Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Elvileg jövő héten érkezik, majd megmondom...
BG-n 12500 Ft volt szállítással, szal. nagy bikaviadalt nem lehet várni tőle, egy rendes kamera többe kerül...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Jackal2
senior tag
Szerintem használható. A Symák híresek a jó értelemben vett igénytelenségükről. Kollégámnak van egy Syma X5 SW verzió, van 3 gyereke, szóval kapja az ívet rendesen és eddig egy propeller védő tört el. A nagyobb akksikkal tud 10 perc fölötti repidőt az SW.
Megnéztem mi van EU raktárban:
- Banggoodban semmi- Tiny Dealen ezek vannak
Syma X5C-1 50 dodó Germany
JJRC H6C, ez Hubsan X4 méret, szóval pici, 43$
MJX X800, ezen nincs kamera, vehető hozzá szett, sokan szeretik 44$- Gear Besten
Syma amit linkeltél, olcsóbb mint TD-n
MJX X800 28+6.5$ olcsóbb mint TD-n
DM007 29+6.5$Ebből nyugodt szívvel szerintem a Syma vehető meg, vagy az MJX 800, de azon nincs kamera és azzal kicsúszol az 50 dolcsis keretből
A DM007 neve már többször felmerült, de van akinek nagyon szar van aki szereti, elég vegyesek a vélemények.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest