Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
ha zuni poxból AS-eset néz, akkor crit-et bukik (vagy VISA)
zuni csizma chantodo mellett nem ad elemental bonust (elhanyagolható) viszont a movespeed miatt lehet jó ice climbert alternatíva (én 2 napja vívódok, hogy cseréljem-e)nat ring IAS mellé lehet crit%, és akkor még a 7% set bonus, de akkor ugye a nagy csizmán iszonyat nagy bukó van a climbers-el szemben, és a ringen sincs critdmg ("vagy VISA")
[ Szerkesztve ]
-
-
killerjohn
addikt
válasz sto1911 #32719 üzenetére
Nekem este a2 mines-ban 4 elit jött, és nem összehúzással, hanem egyszerűen csak kb 1.5 képernyő távolságra voltak egymástól. Az első kettő azonnal jött rám, és minimális kite-olást követően egyszerre a másik kettő. HC-n lehet hogy összecsokiztam volna a gatyámat...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #32839 üzenetére
pedig ez az elnevezés, jó lenne ha nem kevernéd össze a közönségedet...
a szokjatok pedig rövid ó[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #32849 üzenetére
Majd ha a wicked windet úgy írod hogy gonosz szél, akkor én is leírom hogy a bn az milliárd. Habár tőled minden kitellik A játék hivatalos nyelve az amerikai angol, és ennek megfelelően értelmezendő az adott kultúra nyelvezete és mértékegységei. Majd ha a magyarok olyan királyok lesznek, hogy neadjisten lefordítanak egy játékot magyarra (arról ugye nem is álmodunk hogy csinálunk magunk), akkor lehet szálban számolni a kolbászt a világ minden részén (meg akóban az olvasztott zsírt), de addig miről is beszélünk?
-
killerjohn
addikt
válasz davidsito #32868 üzenetére
Nem értek én sok kaszthoz. cmww-vel toltam nagyon (nagyon) (nagyon) sokat, de a többit csak elvittem p100-ig valami célspecifikus vagy fun builddel (pl a barbárt p93-ig throw builddel, ami nem kis f@szság, de rohadt jó móka volt ) Most hogy rájöttem, hogy a cmww MP8-on solo uberezésre nem jó (lassú, halós, idegesítő), addig a monkommal tank buildben gyakorlatilag leftclick az egész, nem sok értelme van se a cmww karimnak - persze party uberezésre szívesen viszem... Archonnak sincs értelme, annak ellenére, hogy MP8-on könnyedén farmolok vele, egyszerűen dög unalom, és ennyi idő után már nagyon nincs kedvem farmolni. Most a második monkot is azért indítottam, hogy TR runokkal DE-t farmoljak, mert ennyi kari mellett rohadt nehéz jókat craftolni. (tudom, Mikromanus szerint elég 1 db dex-es shoulder, aztán cserélgessem a karikon, de ez valahogy nekem nem fekszik...)
-
killerjohn
addikt
válasz F-ECT$ #32877 üzenetére
shocking aspect? micsoda? twister helyett? nem azt mondtam, hogy lassú az MP8 uber, hanem hogy szívás vele a solo. Persze ha lejjebb adom a védelmet, és beteszem a chain reactiont, akkor MP10 elite farmolás is megy kényelmesen, de solo uber egy gyenge pontja a buildemnek. Ahhoz képest hogy monkkal végig alszom az egészet. Én "specializált" karikat csinálok most
cmww - party uber
archon - high mp farm
dh - low mp farm (multishot)
wd - low mp farm (acid rain)
barb - funolás
monk - solo uber (sw)
monk - DE farm (tr)
aztán ha barb és a második monk eléri a p100-at, akkor csinálok egy új wd-t, firebat builddel high mp farmolásra Aztán majd kell még egy barb és még egy dh Ha meg van a 12 db p100, akkor felőlem jöhet az itemizáció meg a kiegészítő Csak az a baj, hogy szeretnék még egy kutyás WD karit is, viszont max 12 karakter lehet egy acconszerk: nézd újra azt a linket, mert frissítettem a karimat a party uber gearemmel (miután feladtam hogy azzal solo uberezzek). Kevesebb APOC, kevesebb tank, de jóval több DPS és party support (stretch time, bone chill). még az is lehet hogy prismaticot visszacserélem storm armorra...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz F-ECT$ #32884 üzenetére
bah, nem is tudom hol nagytam az agyam. valamiért a living lightningre (shock pulse) asszociáltam, de így már értem Teleport nekem mindenképp kell. Én anélkül féllábúnak érzem magam. Party uberben meg úgyse a cmww a DPS, más is dolgozzon ne csak én Kivéve amikor magammal viszek gyengébb karikat, de oda úgyis a monk a gg :p
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
wow, mekkora mákom van
300M volt biddel:
-
killerjohn
addikt
válasz Vismajor01 #32991 üzenetére
link?
nem lenne szabad halnod. mondjuk 400 LoH lepkefing... APOC? crit? as? ezek a fő számok, nem az allres meg a life (persze azok is fontosak)
-
killerjohn
addikt
válasz Vismajor01 #32998 üzenetére
1) szerezzél AS-t. ez nagyon szerény.
2) 17 APOC teljesen elég, de ha magas MP-re akarsz menni, akkor legyen legalább 20. Én sokáig esküdtem a 27 minimumre, de rájöttem hogy teljesen jól megvagyok 20-al MP10-en is.
3) magas MP-re minimum 800-1000 LoH kell
4) valahova még kaparjál össze 4-5 crit-etNincs túl sok különbség a karaktereink között, márpedig nekem nincs különösebb problémám MP8-10-en, szóval a fenti 4 pontban keresd hogy miért halsz.
(#33008) Vismajor01: bizony, a barbár már csak ilyen Milyen MP?
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
most, hogy a dprogress úgy döntött, hogy a lóf@szjóska gagyi DE farmer monkom jobb HeroScore-t érdemel, mint a rendesen összerakott monkom - nos, rájöttem, hogy innentól kezdve nem érdekel ez a mutató
-
killerjohn
addikt
válasz MrCsiT #33029 üzenetére
jól mondod, de a kollegának elég sok paramétere maradt el a kívánatostól, és ilyen esetben nem centizheti ki a LoH-ot. Én 1300 körül vagyok most (picit jó amut sikerült craftolni anno a WD-nek...), és így pl egész jól érzem magam Sokkal egyszerűbb és olcsóbb összeszedni még párszáz LoH-ot, mint egy egész slotot ellőni a MW/BM-re.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz F-ECT$ #33053 üzenetére
apoc-os chantodo-m van, de inkább oda raktam DPS-t, és a sapi maradt LoH+crit+APOC combo. Talán az IAS miatt lehet vonzó a mempo, de az egyetlen crit-es mempo-m az archonomon van, és nem kívánok milliárdokat költeni a cmww-mre (még ha lenne felesleges 1 mrd-m, akkor se erre költeném)
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
Persze hogy nem lehet. Súlyos és áthidalhatatlan problémákat okozó, a rendszer teljes koherenciáját veszélyeztető funkció lenne ha módosíthatnánk a karakterek neveit. Gondolj már bele, hogy kizárólag a Te kedvedért nem fog a Blizzard dollármilliókat kifizetni szoftver architect-ek tucatjainak, akik megvizsgálják hogy a következő kód milyen károkat okozhat a rendszerben:
UPDATE CHARACTER SET NAME=:name WHERE SEED=:seed;
Félelmetes! És utána akkor még ezt mind le is kellene programozni. Ezt te sem gondolhatod komolyan...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #33129 üzenetére
komolyan beszélek! Ahogy a D3 kliens kinéz, szerintem simán nem működne egy sima UPDATE sql utasítás, beszarna az egész ott ahol van (persze irónia volt benne rendesen ----> )
-
killerjohn
addikt
válasz sunnymarcell #33157 üzenetére
800 órááááááát?
-
killerjohn
addikt
válasz sunnymarcell #33195 üzenetére
TurboT?
-
killerjohn
addikt
válasz sunnymarcell #33197 üzenetére
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #33200 üzenetére
Veszett jó volt. Tudod, csalás ide, csalás oda, abban a játékban felcuccoltad magad mint állat (így vagy úgy) és napokig játszottatok együtt a haverokkal, über, meg baal, meg diarunokon, meg lehetett lvl10-en PvP-zni (az egész világban, nem egy 20x20 méteres területen), és így tovább, sorolhatnám estig. Söröztünk, röhögtünk, anyáztunk, fejlődtünk, mentünk lvl 99 felé mint a barom. Teljesen irreleváns volt hogy a 3. napon hány HR-t vehettél apróért, rohadtul mindegy volt hogy egész életemben találtam 2 db HR-t, mégis minden reset után semmi perc alatt volt Enigma armor, meg HOTO, meg a többi godly cucc. Élmény volt, de tudom, hogy amióta a D3 kijött, ez a szó kezd felejtésbe merülni. Az is élmény volt, amikor ment a bot, de ez a saját szoc problémám, 2 fillért sem kerestem rajta, pedig a battle.net negyede azt használta... és persze senkit se zavartak a botok, mert volt drop, volt fun, és nem kellett valamire ráfogni, hogy "bezzeg amiatt szar a játék, hogy..." ("...a rohadtak botolnak"). A D3 keresztbe és hosszába szar, fantáziátlan, összefércelt tákolmány, de ugye kell valami jó ok a fröcsögésre, így a botok a gonoszak. Akinek nem az fáj, hogy a Blizzard pay-to-win játékot csinált azzal, hogy kikapcsolta a dropot, hanem az, hogy a fekete piacon a 3 db vérpistike olcsón tud botolt aranyat venni, annak súlyos problémái vannak a valóság érzékelésével kapcsolatban.
Arról meg, hogy nem botolt mindenki, annyit, hogy még mindig meg vannak a TurboT fórum usereinek listája, és van pár érdekes egyezés PH!-s account nevekkel... Arról nem is beszélve, hogy az mmBot, TurboT, és D2NT userek száma 35.000 volt amikor legutoljára néztük, ebből vonjál le egy kis átfedést, és hasonlítsd össze azzal, hogy az EU realm-en jellemzően 50-55.000 user volt egy időben fent... Értsd meg: az a rendszer elbírta a 100 féle csalást, maphack-et, botokat, stb, ez a retek (D3) még önmagát se bírja el...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #33202 üzenetére
Nagyon el vagy tévedve lehet hogy neked saját Realm-ed volt ?
Nem azt mondtam, hogy 35K bot volt, hanem hogy 35K user. Ebből volt sok átfedés, sok inaktív és sok aki 10-20 accounton botolt.
"gyökeres" eltérés volt akkor a botolás és most a botolás között: ami D2-ben az eco-t szétcseszte, nem a bot volt, hanem a HR dupe. A legtöbb ember azért botolt, hogy (például) megtalálja magának a perfect Shako-t, vagy Mara-t, vagy akármit. Mindezt mondjuk amíg iskolában/melóban volt, aztán hazament játszani. A "versenyt" pedig nem érintette a botolás, mert baal-bot kevés volt, ráadásul XP runolni kizárólag partyban volt értelme, onnan meg kivágták a botokat, mint a sz@rt. Lásd be: olyasmiről beszélsz, amire nulla rálátásod van, és esélyed sincs ebben a témakörben a szokásos "körbejövök kétszer és megcsavarom háromszor" metódussal meggyőzni, hogy neked van igazad Nem mintha lenne értelme, hiszen D2 már a múlté, D3-ról meg beszélni sem érdemes a kiegészítőig...szerk: még annyit, hogy Blizzard bácsi elintézte, hogy az egységsugarú usernek ne kelljen botolnia -> bemész AH-ba, és egy óra alatt annyi aranyat tudsz csinálni flipeléssel, amennyit egy bot 2 hónap alatt keresne
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #33211 üzenetére
"- loot: túl jó + sok a bot. Így mindent "szarnak" érzel mert nem maxos."
OK, látom túl sokat voltál ma napon...
"mert nem maxos" <-- most kimegyek sírni a kertbe egy doboz sörrel... Én 2500 óra alatt találtam EGY darab, 3.5% crites mempo-t. Ha az igazság leghalványabb nyoma fellelhető lenne az idézett mondatodban, akkor - feltételezve, hogy a blizzard nem 140.000 órás játékot akart írni - marad a VISA. Vagy az AH "hiénáskodás". Vagy a botolás. Ennyi. Merthogy abból ami 2500 óra alatt esett EGY db karakteremet se tudtam volna felszerelni 13 sloton. Egyet se.
Nagyjából saccold már meg kérlek, hogy ha nem lennének botok vagy dupe, vagy leszarom hogy mi, akkor az economy-ban hány db crites mempo lenne? 400? 10M user 30M karakterére?a csalást pedig lehetne szűrni, csak blizzard nem akarja. Ember, minden (fél)-mondatod kereken az ellentéte annak, amit mindenki más érzékel a világból
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #33216 üzenetére
"áron", "áron", "áron". Látod, te is árakban gondolkozol. Én amikor játszom, találni akarok, magamnak, nem eladni. Ha venni és eladni akarok, akkor megyek a Forexre... Szóval 13 slotra ha akarok kiemelkedő itemet, akkor kell játszanom 13*2500 órát, és van egy darab király karim, aminél még így is jó eséllyel jobb van bármelyik AH huszárnak, vagy VISA-snak. Gratulálok, a józan ész győzött, belátom, ilyennek kell lennie a játéknak - megyek is tovább AH-zni.
"- játék lebutítás - no skill: először sírsz, hogy pénzért látsz maxos itemet, meg hogy olyan item kellene, amivel a max szinthez se kell skill, aztán jösz azzal, hogy nem kell a játékhoz skill. Logikus. Mi a bajod? Menj Mp10-re és küzdj! Ha gyenge a cumó az adott nehézségre, vagy nem túltápolt, akkor kell hozzá skill."
erről meg annyit, hogy a játékhoz bármilyen MP szinten nem skill hez, hanem gear. Mindegy hogy milyen sok skilled van, ha nincs gear, és mindegy hogy milyen béna vagy, ha jó geared van. Ez is biztos user error, nem game design kérdése. Te figy, fizetést kapsz-e Blizzardtól?[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz sunnymarcell #33231 üzenetére
A botok (nagy része) nem hogy top100-ban nincsen, de még a diabloprogressen se. Oda csak akkor kerül be valaki ha rákeresnek a battleTagjére, mérpedig a százával futtatott ipari bor farmok accountjainak nincsen friend listája...
Bazzzs: nagyjából a gear fele lehet közös a két kaszt között, kivéve ha valami nagyon specifikus monkot akarsz. WD-t viszont ~80M-ből MP5-re tudsz felszerelni.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #33236 üzenetére
ja, kb. Csak azért mondtam, mert a WDt írta. DH nem tudom kijön-e MP5-re 80M-ből, de türelemmel (AHt figyelni kell pár napig) összejöhet.
-
killerjohn
addikt
MP8 uber, valaki? 3 percen belül indulunk, van 1 hely.
szerk: IM van, nem kell hozni, csak karaktert. Papír is jöhet, de nem árt egy kis DPS...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz killerjohn #33289 üzenetére
hamar betelt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest