Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
Nem tudom volt-e már, de nagyon jó :-D
Kommentek külön jók, pl. "0:30 Templar" :-DDD
-
Franklin
addikt
Jöttem dicsekedni, hosszú idő után esett ez a legendary, de megérte várni rá :-)
40 euróért vihetitek RMAH-ból :-D
-
Franklin
addikt
Srácok, hogy tudnék a monkomnak legalább 40k dps-t csinálni? Van rá kb. 10 millióm.
Ha a pajzs helyett berakok egy 716 DPS kardot, amin van +300 DEX, még csökken is a sebzésem... lol?
Vagy a 20% CHC, 50% CHD a kevés?
[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
Van egy infernal machine portálom, jönne most valaki(k)?
Kicsit kevés a DPS-em (45k buff, monk), jó jönne egy kis erősítés :-)
Battletag: MilanBoros#2547
-
Franklin
addikt
válasz Mr.Csizmás #7400 üzenetére
Karin jobb klikk, leave party?
-
Franklin
addikt
Van három portálom, van kedve most valakinek nyomni infernal runt mp3-5 körül?
Monkom van, 45k buff DPS.
Vegyen fel akit érdekel: MilanBoros#2547
-
Franklin
addikt
Elgondolkodtatott ez a naked Diablo kill MP10-en.
Mivel lenne érdemes megpróbálni?
Először egy invulnerable monkra gondoltam, kell hozzá az a shrine ami lecsökkenti a CD-ket, plusz serenity/ascension, meg blinding flash, de mivel ugye kicsi a DPS, esélytelennek tűnik leverni másfél perc alatt 275milla HP-t. Utána meg 1hit és vége.
A többi kasztot nem annyira ismerem, szóval jöhetnek az ötletek :-)
-
Franklin
addikt
Addig beszélgessünk kicsit a sztoriról.
*SPOILER!*
Az ACT3 eleji cinematicban Azmodan azt mondja Leahnak, hogy "azt gondoltad, hogy okos vagy... hogy túljárhatsz mindannyiunk eszén... a testvéreink egytől-egyig a csapdádba estek... de én nem fogok..."
Itt valójában Diablóhoz beszél, nem? Szóval tudja, hogy ő van Leah testében. És a helyszín is, a trón... az Diablo "otthona", nem?
Legalábbis nem logikus, hogy Leahnak mondana ilyeneket.
-
Franklin
addikt
válasz Sirandrish #10111 üzenetére
Szerintem egyszerűen túl kicsi a minta.
Hasonló az online pókeresek "csal-a-terem" teóriájához. Eszement elméleteket gyártanak arról, hogy miért pont VELÜK akar kiszúrni a program.
A másik dolog, hogy ilyen az emberi elme. Rendszert keres mindenben. Még a teljesen véletlenszerű dolgokban is mintákat vél felfedezni: "ezen a héten szarabb/jobb a drop"
Pedig ez egyszerű matematika és valószínűségszámítás.
Szerintem.
-
Franklin
addikt
Nem rossz, de nem sok kicsit az a 80k life?
Én meg összefutottam ma hajnalban egy 75. paragon szintű wd bottal publikon. Vicces volt, úgy követett, mint egy pincsikutya. Amikor megálltam, ő is megállt. Amikor elindultam, ő is :-)
A másik dolog, amiről fel lehet őket ismerni, hogy soha nem nyomják el az átvezető videókat... pedig 75. szinten már láthatta őket párszor :-D
-
Franklin
addikt
válasz Thrawn #13163 üzenetére
Nagyon jók lettek a follower dumák, nekem ez a kedvencem:
Templar: Are there any men who follow the Prophet?
Enchantress: There are not. Do you wish to join us?
Templar: I am sworn to my order.
Enchantress: I am certain my fair sisters would ENJOY your company!
Templar: My faith is my shield, my faith is my shield, my faith is my shield...:-DDD
-
Franklin
addikt
Akik panaszkodnak, hogy akad a játék, azok írják már le milyen grafikai beállítások mellett futtatják.
Lehet, h csak annyi a megoldás, h lejjebb kell venni valamit (pl. shadow, low fx, high sound, stb.)
Nekem minden minimumon van, nincs élsimítás és így röcc nélkül viszi a low budget gépem (Athlon X2, HD 5550) a játékot, még akkor is, ha archonoznak meg savat köpnek a társak.
-
Franklin
addikt
válasz vendingo #13369 üzenetére
Nem is mondtam, hogy a géppel van a gond. Csak segíteni akartam, mert volt már rá példa, hogy egy csúszka megmozdítása megszüntette a hibajelenséget (pl. GTA3, view distance). Ezért gondoltam, hogy itt is ilyesmi lehet a gond.
K_mester: de, komolyan gondoltam. És mint látod nem mindenki próbált ki mindent, minden maxon és hagy szóljon.
[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
Jézusatyaúristen!
Bemegyek publikra, áll a ládánál 3 player. Egyikük ledob egy Zuni cuccot. Na gondoltam, ezek is hülyék, így mutogatják egymásnak a tárgyakat, vagy így trédelnek, mi van ha felveszi valaki?
Aztán ledob még vagy 3 legendet, a többiek fel is szedik. Kérdezem csetben, hogy WTF ez most mi? Aszondja a srác: "im share the wealth :-)"
LOL??? Simán kidobált vagy 10 legend és zöld cuccot, de nem ám szarokat, hanem ilyen Litany, Unity, Zuni, Vile Ward, Ice Climbers, Strongarm, Nati, stb. cuccokat. Mi meg kapkodtuk fel. Még ránk is szólt, hogy osszuk meg a cuccot, DEX-es dobja el az INT-est, stb. Szépen elosztoztunk, aztán elköszönt és kilépett.
Egy 94. szintű Monk volt, Eczek néven.
És ezt most így hogy??? :-D
-
Franklin
addikt
válasz fahrii #16215 üzenetére
Ezek picit többet értek, csak amiket én szedtem fel, azok voltak 3-5M körül és nekem már csak a "maradék" jutott, szerintem a többiek kaphattak 10M+ itemeket is.
Ha olcsó cuccokat dobált volna, azon én sem lepődtem volna meg annyira. Persze kérdés kinek mi az olcsó, lehet 500M+ goldja van :-)
-
Franklin
addikt
válasz sunnymarcell #16255 üzenetére
Ha PayPal-t használsz, akkor nem kell auth.
-
Franklin
addikt
Srácok, lehetne még DPS-t növelni a DH-mnál 20-30 misiből, vagy esélytelen?
Ja, IK seten nem röhögni, ócsó volt :-D
-
Franklin
addikt
Srácok, mi olyankor a teendő, mikor nem tudok belépni a bnet accountomba, mert lockolva lett, de nem jött email róla?
Jelszót tudtam változtatni, arról jött is az értesítő email, tehát azzal nincs gond.
De belépéskor írja a "suspicious activity" "we sent an email" dumát és hogy kövessem az email-ben írt utasításokat, de nem jön email. Spam folderbe se.
Ticket-et se tudok nyitni, mert ahhoz be kéne lépni, de nem tudok a fentiek miatt.
Egyéb ötlet?
-
Franklin
addikt
Sziasztok,
Van valami teendő így a Season utolsó napján? Egy 50-es Gem of Ease-t beizzítottam, gondolom ezzel érdemes majd kezdeni az új szezont... mi kellhet még? Pl. szoktatok eltenni alacsonyabb szintű cuccokat a gyorsabb szintezéshez? Soloban kezditek vagy multiban?
Régebben sokat toltam a játékot, Patch 2.0 előtt hagytam abba, és most kezdtem újra 2 hete, szóval nem minden világos még
-
Franklin
addikt
Na meglett a solo GR70, paragon 480, Shadow Impale DH, nagyon durva ez a build. Bár nem szimpi, hogy késes, egy DH-hoz az íj vagy crossbow illik, meg milyen röhejes már, hogy a tőr mellé berakott Quiver adja a bónuszokat de nagyon hatékony, azt el kell ismerni.
-
Franklin
addikt
Azért, mert a build Ricochet rúnát használ az Impale képességhez, aminek Lightning a sebzése (benne van a rúna leírásában).
Ezért kellenek a Lighning boostok és ezért kell a Convention of Elements-et is figyelni és akkor spammelni az Impale-t, amikor épp a Lightning a soros.
-
Franklin
addikt
válasz szupermacs #103947 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest