Hirdetés
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Insolent
aktív tag
A méregdrága routered nélkül is tapasztalsz ilyen visszaesést?
Esetleg packet loss van?
Nem mondtam, hogy bármi gond lenne a gépeddel, csak azért kérdeztem mert ahány böngésző annyi féle mérési eredmény születhet egy adott oldalon, pl nekem a chrome-al csinált mérések fals értékeket hoznak." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
Csak a folyamatosság végett ezt írd be a parancssorba.
Szerintem ahhoz sok csomagot kellene veszítsél, hogy hibásan jöjjön le egy fájl, de előbb szakad meg a letöltés.
ping www.bix.hu /l 1024 /t[ Szerkesztve ]
" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
Az szívás, de mégiscsak közvetlen kellene kipróbálni kábelt a gépedbe router nélkül, és úgy csatlakozni.
Szűkítsd a hibalehetőségeket.buzasgabor: Mivel próbáltad? Lehet hülyeség, de nem raktad ki DMZ-vel a géped net felé?
[ Szerkesztve ]
-
Insolent
aktív tag
Ezzel azért nem értek egyet, upc 29-es körzet árai között mazsolázz picit, mit és mennyiért adnak. Aki jó netet akar az a Digire vált aki jó minőségű tv adást az a UPC-t válassza. De hozzátenném a 29ben nem mindenhol van Digi.
-
Insolent
aktív tag
Nem bontja a kapcsolatot a DIGI 24óránként. Nekem van úgy, hogy 3hétig ugyan az az IP-m, és van adatforgalom ez idő alatt rendesen. Legtöbbnyire én bontom, illetve restartolom a TL-WR741ND routerem.
Ha lesz egy kis időm ráfekszem erre én is, de csak érdekességből." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
válasz banhammer #14217 üzenetére
Nekem nagyon ritkán bontja, van úgy hogy 3 hétig ugyan az az IP-m.
De legtöbbnyire én bontom valami oknál fogva, matatok a routerben, pakolok,, mindig van valami..Ja valakinek sikerült összehozni a WOL-os dolgot.. ? Tegnap elszöszmöszöltem vele vagy 3 órát és nem akart menni. IP-m maradt nem kaptam újat, de egyszerűen nem keltette fel semmi sem a gépem.. Valaki esetleg ötlet..? szoftver&beállítás&leírás
[ Szerkesztve ]
-
Insolent
aktív tag
válasz majer_balint #14239 üzenetére
Merrefelé laksz? 10es panel vagy sorházasban? vagy esetleg kertesben..
-
Insolent
aktív tag
válasz majer_balint #14242 üzenetére
10es panel...
Nos függ attól is hányan vagytok a panelban rákötve a switchre, legtöbbnyire Basenetet kötöttem, azokkal nem volt gond, ha betelik egy eszköz akkor hozzáfűznek egy másikat.
Azért ha sok torrenthuszár van a házban az kicsit bezavarhat a dologba..
Mondjuk, te is huszárkodni akarsz Topnettel?! Vagy játékra kell?" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
válasz majer_balint #14250 üzenetére
Oké , szerintem egy átlagos felhasználónak bőven elég a közepes csomag... De ez az én véleményem nekem is ez van.. Bőven kiszolgál...
-
Insolent
aktív tag
válasz sfdrakex #14252 üzenetére
Ez is egy nézőpont, nem vitatom....
Arra már nem akartam kitérni, hogy volt aki topnetet rendelt az ismerőseim közül és nem kapta meg a sávszélt amit rendelt.. De ő nem panelban lakik hanem kertesben.. Lehet nála máshogy viselkedik valami..
Vagy szimplán nagy répa, hogy utána járjon ennek. De tény, nem sok pénz a nagy csomag, azért is kérdeztem, hogy merrefelé lakik, mert láttam pár Digis szekrényt amiből dőltek ki az eszközök annyi júzer volt a lépcsőházban.." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
-
Insolent
aktív tag
válasz Milka 78 #14321 üzenetére
Esetleg ha az Avastot lecserélnéd? Én specia MSE-t használok.
Routeren ha kirakod magad DMZ-vel akkor is gond van?
Próbáld ki, hogy ha kikapcsolod a win tűzfalat akkor is gond van e, csak egy teszt erejéig.." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
válasz Milka 78 #14334 üzenetére
DMZ-s beállítás a routerben van Forvarding/DMZ oda a lanos IP-det írd és enable. Ezzel a funkcióval konkrétan kirakod a géped a net felé routeres tűzfal elé. Ezzel az esetleges akadályokat talán/tiltásokat ki tudod kerülni, ha így sem megy, akkor még okoskodunk valamit.
Ja majd elfelejtettem Fix lanos IP-d van vagy routertől kapsz? Amúgy a DNS-eket beírhatod fixnek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Insolent
aktív tag
válasz leslieke #14340 üzenetére
Elvileg nem, de így olcsó mindhárom szolgáltatás.
Csomagot vettünk ami 1 vagy 2 év hűséggel volt köthető, de lehet hűség nélkül is vásárolni náluk, akkor elvileg kiírt lista árat fizeted.wwenigma: Bocs korán van még, igen látom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Insolent
aktív tag
válasz berbatov2 #14590 üzenetére
Vagy lehet annyit ittál, hogy görbítetted a teret, és egy csapásra át is ugrottál egy másik idősíkra. Ott amit láttál enyhén illumináltan magadénak érezted és azért hiszed azt, hogy megjavult minden, a tér görbülése a piálásodnak tudható be. A probléma még nem oldódott meg csak máshova került ( jó reggelt ).
-
Insolent
aktív tag
-
Insolent
aktív tag
-
Insolent
aktív tag
válasz tothzoli #14637 üzenetére
Érted és próbálsz érvelni a lakógyűlésen, hogy ez milyen jó lesz neki és másoknak is, mert olcsóbb az a csatornakiosztás amit ő szeret nézni stb, meg ugye az ember magának akar jót elsősorban.
Szerencsétlen 70 és a halál között van és már nem képes felfogni a kicsi kis szürkeállományával, hogy miről is van szó.. Némelyiknél meg olyan imput lagg van, hogy habzásnak indul a szája beszéd közben...
Az ilyenek feltudják pumpálni az agyam, nem kicsit nagyon...." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
-
Insolent
aktív tag
válasz hucsikoi #14793 üzenetére
Hát addig lehet nem kapod meg, Digi nem a számlázás pontosságáról híres..
Amúgy nem gáz ha csúszol a befizetéssel én rendszeresen 5-6 napokkal később fizetek...
De ismerek olyat is aki 2-3 havi számlával van elmaradva és még mindig van szolgáltatása" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest