Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
Én szerencsésnek érezhetném magam, de az ősz hajszálaim nem tűnnek el, ahogy a családom sem sem jön vissza
2004-2014 december közötti autóhitel CIB Lízingnél 1875000 értékben CHF alapon többször átvállalva, örökölve.
A 119 hónap alatt kifizetve 4199288 forint és 160 ezer egyéb költség.
Az elszámolásuk alapján visszajár: 843080 HUF, ami az eredeti összeg 44,95947098976109-%a
Várom az utalást, utána pedig a jogászom szórakozik velük a jövőben.
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
mazsi
senior tag
válasz tolts.hu #473 üzenetére
Ma a Petrezselyem utcában 27 perc alatt végeztem mindennel. Volt 17 pult, 40-50 ügyfél és 11 biztonsági őr.
A fanyalgóknak megjegyzés, hogy tényleg mindenért vontak költséget. Ha az exem és a halott apám csekkjei meglennének, még 5-10 befizetés biztosan előkerülne
Gondolkodom a peren továbbra. Nem a pénz miatt, mert 100-150 ezer forint semmit nem old meg nálam, de az elvek miatt talán érdemes. Már csak azért is, mert jó másfél éve várják hozzáértők a CIB hazai csődjét, kivonulását. Megsiratnám, komolyan
Deviza/deviza fedezet/forint vitába pedig nem mennék bele, mert bolond aki percig is azt hiszi, hogy a virtuális pénz huszadánál bármelyik bankban is több pénzt találna a 18. század óta.
Szerintem az sem kóser, hogy 2 percre megvett deviza ígérvény kockázatát csak a nagyságrendekkel kisebb tudású fél viseli. Ahogy az sem, hogy a bank nem kezelt kockázatot. Fizetésképtelen embereknek is megadta az ígéretet, a kamat felszámításán kívül pedig csak behajtólevelet nyomtatott.
Az ingatlanba beleugrók tömegei, sőt a gyerekei viszont megérnének egy misét. Nem normális, hogy a társadalom értékteremtő tagjai egy döntés miatt beáldozzák 20-30 év verejtékét. Tiszta sor, hogy nem a kormány fog tenni bármit is, hisz nekik nagyon is egyértelműen diktálják a tennivalókat. Ha megnézitek a tavaly őszi bírósági ítéleteket, láthatjátok kit is ment ez a mostani intézkedéscsomag, aminél elbaszottabb fércmunkát egyik jogász ismerősöm sem látott még. A kedvenc, hogy a bank adott esetben becsülhet is, ha nem állnak rendelkezésre dokumentumok25 éve hitegetnek sok féligazsággal, de ennyire még az EU sem húz le minket, mint a kedves bankjai. Talán ezért is emlegetik Brüsszelben, hogy belügynek tekintik a deviza alapú hitelezést, nem kívánnak EU direktívákra hivatkozni, mégha ellent is mond a magyar szabályozás.
Én keserves 10 évet zártam decemberben, de biztosan a lázadok mellett leszek, ha végre megtalálják a hangjukat.
Két fogadásom lenne jövő ilyenkorra, a forintosítás évfordulójára:
-a forint erősödni fog 20-30%-ot
-a BUBOR megugrik a mostani szint duplájára, vagy még többreNe legyen igazam, de ezen a sztorin választás előtt csavarni tudnak még a kedvünkért
-
mazsi
senior tag
válasz MaxxDamage #480 üzenetére
Április 30 után 15 napon belül kell utalniuk, nem fogják elsietni. Főleg, hogy kamatot erre a 15 napra nem kell fizetniük.
-
mazsi
senior tag
Már hogy ne lenne indoka az alacsony forint kamatnak! Épp most váltottunk át 3000 milliárdot forinthitelre Miért ne lenne ésszerű ezt a minimumon megtenni egy magas árfolyamváltással kombinálva?
Más. Több elszámolást is láttam ismerősök kezében. Csak nekem tűnt fel 2017. májusában több helyen a törlesztő részlet tízszeresre ugrása? Vagy ez OTP kedvesség lehet? Erősítsen már meg valaki!
-
mazsi
senior tag
Komolyan nem tudom eldönteni, hogy hülyített, vagy fizetett biorobotok hígítják-e fel az itteni kommenteket.
-
mazsi
senior tag
Ma fiókzárásig tud mindenki tiltakozni az elszámolása ellen, ha nem tartja jogosnak. Tessék rászánni azt az órát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest