Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz Carobetto #4916 üzenetére
Én aztmondom nem feltétlenül érdemes minden esetben Latitude -ot venni. Hogy mitől drágább a Latitude? Magasabb minőséget képvisel ami az összeszerlést illetve a noti vázát érinti. Masszivabb strapabirobb darab ileltve könnyebb is. Én nem vagyok hive az only business class -t vegyél szlogennek. Aztmondom ha ismered magad és tudod mennyire tudsz vigyázni egy ilyen értékes cuccra akkor simán jo lehet egy Inspiron is. Nem véletlen adnak el a consumer notikbol is millioszámra. Szoval ha tleg vigyázol rá akkor egy Inspiron is igenis lehet jo választás sztem. Nekem maximálian bevált idáig.
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
törölt tag
válasz Carobetto #4916 üzenetére
elvileg minősgben jobb a Latitude. namost szerintem ez nem sokkal érezhetőbb. kívülről ugyanolyan műanyag mindkettő, csak a Latitude váza belül ugye fém. ettől még mondjuk egyiket sem szivesen ejteném le.
viszont a busyness class gépeknek van pár hátránya, ami számomra elviselhető, de mégis kellemetlen: nincs kártyaolvasó, nincs webcam, nincs s-video kimenet, a mono hangszóró azért nem szól úgy, mint akár a régi MSI-mben, nincsenek multimédia vezérlő gombok. ezzel szemben még teljes terhelésnél sem érzem, hogy melegszik (mármint nem süti a kezem, bár mondjuk az asztal felé elég meleg, de valamerre csak el kell vezesse a hőt), meg van rajta soros port (amit meg 10 éve nem használtam kb, amióta létezik ps2/usb egér...).
egyébként szerintem a külső minőség nem sokkal jobb a két kategória esetében. mármint ránézésre. szóval otthoni használatra nem érdemes szerintem Latitude-ot venni, akármennyire is arra esküsznke itt a géniuszok a fórumon. -
mr.geeZ
aktív tag
válasz Carobetto #7207 üzenetére
Nekem pont ugyanez a hiba, ugyanennél a típusnál, de az ok világos, és notifüggetlen: sajnos a csatlakozásnál a hálózati kábel egyik ere megtört, kihúzódott a kábelvég csatiból, ami kellemetlen, bár nem végzetes, mert szerencsére a router Wifis képességekkel is rendelkezik.
Fél karomat egy krimpelőfogóért, és egy normális csatiért.Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Vékony Acer Aspire 14 /Intel i3-7generáció / 8gb ddr4 / 128gb ssd /HDMI Kamera/windows11
- Dell 5480 szép állapotú i5, 256GB SSD, FHD IPS LCD, 8GB, magyar világítós billentyűzet
- HP ProBook 640 G5 szép állapotban, i5-8365U , HU világítós bill, Gyári garancia 2025-ig
- Dell Latitude E5470 Core i5 16GB + ajándék dokkoló
- MSI gamer laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs