Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #15693 üzenetére
jaja..követővel van annyi..
Full buffal 230K+ márÉs igen..a pengét most vettem..de nem mondom meg mennyiért
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #15695 üzenetére
Még van tervben 1-2 cuccos cseréje...lesz ez még 300K buffolva
Jaja..rajtam konkrétan 24K-t dobott..
Azért szarom le az LS-t mert kiherélik a refit...szóval gyorsan léptemAmúgy te milyen buildet használsz? Semmi DMG növelőt nem nyomatsz?
unbuffed neked mennyi a DPS-ed? És nekem?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #15697 üzenetére
A Magic Weapon ad LS-t meg DMG-t is és 2szer kell elnyomni egy Alkaizer run alatt...nekem ennyit bőven megér..
A kis ismerős meg a familiar? Az nálam is tesztüzemben van csak..a life reg miatt...ha használom akkor már 800+Hát én egy minőségi Zuni POX-ot akarok, aztán egy Tal Armort, egy tal amut..2 jó ringet, egy jobb övet...hmm...izé mindent akarok cserélni
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #15699 üzenetére
Hát helyet kell csinálni
Amúgy most látom a Poxod...nekem adod?Nekem a liferegem szinte nulla...csak a Vile ad..a többi skillből jön
Nem kell 3 ring..2 király ring kell a mostaniak helyett..bár nem baj ha van 3, legalább egyet eladok
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #15702 üzenetére
Hja izé..tényleg..
Akkor add nekem a Poxod, meg még szerzek 1 azaz EGY ringet valahonnanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #15836 üzenetére
Hja tényleg..
Az is köcsög...rajtam alig alig sebez 8-14K-kat[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz persil #15909 üzenetére
Pont ezt néztem én is.Hatalmas a skill fa, de csak ennyiből áll: +4%as, utána +5% as...vagy +5int, +10int
Diablo 3 mellett nálam csak a Torchlight 2 jöhet szóba.Az első részével játszottam vagy 150 órát.
Na de off vége, mindjárt kapunk a fejünkre.(#15911) persil
Most is ott van az "opció": 10-1000 dollárig vannak "pakkok".[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
-
Nordic
Közösségépítő
válasz persil #15909 üzenetére
Nem azért fogom kipróbálni, mert annyira istencsászárjátéknak tartom, hanem azért mert megint eljött az az időszak a D3-ban, amikor nincs érdemi változás, és unalmas. Azért mikor 1.02-ről abbahagytam és 1.05 után visszajöttem az 2 hónapig lekötött. Most megint ott tartok, hogy jön a patch, ami számomra nem hoz akkora tartalmat, amitől plusz élménybe lenne részem. Na ezért fogok nekiesni a PoE-nak. Kell a változatosság. Am mikor játszottál close betat?
Amúgy milyen fura, hogy a sok-sok D2 klón közül nekem is csak a TQ maradt meg érdemben . Igen akkoriban még nem csak a profit számított, hanem a játékélmény is.
Gothmog: Én Imoen-t sosem vittem a csapatba, olyan kis nyeszlett semmirevaló nő volt. Viszont a nekromantát(valami X-betűs, már nem emlékszem a nevére, olyan régen játszottam a BG1-el), meg a haverját csipáztam. Hatalmas dialógusokat le tudtak tolni játék közben.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #15987 üzenetére
A lényegen nem változtat...ha nincs célpont, nem tud hitelni aztán kapja a tarkójába a nyílvesszőket
Mondjuk igazából mindegy.Más: Valaki tudna csinálni egy képet a "refijelzésről"...kíváncsi lennék hogy oldották meg mert tegnap valaki olyasmit említett hogy nagy tömegben nehéz kiszúrni
-
Gorneck
legenda
válasz persil #15987 üzenetére
És szerencsére ehhez nem kell távolságon belül lenni...ha jól vettem tegnap észre...
Ezzel kapcsolatban fel is merült bennem egy kérdés...a tc ugye portol 8 yardon belül...azt eddig nem figyeltem, hogy ha előtted ott ácsorognak 15en, akkor is ki tudsz portolni? Mert sok esetben mintha csak akkor tudnék helyet változtani kényes szitukban, ha épp nincs előttem semmi...ha van, akkor azt kezdem el darálni...oszt 2-3 lecsóhoz már kevés az LS mennyiség rajtam...
Este mindenképp meg akarom nézni...de ha már ez a téma akkor bedobom a kérdést...Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz persil #15991 üzenetére
Arra igen. Ezt este megnézem magamnak, mert vmiért a nagy tömegből nem tudtam kijönni míg nem volt rés a pajzson...dashinggel meg simán...még célpont nélkül is...
Igazából mpl7-8 környékén illetve felettre nem lenne rossz vmi amivel kis levegőhöz tudna jutni az ember...thunderclap esetén szinte mindig az előttem levő mobokat kezdtem el püfölni a portolás helyezett...de ha jó a tippem, akkor ez azé volt, mert túl messze volt az az adott mob vagy épp túl közel...Majd pecs után átgondolom a dolgot még...
Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #16138 üzenetére
Nekem 2 yard is elég lenne csak ne kelljen mértani pontossággal átmennem a goldkupac közepén..
Emellett nézegettem én is kevesebb INT-el, de ez többet dobott mint egy 150INT,9AS,50CHD-s társaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #16144 üzenetére
Tudom...éppen azért nem erőltettem a 7yardot
Edge Amennyit olvastam/hallottam róla úgy ítéltem hogy pont elfér még legalább 1 itemen...ráadásul ennek nem volt benne az árában...legalábbis 13euróért nem igen találtam ilyet..
Ilyen magas Int-el gold AH-ban is csak 1 ilyet találtam, az 50M volt és abba csak 8%AS volt 37 vagy 38 CHD-vel..
Illetve ami hasonló magas AS és CHD-val rendelkezett abba nem volt 140INT-nél több és azok is 30Mbe kerültek, ráadásul pickup nélkül..Szóval a tegnapi árakat nézve legalább 20-25M-et spóroltam ezzel
Hja..ha nem lett volna egyértelmű..13euro volt
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #16161 üzenetére
Én értettem..a kérdése első felére válaszoltam..
Mivel nem próbáltam még a PTR-t így a második részére nem tudok mit mondani ,de gondolom kb addig van rajtuk a refi mint a shieldeseken a shield..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wolverine
félisten
válasz persil #16207 üzenetére
Mint mondtam, a D3 kliense MMO-szerűen működik, és azoknál az akadásokat jellemzően az alábbiak okozzák:
1. sok új dolgot kell egyszerre betölteni és nem bírja RAM-mal;
2. nagy a tömeg, és az ő nem scriptelt mozgásuk és sebzésük együtt megfekteti a programot (adatküldés és -fogadás, valamint számítás együtt);
3. csilivili maxra tolva, és túl sok spell durran el egyszerre.
Passzolom, hogy itt melyik lehet a ludas."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sárpac
nagyúr
válasz persil #16211 üzenetére
Ezzel egyetértek valóban programozási hiba lesz a háttérben! Jellemzően 1.04-en mint a vaj úgy ment az a pályaszakasz is amit lentebb említettetek, 1.05 óta tart ez a fullra szaggat egy egy szörny esetében! Az AH is kalap szar, dupolás craftbugos dolog is pontosan azért van, mert a random valójában nem random és ennek kiskapujait használják ki egyesek!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
kornel76
aktív tag
válasz persil #16532 üzenetére
+1
Sárpac Ezen a képen pl. nem látok egy egyező dps-t vagy statot sem. Az árak meg olyanok amilyenek, szokásos AH feeling, megfizethetetlen és túlárazott, egyik több éééé másik kevés bé .
Ha dupoltak lennének akkor gondolom az utsó stat is hajszálra megegyezne rajtuk.[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Gorneck
legenda
válasz persil #16976 üzenetére
Magasabb mpl-en én nem rakok be semmi extra futi skillt...ahogy a dashing-et sem...de ha bent lenne se lenne baj hisz a mobok és elitek is tovább tartanak, de ahol pár sec egy elit ott mi alkalmazkodunk a wiz tempójához. Vagyis mi szedjük a virágokat...mert dolgunk az nincs...a halálsugár lehentel mindent...de inkább ez, mint a lootból semmit nem kapó wiz...
A DH a Monk nem tud adni neki semmit, utóbbi futi skillje is csak addig müxik míg nincs a társaság tagjainak két MS-t adó cucca, ha van, akkor 1%-ot ad a partynak...
A Barbár futi skillje ami érdemben gyorsítana rajta.Más:
Tudni már vmit a peccs érkezéséről?[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #16999 üzenetére
"bár szerintem 10% crit dmg-nél eleve jobb lehet a +150 dmg"
110% VS 150DMG..mert az emeraldot előbb ki kell ám venni...legalábbis szerintem
-
Agro
senior tag
válasz persil #17008 üzenetére
Manticore esetén nem. A titok nyitja az arányokban rejlik.
1-kezes fegyver kisebb min-max dmg magasabb asp
2-kezes fegyver nagyobb min-max dmg kisebb asp1-kezes fegyver esetén pl 450-850 dmg-ből csinál 600-1000 dmg 23%-os növekedés
2-kezes fegyver esetén pl 750-1200 dmg-ből csinál 900-1350 dmg 15%-os növekedésÉs ebből a növekedésből még többet profitál a magasabb asp. Ráadásúl 2 egykezes xbowal magasabb alap chd-t lehet elérni mint 1 2 socketes manticore-al.
saját példám:
Calamity+Danettas: 600 chd
Manticore: 500 chdHa cserélem mind2 esetben az egyik emeraldom
C+D: 500 chd 20% os csökkenés
M: 400 chd 25% os csökkenésA calamity-danetta páros esetén többet nyerek dmg-ben és kevesebbet bukok chd-ban mint a manticore esetén.
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #17096 üzenetére
Szerencsére azért nekem asszonka ad így nem kell külön keresnem
Más: Imádom a Frenzy Shrine-t
Anélkül csak 300K...csak a tisztánlátás végett írtam le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest