelem ismét meglett. A wl campaign pick dobott egy Cole Palmert. Nem akarok hálátlannak tűnni, de nincs egy kicsit túlárazva?
-
tenaijo
tag
válasz Kristof_94 #7372 üzenetére
Full meta, jó ps+, jó AI, sok poziban tudod játszatni.
Nyilván az is rátesz az árára, hogy top promo kártya volt, tehát alig van piacon. -
Digestive
veterán
Ez is egy jó kör volt. -
stilo18
addikt
Nálam most valami átbillent...mit billent..robbant..
Az elmúlt pár napban kaptam nagyon sok jó lapot..Új De Bruyne ma, tegnap este új Benzema..Essien Toty, birthday Bergkamp, Keane....
Tartsa meg jó szokását a játék#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
toxicjew
addikt
Szegény Kristóf, ez a szemét játék mindig ilyen nehéz döntések elé állítja
-
thebigK
addikt
válasz Kristof_94 #7377 üzenetére
biztos jó az a lap, de kb a fele reális érte szerintem
[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
kapeti07
senior tag
Tegnap este 84+ beadott egy spec Van Der Sar-t. Pedig pont kapus poszton megvagyok Lloris-al. A gyorsasága miatt Sweeper keeper-t raktam rá és sokszor kiszalad és ment. Meg vagyok vele elégedve, persze van mikor lepkézik de még mindíg a legjobb kapus nálam idén. Félek VDS sebessége nem lesz elég. Valaki használta már? Nem lassú, vagy nem szabad vele kiszaladgálni és kész?
[ Szerkesztve ]
Xbox: kapeti
-
tenaijo
tag
válasz kapeti07 #7381 üzenetére
Megvolt az összes verzió, a TS megélt ~300 gamet, de csak azért mert kapusra évek óta nem költök. Nálam ez a birthday VDS taktikától függetlenül random kiszaladgál, plusz amit a legjobban gyűlölök, hogy csomószor megindul, és megtorpan.. Hiába húzgálom manuálisan, onnantól verve van.. TS ilyet nem csinált soha. Ha bent marad, véd rendesen, sokszor akkor is, ha nem húzom, de azt a fire Hrádecký is ugyanúgy megtette 20k-ért.
Lloris nálam messze a legrosszabb kapus idén.
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
válasz tenaijo #7383 üzenetére
birthday VDS-nél ott a rush out playstyle, a TS lapjánál nincs, ezért lesz az. Mondjuk ja, az a 46 pace elég harmatos a folyamatos kiszaladgáláshoz
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
EA's hit
őstag
Jott egy 5 wf-es bd Rodrygo egy 84x5-bol. Ezen a lapon mi kerul 900k-ba, amikor pl. egy free Athenea rohogve jobb nala?
-
D.Bergkamp
csendes tag
Akit érint: elérhető az ehavi amazon prime csomag, bár sok köszönet nincs benne.
-
gjoe
addikt
válasz D.Bergkamp #7389 üzenetére
Évek óta egyikben sem volt semmi értelmes nálam.
De mindegy is. Ez már egy halott játék. -
Sirandrish
legenda
En mar kínomban azon röhögök hogy a 82x20as packbol (a maibol) sikerül-e megdonteni a rekordomat, amiben 16 dupla volt nulla promo lappal
En nem is értem ezt. Több ezer nyitott csomag, még annál is több pick és nulla olyan lap ami endgame lenne, vagy ami az aktuális promobol esetleg a felső sorból jönne
Ha nem lennének SBCk, a csapatom 70%a még gold lenne annyira nem nyitok szart se
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
D.Bergkamp
csendes tag
A két Openda sbc-nél a gyakorlatban mit jelent az 1-1 csillag különbség? Egyáltalán ezek a csillagok mit jelentenek?
-
Sirandrish
legenda
válasz D.Bergkamp #7392 üzenetére
Az egyik a skill moves (cselezés) a másik a weak foot (gyengébik láb)...innen már gondolom el tudod dönteni hogy melyik passzol jobban hozzád
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
toxicjew
addikt
válasz Sirandrish #7393 üzenetére
Szerencsére mindkét lap fos, így nem kell agyalni melyiket rakja ki
-
D.Bergkamp
csendes tag
válasz Sirandrish #7393 üzenetére
Hát a cselezés nem az én asztalom, úgyhogy eldőlt! Köszi!
toxicjew: Miért mondod, hogy fos? Jónak tűnnek.
-
thebigK
addikt
válasz D.Bergkamp #7395 üzenetére
nem rossz, de 300k-ért szerintem vannak jobb alternatívák, EVO-k.
-
kapeti07
senior tag
válasz D.Bergkamp #7395 üzenetére
Nekem sem tűnik rossznak, ha összehasonlítod egy Fanthasy Wernerrel majdnem azt tudja mint a német. Ha nem lenne meg Timo akkor lehet meg is csinálnám én is.
Xbox: kapeti
-
Aguinaga
őstag
válasz Sirandrish #7391 üzenetére
Nyertél nekem most 14 dupli rare gold volt a 20 rare goldból, de a nem duplikban is a legmagasabb egy 84-es lap volt.
Szánalmas.
[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest