Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz persil #20654 üzenetére
Pl a "damage done" ablak... Epenis
Nem akarok nagyon belemenni, de vannak olyan bossok, amik enrage-elnek (mint a D3-ban is). Kell rájuk mondjuk 3 tank, 6 healer meg 16 dd (damage dealer). Ki lehet számolni, hogy 1 dd-nek mennyi dps-t kell leadnia, hogy az enrage előtt lemenjen a boss, erre jó a dps meter. (És persze epenis is, de ha valaki nem hozza a minimumot, akkor le kell cserélni, mert különben nem dől el a boss.)
Egy wowban messze nem az van, mint itt, hogy kijöttek az über bossok, és azonnal feküdtek. Patikamérleggel van belőve a nehézség, és még a legjobb cuccban is több 10 óra (= több nap, akár több hét) gyakorlás után verik csak le az épp aktuális bossokat a top csapatok, és a "casual" réteg meg csak hetekkel/hónapokkal később.Dive ever, work never.
-
quex
tag
válasz persil #20773 üzenetére
Aha, így már minden világos. Szóval az asszony az ágyból azt hiszi, hogy egész éjjel diablózol és azért nem megy a... a friend listán lévők pedig hogy állandóan játszol és még mindig nem lépted meg a következő paralevelt... Pedig elegendő lenne megnézni a "Bacground FPS" beállításod, és egyből nyilvánvalóvá válnának a problémák okai.
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
simsi
csendes tag
válasz persil #20795 üzenetére
Ez szerintem elég friss és hiteles forrásnak tekinthető. Diablo3.hu Kék poszt is linkelve, szóval a multibox engedélyezett és amíg ezzel is növelni tudja az eladásait addig szerintem nem fogják tiltani. Arról nem is beszélve, hogy az eladások radikálisan visszaestek, mivel semmi igazán tartalmi változás nem történik.
-
quex
tag
válasz persil #20885 üzenetére
Nem lehet tőled hozzászólni semmihez, mert egy igazi torll vagy.
Cyberbeni eléggé ellenszenves, de nem mindig mond hülyeséget. Nagyon szépen, korrektül leírta itt: #20866-itt a véleményét. Erre jössz ezzel: "Senki nem is mondott ilyen hülyeséget, hogy alaptámadást használ."
Szó szerint senki! Cyberbeni sem állított ilyet, miért adod a szájába?És akkor itt jövök én. Amit írsz rám vonatkozóan, hogy az én megközelítésem, attól elhatárolódnék, mert nem ezt írtam, nem is gondoltam ilyen hülyeséget.
Nem értetted meg a lényegét, vagy szándékosan magyarázod félre, hogy a többiek hülyének, te pedig okosnak tűnjél? Nem tudom. Te vagy itt király, leborulunk előtted, de azért néha maradj csöndben, amikor csak ostobaságot tudsz hozzá tenni, mert nem lehet tőled beszélni. Miért nem lehet a hozzászólásaid normálisan, a többiek véleményére odafigyelve tenni? Mit gondolsz, miért van itt csak néhány ember? Biztos nem több mint 50, aki rendszeresen ír, pedig biztosan játszanak diablót ennél jóval többen Magyarországról. Elüldözitek őket. Így nincs kedve senkinek sem hozzászólni.
Egy kibaszott szórásról beszéltem. A várhatóérték a példában ugyan az, a szórása zöld kőről piros kőre cserére csökken. Ennyi. Nem kell hozzá lehülyézned senkit, pedig annak a virégnyelven való kivitelezésében igazán profi vagy. Tegnap is bunkó voltál, ma is.
Tudom, hogy a személyeskedés tilos itt a fórumon és lehet hogy ban-t kapok miatta, de jó lenne, ha kicsit persil vissza venne az arcából, mert megfojtja vele a fórumot és akkor már megérte.
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
persil
nagyúr
válasz persil #20889 üzenetére
Bocs, kicsúsztam az időből.
Szóval én erre válasznak ezt írtam:
"Szerintem quex csak arra gondolt, hogy ha pont a threshold-nál vagy és egy sima ütéstől éppen nem döglik meg a fehérnép, akkor jobb lehet talán a piros tégla, mert azzal megölöd egy ütésre őket.(míg a zölddel ha épp nem jön be a crit, továbbra sem)"
Vesd össze őket.Na mindegy, részemről lezárom, mondjuk igazából eddig sem vitáztam senkivel, trollkodásnak nyoma sem volt.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Cyberbeni
addikt
válasz persil #20879 üzenetére
"Emellett pedig igen, a skillek sebzését is elvben növeli!"
Erre mondtam, hogy mindenki csak skilleket használ.
A legtöbb skill pedig képes critelni (van amelyik channeled skill, és olyan sokszor talál, hogy tényleg mindegy, hogy alap sebzés, vagy krit adja a dps-t), szóval ez a fegyver sebzésén alapszik a skill elég hozzá nem értő duma.
Ha valaki meg olyan skill-t használ a sebzésére, ami nem tud critelni, akkor azt tegye hozzá, mert abból nem sok van, és nem is annyira jók, szóval általánosítani a kritelő skillek alapján érdemes.Igazából teljesen mindegy mit írok, mert a lényeget úgysem olvassátok el, hanem megpróbáltok belekötni valamibe.
[ Szerkesztve ]
-
davidsito
aktív tag
válasz persil #20919 üzenetére
egy nagy szarság volt ez a craft dolog
- az ah még jobban behalt
- az egyetlen drága cuccom, ami volt, már az sem ér semmit (lacuni)
- a gear fejlesztésem, amibe fogtam kuka, mert majd a kraftolt itemekre kell alapozni, ami eddig csak
felemésztette a tartalékaimat, mert nem sikerül megfelelőt gyártatnom64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
Amur
addikt
válasz persil #20992 üzenetére
10 fps-el esik nekem vissza a gépem csak,pedig nem egy erőmű(profilomban az adatok).
Simán játszható mellette!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz persil #20995 üzenetére
Ja Fraps nekem se jött össze,azért kerestem mást.Ezzel ha pl. böngészőben futó dolgot akarsz felvenni akkor állíthatod a felvételi területet,azzal még csökkentve a videófájl méretét,meg persze kikapcsolhatod a hangot hogy azt ne vegye.
Ha játékból veszel fel akkor fusson a játék,állítsd be hogy 'dx mitudoménmit ír ki' a cél a felvétel fülön,válts át egy pillanatra a játékra,ekkor fel is ismeri,kiírja majd hogy 'diablo3 bla bla',ezekután játékba vissza és F12-vel tudod indítani,megállítani.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #21118 üzenetére
Természetesen...már csak azt nem tudom hogy mire költsem ezt a rengeteg lóvét
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #21202 üzenetére
Jelenleg a játék legnagyobb kihívását MPL10 über jelenti.
Ahhoz meg kevés a 2,5ös AS, ha tetszik, ha nem.A LOH meg kell hogy életben maradj...persze ha bevállalod hogy 1-1 arcane sugár is a földbe tiporjon akkor nem fontos, ha nem szeretsz a földön fetrengeni akkor viszont több mint hasznos.
"Akkor biztos az én játékom a bugos, hogy 2.5-el koppra fagyasztok mindent azmón kívül."
Ehhez csak annyit tennék hozzá hogy valószínűleg mást gondolunk/másképp képzeljük a "kopp fagyasztást"
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #21211 üzenetére
Életképtelennek semmiképp nem nevezném azért, de az tény hogy 2,7el zsírkirááály
Mi kipróbáltuk..és mindenki többet sebez a megfagyasztott ellenre
A Cold Blooded-el az a baj hogy az csak rád hat..az fele olyan hasznos sincs.
A 2 kombója azért tényleg durva lenne..már persze ha mindkettő hatna mindenkireEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #21213 üzenetére
Egy időben én is akartam használni, de nem nagyon fér be, meg ráadásul inkább próbálok mindenkit fagyiban tartani, így meg ki sem tudnám használni
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #21217 üzenetére
Nah hát ezért játszom én csapatban.
Gorni a Monk aki 24 yardról kb bármit rám tud húzni..így igazából csak a kezdő pozíciót kell megtalálnom utána már csak a fagyit kell nyomnom orrba szájba. Ráadásul ha lenne valami csúnya dolog, a LOH akkor is életben tart, de ha mégis csak kemény lenne a szitu akkor odébb teleportálok és már nincs is gáz.Én az Evocationt szoktam még használni, ha már CM vagyok ugye, meg a Blurt.
-
Gorneck
legenda
válasz persil #21226 üzenetére
Ez egy igen jó kérdés...passzolom...de sztem nőveltet mivel pont a múltkori esetben 1hitelte a másik pakkot amivel kb semmit se foglalkoztunk...szal HPjuk majdnem maxos volt.
Az uccsó rúnájával mpl6-on 2-3 fővel a fél térkép végigrobban tőle...de ott ugye, ha jól tudom nem max élet 50% dmg van, hanem sima 60%-os 2sec dps alapú.
Sajna rúnák mantrák miatt ezt igen nehéz megmondani.Annyit tok, hogy Raka SOJ gyűrűvel 1 hiteli Ghomot...Invis szórakozott ezzel MPL10en. Nálunk 3 fővel sztem olyan 25-30%-ra ugrik le ghom HP-ja...de ebben nem vagyok biztos...
(#21228) Helmoras:
Sztem rosszul: Cause a target to Bleed for 745% weapon damage as Physical over 9 seconds. If the target dies while bleeding, it explodes and deals 50% of the target's maximum Life as Physical damage to all nearby enemies.
Szóval a mobét...ezért is használják magas mpl-en elég sokan. Nálam a parti buildembe nem mindig fér be...vagyis hol vakítok hol robbantok...refik miatt inkább előbbit szoktam használni, de solo-ba lekakikálom és használom...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #21285 üzenetére
Kb bármelyik iteméből felhúzok 1-1 karit
radi8tor1 Közlöm vele ma hogy cserélje fel
oh..felsőt töröld Radi pls..nem tudom ez hogy történhetett
ty[ Szerkesztve ]
-
Bahama
aktív tag
válasz persil #21285 üzenetére
Szerintem pont a mantija nem annyira durva.
Inkább a mempó meg a gatya.
És van 2 jó craftja is.Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
buherka
addikt
válasz persil #21326 üzenetére
Semmi extra...küldenek egy mail-t arra a címre, amit a regisztrációnál megadott. Ott lesz egy link, ahol követed az utasításokat és meg kell változtatni a régi jelszót egy újra, csak így fog beengedni.
A biztonsági jelszót sem árt tudni.
A biztonsági jelszót ugye nem tudod megváltoztatni...(#21327) radi8tor1...mi ez a személyi másolat küldés. ??? Erről nem hallottam.
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
F-ECT$
titán
válasz persil #21365 üzenetére
Ha megvan az a 4-5 érték, amit leírtunk már páran (20 apoc, 50 chc, 2.4+ as, 400+ loh), akkor nem kell trükközni, és kényelmesen lehet haladni. A 100k dps szerintem bőven elég mpl3-4 farmoláshoz, és akár mpl8-9 überhez is, hiszen a folyamatos fagyasztás megy, és a valóságban 3-5x nagyobb dps-t ad le a cm wiz, mint a karakter lapon szereplő érték.
Tehát inkább legyen egy kicsit kevesebb a dps, de ezeket a küszöböket érdemes átlépni. (Persze nem kell, de érdemes.)
Dive ever, work never.
-
davidsz
senior tag
válasz persil #21353 üzenetére
Az összehurcolt goldot nem említem, ami nekem jött. Az kb. 300M úgy hogy egyszer 1 cucc esett, amit eladtam 2xxM-ért.
A többihez a goldot vettem. Ez a része kevésbé mókás.
Most legalább tudok haladni. A drop 0. Keyvarden ACT II-n nem akar kulcsot dobálni 1 db-om van. A többiből 20.
Mpl3-4 en sorozatosan refis extre health szörnyek vannak. RandomA panaszom arra irányul, hogy a játék élvezetéhez pénz szükségeltetik (lehet hogy csak nekem) a leírtak miatt.
Viszont jobb erre költeni, mint nyerőgépekre, meg piára stb. 35éves fejjel még azon is gondolkodtam, hogy leteszem a cigit, aztán goldra költöm Jobban járok. Diablo Fan(#21378) Sirandrish:
Ezzel játszom. A többit karaktert meg kifosztottam, mert kellett a gold. Az most tervbe sincs, hogy másikkal is játszogatok. Nem esik olyan, amit rá tudnék dobálni és lehetne mendegélni...[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #21537 üzenetére
Én már elcraftoltam szerintem 5-800 darabot, de most van 6darab 100as stackem és idegesít..
Nem akarom a földön hagyni őket, de így lassan egy full lap kell a stasből..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Cadal
őstag
válasz persil #21655 üzenetére
Nos engem a Diamond skin és az Energy Armor - Prismatic Armor (amivel van 5200 armorom ~700allressel) elég jól életben tart még ha meg is csapkodnak. Számomra sokkal fontosabb, hogy minél hamarabb be tudjam indítani a láncreakciót, hogy minél hamarabb tudjak fagyasztani újra és újra. Én pl. az elejétől úgy alakítottam a a karit hogy nem használok blurt...
#21657) G^zC^mp€r: A Frost Novanal próbáltad esetleg a Cold Snap-et?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #21655 üzenetére
Én Überen 2,80körüli AS-el is használom..
Miért ne? Csak segít...olyan mintha lenne még 3-4CHC-m vagy még egy kis AS-em..miért baj az?
Mondjuk ha mondasz valami jó passzívot helyette akkor szívesen kipróbálom, de szerintem CM-nek bőven király az EvocationEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
abéla
senior tag
válasz persil #21661 üzenetére
Azért a Clood Blooded passzívot kihagyni nagy luxus egy olyan karinál, ahol az ellen 90+%-ban fagyiban van, gyak. egy glassC, a negatívumai nélkül.
Gazcamper: sztem crftolj egy 200+int, 9-10chc, 8-9as-es amut (ahogy saját+többiek tapasztalatait elnézem, 20-50x -ből megvan....vagy nem ), az elveszett set-bónuszt meg (részben)pótold egy 70+allres-es, 180+-os vitás blackthorne gatyán, a maradék LoH (1100-1200) még így is bőven elég.
Meg chanto-set upgrd.De mint mondtam, ha van kellő allres/armor/loh, akkor hp elég 30-35k is.
Ez a nem az e-pénisz build/gearem: [link], ezzel mpl10-en vault of ass. max 1 halál, ha figyelmetlen vagyok (mondjuk sztem a teleport itt már legalább olyan fontos, mint pl a diamond skin). Láthatóan nem durvulok hp terén, de elég így is, bár ha diamond skin-nel a shrads-ot használom (kb +10% dps, -10k hp), akkor ez már kevés lehet(megy fel az allres/armos Blackth. gatya), szval kb ezzekkel az értékekkel ennyi kell.(+20k a diamond skinből offc)Builded: sztem lassan mehet a pinpointB, mert chc kicsit alacsony, meg egyébként is, eff.dmg-ben alig van különbség az StormA/ShockA és az E.armor/PinpB között, akkor meg miért is ne kellene az az 1000+armor, meg az 5chc?
AS lassan elég, inkább próbáld meg a teleportot (és akkor már movement is kényelmi funkció lesz ).
Blur pedig csak a melee dmg-et csökkenti, neked viszont pont a távolsági/molten/electrified/plague jelenti a gondot, ráadásul a refis szörnyeknél is a saját, nem melee dmg-et kapod vissza (bár chain reaction-nél kérdés, mert az ugye fizikai sebzés, de sztem az sem melee), szval ha jól működik a freeze (márpadig nálad, az értékek alapján, kell hogy menjen), sztem nincs előnye a blurnak.
Akkor már inkább, ha az evocation nem jött be -bár sztem simábbá teszi a dolgok fagyását -, temporal flux.hootka!
-
-
davidsz
senior tag
válasz persil #21779 üzenetére
Erre van egy jó magyarázat:
Anno amikor volt az összes kasztból 60as karakterem, javasolták, hogy egyet fejlesszek, amivel játszom, mert goldilag nem megy mind. A Monk nyert
Viszont ha megunom, akkor lesz hajaj.monkból akarok kihozni para100-at ... lusta lennék rá más karakterrel elölről kezdeni mindent.
Viszont nem vetem el a dolgot, mert ha csillió billió minden, akkor lehet belevégok másba is.Most hogy a Monkkommal haladok, így most ehhez ragaszkodom, mert megint élvezetes a játék.
Amennyi goldban van, az már nem.[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
mikromanus
veterán
válasz persil #21790 üzenetére
16 millió helyett 1,6 milla?
13,6 helyett kap 1,36 millát. 12,24 millával kevesebbet mint az eredeti. Az aprót lefele kerekítve megvan a 12 misi. Ennyi volt?edit:
(#21792) sunnymarcell
Akkor 10,71 millát vesztettél. Ne túlozz![ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
F-ECT$
titán
válasz persil #21838 üzenetére
Volt egy videó, ahol 1M-ból raktak össze egy CM wizt. MPL 10-en fagyiban tartott mindent, de a kb 30k dps-e egy kicsit sovány volt
G^zC^mp€r a következő szint, ő pár 10m körülből hozta ki a 110k dpst, ez már mpl 7-ig, vagy ha a többieknek kellő dps-e van, akkor akár mpl 10-ig is elég.
100m szerintem olyan 150-180k dps-ig lehet elég, ha az átlagos ah árakat nézzük, és nem csak kurva jó vételekkel számolunk.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz persil #21848 üzenetére
De ő nem azt kérdezte, hogy mennyiből lehet jó karaktert faragni, hanem, hogy egy 250k dps-est mennyiből lehet összehozni.
G^zC^mp€r: attól, hogy nem lett kevesebb a pénzed, még nem azt jelenti, hogy ingyen volt, hanem hogy legalább annyit kerestél, mint amennyit költöttél. A kérdés, hogyha minden cuccodat az AH-ból kellene most megvenni, akkor kb ez mennyibe kerülne.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest